Multimedier: robuste outdoor-telefoner til barske forhold

Enhver, der arbejder på en byggeplads, eller som udøver udendørssport, vil gerne være nem at komme i kontakt med. Grundet det barske miljø er det imidlertid for farligt at medbringe sin almindelige telefon. Din mobiltelefon eller smartphone kommer på et splitsekund til at blive slidt eller går i stykker grundet stød, snavs og fugt. Skal man købe en ny telefon hver gang, bliver det en dyr affære. Heldigvis tilbyder Conrad en løsning på problemet.

Hvis du leder efter en telefon, der kan holde til lidt af hvert, er en outdoor-telefon den perfekte løsning. Denne robuste telefon er yderst velegnet til dig, som ofte befinder sig i situationer, der er mindre gunstige forhold for telefoner.


Mobiltelefoner, som kan tåle slag

De robuste telefoner i Conrads sortiment egner sig særligt godt til de mest hårde miljøer. De er støvsikre, stødbeskyttende, og nogle har endda vandtætte covers, så alle kan få fat på dig, uanset hvilket job eller hobby du udøver. Takket være IP67-beskyttelsen er alt muligt. Denne type telefoner er et perfekt valg til eksempelvis bygningsarbejdere eller vejarbejdere. Udover at være beskyttende mod vejret er disse telefoner også resistente mod slag, og hardwaren forbliver uskadt takket være det stødabsorberende cover. Selvom du dyrker en udendørssport, såsom mountainbike, er disse telefoner perfekte. De er perfekte til lange ture på mudrede veje, og du har altid mulighed for at komme i kontakt med andre.

> Outdoor telefoner


Holdbare smartphones

I dag er det nærmest umuligt at forestille sig en verden uden smartphones. Selv på dit job er der smartphones overalt. Men hvad stiller du op, hvis du skal arbejde i dårligt vejr eller i støvede omgivelser? En almindelig smartphone er som oftest ikke egnet til denne type forhold. For at imødekomme dagens teknikkrav findes der også slidstærke smartphones. Disse er ofte udstyret med Android-platformen, så du får det komplette udstyr. Trods telefonens hårdføre egenskaber er den stadig nem at betjene. Smartphones med eksempelvis en Gorillaglas-touchscreenskærm tåler stød og slag, samtidig med at de er nemme at betjene. Selv med våde fingre kan du betjene telefonen som en helt traditionel smartphone

> Outdoor smartphones


Dual-SIM

Hvis du ikke hele tiden vil skifte SIM-kort eller have to forskellige telefonnumre, er en robust telefon med Dual SIM et perfekt valg. Det er nemlig en helt almindelig telefon, der blot er forsynet med plads til to SIM-kort. Hermed kan du vælge, hvilket SIM-kort du vil ringe fra, og du kan endda se, hvilket nummer du kontaktes på. Og du behøver endda kun én telefon!

Med en robust Dual SIM-telefon er du altid tilgængelig – hjemme, når du træner, eller når du befinder dig på byggepladsen. Dual SIM giver dig endnu flere fordele. Ved at anvende Dual SIM kan du nemlig holde din forretning og privatliv adskilt. Du har måske behov for en del taletid på dit erhvervsabonnement, og til dit private abonnement skal du måske bruge en større internetpakke. Ved at anvende to SIM-kort kan du holde alt adskilt. Hvis du holder af at rejse, er det også meget bedre at anskaffe sig en telefon med Dual SIM. Når du er udenlands, kan du ringe billigere med dit specielle SIM-kort til udlandet, og når du er hjemme igen, kan du benytte dit almindelige SIM-kort på ny.


IP-certificering

En IP-certificering, også kendt som IP-kryptering, angiver, hvor meget telefonen er beskyttet. Med en IP-kryptering står der altid to tal bag bogstaverne IP. Det første ciffer indikerer, hvad mobilen eller smartphonen er beskyttet mod. Det andet ciffer angiver, hvor meget mobilen er beskyttet mod vand og fugt.

Første ciffer (faste genstande) Andet ciffer (væsker) 
0 Ingen beskyttelse 0 Ingen
1 Store genstande 1 Vanddråbe type 1
2 Mellemstore genstande 2 Vanddråbe type 2
3 Små genstande 3 Beskyttet mod vandsprøjt
4 Skarpe genstande 4 Beskyttet mod vandstråler
5 Støvafskærmet 5 Beskyttet mod kraftige vandstråler
6 Støv/snavs 6 Vandafvisende
    7 Beskyttet mod nedsænkning i vand
    8 Vandtæt
    9 Fugtsikker

På denne måde kan du læse præcis, hvad beskyttelsen indebærer for en bestemt IP-kryptering. IP-kryptering IP48 betyder, at telefonen er beskyttet mod skarpe genstande, og at produktet også er vandtæt.