Som virksomhed er det vigtigt, at man følger de forskellige sikkerhedsforanstaltninger. I flere nabolande, men også her i Danmark, er man begyndt at lette på de forskellige forbud. Mange mennesker arbejder dog stadig hjemmefra, men det er langt fra alle, der har mulighed for det. Hvordan beskytter man medarbejderne og de besøgende? Hvordan kan man sikre arbejdspladsen, så der skabes et sikkert arbejdsmiljø? Der kan eksempelvis indføres hygiejneforanstaltninger og afstandsbegrænsninger, ligesom man kan gøre det muligt at tage temperaturen. Tilbyd et sikkert, men funktionelt miljø, hvor alle kan føle sig godt tilpas.

  

Tape & markering

God skiltning, strenge gåretninger og blokerede områder er få eksempler på de foranstaltninger, som virksomhederne kan tage i brug, når man ønsker at beskytte sine medarbejdere. Ved hjælp af tape og markeringer er dette en forholdsvis hurtig og nem løsning. I vores sortiment findes der forskellige produkter inden for kategorien tape & markering.

  

Personlig beskyttelse

Personlig beskyttelse og hygiejne Regelmæssig håndvask, personlige værnemidler som engangssko og mundbind er alle produkter, der beskytter helbredet. Sørg for, at du har nok og passende midler til at forhindre kontaminering.

Se alle personlig beskyttelse og hygiejne >
Støvfiltre Sikkerhedsbriller Rengøringsservietter Engangshandsker Papirhåndklæder Kemikaliebestandige Handsker Sæbe

  

  

Computertilbehør

Begynd på en frisk ved at udskifte computertilbehøret. Tastaturer, mus og headset er ting, man rører ved hele tiden. Ved at udskifte disse ting og derefter bede medarbejderne om at vaske deres hænder mere regelmæssigt kan man forebygge smittespredning. En hygiejnisk, sikker og god gestus over for medarbejderne.