Bil: starthjælp til biler

Undgå frustrationer og unødvendige omkostninger

Du kender det sikkert: Du kommer tilbage til din bil, som du havde parkeret så fint. Du træder ind og forsøger at starte bilen, men det lykkes ikke. Bilen kan på ingen måde starte. Du glemte sandsynligvis at slukke forlygterne. Det er også muligt, at vinterkulden er den skyldige. Når du står i disse situationer, kan du selvfølgelig altid ringe efter vejhjælp, men med starthjælp til din bil slipper du for at blive frustreret over lange ventetider og du sparer endda penge..

  > Se vores udvalg af starthjælp til bilen

Giv dit batteri tilstrækkeligt med strøm, så du kan starte motoren

Før i tiden var man nødsaget til at få en medtrafikant til at hjælpe sig. Men hvad gør man, hvis der ikke er nogen medtrafikanter? For at løse dette problem har flere producenter udviklet en bærbar starthjælp til bilen. Med denne starthjælp kan du få batteriet i gang når som helst og hvor som helst. På denne måde er du ikke afhængig af andre, og det giver mange førere en meget sikrere og tryggere følelse.

Sæt de sædvanlige sorte og røde krokodilleklemmer på og start din bil, traktor, båd eller autocamper

Disse enheder har naturligvis de velkendte sorte og røde krokodilleklemmer. Disse klemmer er velegnede til at starte bilen. Det er meget vigtigt, at disse klemmer sidder på korrekt vis. Enhederne anvender en 12V-strømkilde. Det indebærer, at du endda kan lade enheden op via cigarettænderen. Det er selvfølgelig ikke den eneste valgmulighed for at oplade bilens starthjælp. Der er også en række andre udgange. Opladningstiden varierer fra produkt til produkt. Foruden at starte biler er disse enheder som sagt også velegnede til at starte traktorer, både og autocampere.

Multifunktionsprodukt: Anvend de ekstra funktioner, såsom den store byggelampe og kompressor.

Udover de åbenlyse funktioner har bilens starthjælp ofte flere funktioner. F.eks. er der en integreret kompressor. Ved hjælp af kompressoren kan du f.eks. fylde luft i dine bildæk eller dine luftmadrasser. Mange af vores enheder til starthjælp har også en integreret byggelampe. På denne måde kan du også tilslutte krokodilleklemmerne til dit batteri, når det er mørkt udenfor. Enhederne kan naturligvis også anvendes som strømkilde til andre (12V) enheder. Så du kan eksempelvis holde din køletaske rigtigt kold.

Positiv feedback

Bilstarthjælp har helt generelt mange enkle og alsidige anvendelsesområder. Dette fremgår også af den feedback, vi modtager.

Læs bl.a. denne anmeldelse:

"Velfungerende enhed. Det lykkedes mig at starte med 2cil 12hk dieselmotor, og det var derfor, at jeg anskaffede mig enheden. Nu kan vi i nødstilfælde endda oplade mobilerne, og lampen giver et godt lys, når det er mørkt udenfor. Selv et af mine dæk fik hurtigt lidt mere luft på ved hjælp af kompressoren.”

Rekommenderes

Starthjælp er et fantastisk produkt og rekommenderes til alle som har problemer med at starte bilen!

  > Se vores udvalg af starthjælp produkter