Udendørs: fanger eller jager uonskede insekter vaek

Insekter er en del af sommeren. Men du vil gerne kunne sidde i dit hus uden fluer, sove uden at det svirrer om ørerne og nyde din drink i haven uden en sværm af hvepse. Vi har forskellige produkter, der kan hjælpe dig med at gøre dette.

  

Hvepsefælder

For at kunne sidde uforstyrret udenfor om sommeren er det klogt at tage forholdsregler og bekæmpe hvepse. Fang hvepse nemt og hurtigt med disse praktiske hvepsefælder!

  

Insektbekæmpelsesmidler

Du vil ikke blive generet af hvepse, fluer og myg, men du vil heller ikke dræbe dem? Så vælg en ikke-dødelig, insektvenlig måde at bekæmpe skadedyr på ved hjælp af et insektskræmmerhus eller et insektmiddel. På den måde er både du og insekterne glade!

  

Fluefælder / fluesmækkere

Det vrimler med bananfluer og fluer. Meget irriterende og frustrerende! Med en (banan)fluefælde sætter du en stopper for dette velkendte problem. Du kan bruge en fluesmækker, men vi har også produkter, der ikke kræver elektricitet. Smart, hvis du ikke har en stikkontakt i nærheden!

  

Fluelamper

Insektlamper er meget effektive til bekæmpelse af insekter: fluer, myg, hvepse og mange andre flyvende insekter. Insekterne tiltrækkes af lyset og fanges derefter af elektricitet eller klæbende film. Du skal blot tilslutte insektlampen til lysnettet, og så er du færdig!

  

Fluegitter

Hvis du ikke ønsker flyvende insekter i din stue eller dit soveværelse, bør du udstyre dine vinduer og døre med fluegitter. Vi tilbyder dem i alle størrelser, og de passer til både vinduer og døre. Alle fluegitre er fra det kendte kvalitetsmærke Tesa, så du er garanteret kvalitet i dit hjem.