Batterier i alle afskygninger og til ethvert formål

Vi har batteriet du leder efter

Vi har alle brug for batterier til de daglige gøremål. Næsten alle trådløse apparater anvender batterier, men disse skal også udskiftes fra tid til anden, og det er derfor en god idé altid at have reservebatterier derhjemme.

Her finder du batteriet du leder efter!

Hvorfor vælge genopladelige batterier?

  • Bedre udbytte
  • Aldrig mere tomme batterier
  • Bedre for miljøet
  • Længere levetid

Hvad er ulemperne ved genopladelige batterier?

  • Dyrere at anskaffe
  • De skal oplades inden brug

> Se vores udvalg af batterier

 

Mere information

Fra computermus til fjernbetjening, fra RC-helikopter til Digibird, fra dit digitale kamera til eltandbørste. Det velkendte  AA-batteri er et af de mest hyppigt anvendte. Typisk er det sådan, at netop når batterierne i fjernbetjeningen dør, behøver din søn de sidste batterier til den radiostyrede bil. Derfor kan det betale sig at have en ekstra pakke AA- og AAA batterier hjemme. Er du træt af hele tiden at skulle købe nye batterier? Og tænker du på miljøbelastningen? Så kan det være fornuftigt at investere i  genopladelige batterier. Du behøver ikke længere lede efter de rette batterier og kan ganske enkelt hente dem direkte fra  opladeren. På den måde har du altid fuldt opladede batterier til alle dine enheder. Genopladelige batterier er ikke dårligere end normale batterier. Tværtimod. Genopladelige batterier med en kapacitet på over 2000 mAH er fremragende! Nu til dags har opladere fra f.eks  Voltcraft masser af smarte funktioner såsom vedligeholdelsesprogram og opladningsalternativer. Når vi siger, at vi har batteriet, du leder efter, så mener vi det virkelig. Vi har batterier til både store og små apparater. Går tiden alt for langsomt, og er dit ur standset på kl. 15? Så kan det være, at det er tid til at skifte batteriet. Selvfølgelig finder du  knappcellebatteriet til dit ur i vores sortiment. Uanset om det skal være et  genopladeligt eller konventionelt batteri, finder du alt det, du behøver her hos Conrad. Vi har batterierne, der passer til eksempelvis høreapparater, ure, små fjernbetjeninger og sensorer.

Et andet populært batteri er en såkaldt  powerbank. Teknisk set er det også et batteri. Powerbanks kommer i flere modeller med forskellige kapaciteter (mAh). Jo højere mAh, desto mere power har du til at oplade din smartphone. Det er en god ting at tage med i overvejelserne, når du vælger din powerbank. Vil du være sikker på at få god kvalitet til en god pris, anbefaler vi  Volcrafts prisbelønnede serie af powerbanks.

> Se vores udvalf af batterier