Smart home: Sygonix HT100 BT radiatortermostat

Styr din radiator via smart Bluetooth teknologi

  • Styring via Bluetooth
  • Dynamisk LED-indikator
  • Moderne SEC-teknik

Smart energibesparende
Med en Sygonix element termostat kan du tilpasse varmen i dit hjem alt efter ønske. Du kan spare op til 30% på dine varmeudgifter!

Styring via Bluetooth

Man kan praktisk talt programmere og styre HT100 BT med knapperne eller nemt og hurtigt via Bluetooth. For at gøre dette skal du downloade den gratis EUROprog-app (til iOS og Android) på din smartphone eller tablet.

Bestem, hvilke temperaturer du ønsker i hvert rum. Efterfølgende kan du indstille, hvornår du vil have en given temperatur i rummet. Det er muligt at indstille op til 4 opvarmningstider pr. dag.

I den gratis app kan du se, hvilken termostat der befinder sig i hvilket lokale. Du har også mulighed for blot at styre én termostat.

Der er også mulighed for at indstille termostaterne under udlandsferien. Det er meget praktisk, når du ikke er hjemme, og du ikke ønsker, at dine rør fryser til.

> Til produktet

Made in Germany 
Takket være det kompakte, smalle og ergonomiske design er denne termostat også et optisk højdepunkt. Bicolor-elementet holder en høj kvalitet, hvilket giver produktet et særligt præg. I produktionen er der kun anvendt materialer af en høj kvalitet. Du kan sætte termostaten fast på et element via en drejemøtrik i metal, der holder en prima håndværkskvalitet.

Smart Energy Control (SEC-tecknologi) 
Takket være den intelligente PI-kontrolalgoritme styrer termostaten rumtemperaturen meget effektivt. Det giver næsten ingen støj, så du kommer knapt nok til at høre HT100 BT.

Dynamisk LED-indikator
Den dynamiske LED-indikator viser tydeligt, i hvilken opvarmningsfase termostaten befinder sig.

Registrerer, hvis et vindue står åbent

Hvis stuetemperaturen falder med mere end 1°C inden for 3 minutter, slukker Sygonix HT100 BT radiatorventilen. På den måde opvarmer du ikke dit hjem unødigt. Hvis temperaturen stiger igen, åbnes ventilen på ny.

Nem installation

Termostaten er nem at installere. Du behøver ikke nogen specielle værktøjer. Du behøver ej heller at dræne vand eller forstyrre varmesystemet.

> Til produktet