Domotica

Leder du efter automatiseringsløsninger til husholdningen?

Slå alarmsystemet til, når du er på ferie, tænd for varmen på vej hjem, eller sluk for alt lyset i huset med et enkelt tryk på en knap. Du kan også bruge hjemmeautomatisering i dit hjem og nemt og bekvemt styre dit hjem via smartphone, tablet eller computer. Til dette formål har du brug for produkter og teknologi, der støtter dig problemfrit

Med Conrad har du en partner på din side, som tilbyder forskellige løsninger og muligheder fra flere producenter. Nyd de ubegrænsede muligheder!

   

Bygningsautomatisering med LOGO! Nu også med cloud-tilslutning

© Siemens AG 2020. Alle rettigheder forbeholdes.

Smart I4.0-produkter giver data og merværdi

LOGO! har i årevis overbevist med sine alsidige funktioner til individuelle løsninger. De omfattende netværks- og udvidelsesmuligheder betaler sig også i forbindelse med automatisering af hjemmet. Det gør den til det perfekte valg til en hurtig, ukompliceret og pladsbesparende implementering af dine automatiseringsprojekter.

Uanset om det drejer sig om varme, aircondition, belysning, vanding, adgangskontrol, sikkerhed og alarm, tilstedeværelsesregistrering og simulering eller praktisk styring af sauna eller pool: LOGO! åbner utroligt alsidige muligheder for bygningsfunktioner.

Med LOGO! 8.3-serien af logikmoduler, opstår der nye muligheder og fordele ved den direkte cloud-forbindelse. Nem outsourcing af store datamængder, sikker dataoverførsel fra AWS-skyen til LOGO! via TLS-protokollen, kontrol og adgang til data uanset placering: alt dette er muligt med LOGO! 8.3. Som en introduktion til cloud-tilsluttet automatisering af hjemmet kan f.eks. status for belysning og alarmfunktioner hentes via et websted og tændes og slukkes efter behov.

Ved f.eks. at vise belysningstilstande, om vinduerne er åbne eller lukkede, hvilken tilstand porten er i, og om en alarm er blevet udløst, kan du øge sikkerheden i dit hjem. Et andet eksempel kommer fra landbrugssektoren. Overvågning og styring af flere mobile fjerkræhuse med LOGO! bliver endnu nemmere og mere effektivt med cloud-tilslutning.

Via et websted kan funktioner som f.eks. belysning, åbning og lukning af hegn eller videoovervågning af reder og fodring automatiseres og justeres. Hvis visse betingelser og fejl opstår, bliver landmanden advaret via skyen. Desuden kan historiske data gemmes og visualiseres i skyen. Tak til LOGO! og skyen kan landmanden nemt udvide sin virksomhed med flere hønsegårde; cloud-løsningen vokser simpelthen med landmanden.

© Siemens AG 2020. Alle rettigheder forbeholdes.

     

       

Bæredygtighed og cirkulær økonomi - Cradle to Cradle-certifikat for afbrydere og stikkontakter fra Merten

  

Schneider Electric og Merten udvikler hver dag innovative løsninger til moderne bygninger med særlig fokus på bæredygtig udvikling og produktion. Afbrydere og stikkontakter i System M- og System Design-afbryderserierne er blevet tildelt sølv i den internationale Cradle to Cradle-certificering (C2C).

C2C-konceptet har til formål at erstatte den lineære engangsøkonomi med en kontinuerlig cirkulær økonomi og evaluerer de fem overordnede kategorier: (1) cirkularitet, (2) materialers sundhedssikkerhed, (3) brug af vedvarende energi i fremstillingsprocessen, (4) ansvarlig brug af vandressourcer og (5) sikring af social retfærdighed for alle mennesker, der er involveret i værdikæden.

Der er allerede opnået guldstatus i kategorierne cirkularitet og vedvarende energikilder og klima.

Schneider Electric og Mertens' bæredygtighedskoncept går meget længere. Med Schneider Sustainability Impact (SSI) sigter Schneider Electric mod ambitiøse mål for øget energieffektivitet, klimabeskyttelse og bæredygtighed. F.eks. har indsatsen inden for cirkulær økonomi ført til, at 77 % af alle produkter, der sælges i 2020, allerede bærer virksomhedens eget miljømærke "Green Premium". Alle Green Premium-produkter er i overensstemmelse med REACH- og RoHS-standarderne og giver gennemsigtig adgang til miljøoplysninger, såsom miljøpræstationer, CO2-fodaftryk og meddelelser om udtjent levetid.

        

Start din fremtidssikrede Smart Home-automatisering med Eaton

Ville det ikke være rart at kunne tilføje nye betjeningselementer til lys, persienner, apparater eller ventilation på steder, hvor du ikke har en afbryder?
Hvis du har udskudt sådanne ændringer på grund af omkostningerne, rodet eller besværet ved en renovering, tilbyder vi en løsning med Eaton GO WIRELESS-pakker.
Disse pakker er designet til at tilføje trådløs funktionalitet, hvor du har brug for det, og de kan installeres hurtigt og omkostningseffektivt af en af vores kvalificerede installationspartnere. De er velegnede til både eksisterende og nye bygninger.

Disse produkter kan til enhver tid udvides, f.eks. med funktioner som timere eller en hovedafbryder. Alt kan udvides. Hvad nu hvis du kunne styre alt dette via en app, der fører dig til et smartere, grønnere og sikrere hjem? Find ud af det med vores skræddersyede GO WIRELESS-pakker.

 

   

Værktøjsfri og universel tilslutning til forskellige installationsmiljøer

Med sit brede udvalg af varianter gør 221-serien af klemrækker elektriske installationer enkle, hurtige og sikre. Åbn håndtaget, indsæt lederen, luk håndtaget! I bygningsinstallationer, i apparater eller i eksplosionsfarlige områder - WAGO 221-stikserien med håndtag gør den elektriske installation af massive, flettede og snoede ledere enkel, hurtig og sikker. Nyt i sortimentet: Gennemføringsforbindelse med håndtag.

Ud over de velkendte og gennemprøvede COMPACT-stik i 221-serien kombinerer det nye gennemføringsstik nu alle de velkendte fordele ved 221-seriens stik i et slankt design: en universel lederforbindelse, der er helt værktøjsfri takket være håndtagsteknologien og giver en synligt sikker lederforbindelse takket være det gennemsigtige hus. Derudover giver et bredt udvalg af tilbehør ikke kun mulighed for at anvende dem i velkendte installationsapplikationer med lavt pladsbehov, men åbner også op for et væld af nye anvendelser: f.eks. laboratorie- og testbænke og testfelter i fremstillingsindustrien, tilslutning af armaturer i nedhængte lofter, forlængelse af højttalerkabler og tilslutningsdåser i industrielle applikationer.

Transitstikket fås i to versioner, som begge er godkendt af EN og UL: den gennemsigtige version med gennemsigtigt dæksel til ledertværsnit fra 0,2 til 4 mm² til alle almindelige anvendelser og den hvide version med hvidt dæksel, der hovedsagelig anvendes i Nordamerika, til det udvidede tilslutningsområde med AWG 12-lederne, som er almindeligt forekommende der.