Alle oplysninger om den nye brandidentitet

Conrad har ompositioneret sig selv som en købsplatform. I dag tilbyder vi som en full-service leverandør alle elementer til en vellykket sourcing af tekniske behov. Denne positionering afspejles nu tydeligt i vores redesignede brandidentitet. Her finder du alt, hvad du har brug for at vide om vores rebranding.

Vores brand har ændret sig: Klar til det næste århundrede

I 100 år har vi hjulpet vores kunder med at skrive deres succeshistorier ved at forsyne dem med de bedste komponenter og tekniske produkter, der findes. For at det kan blive ved med at være sådan i de næste 100 år, har Conrad i dag meget mere at tilbyde end blot tekniske produkter. På vores vej mod at blive den førende indkøbsplatform for tekniske behov giver vi kunder i hele Europa mulighed for at få præcis det, der gør deres projekt eller virksomhed til en succes: et sortiment af høj kvalitet med hundredtusindvis af produkter, kundeorienterede løsninger og tjenester samt personlig ekspertrådgivning.

Det er komponenterne i et vellykket indkøb, og det er præcis det, der kommer til udtryk i vores nye slogan ""Alle dele af succes"", som er kernebudskabet i vores brand story. Sammen med det nye branddesign resulterer det i en ensartet og karakteristisk virksomhedsidentitet.

FAQ

Hvorfor Conrad har alle forudsætningerne for succes

Vi har optimeret vores tilbud for at imødekomme de moderne udfordringer i forbindelse med køb af teknologi. Vi tilbyder skræddersyede eProcurement-løsninger, der forenkler komplekse indkøbsprocesser og hjælper virksomheder af alle størrelser og i alle sektorer med at spare tid og penge. Desuden kan producenter og distributører hurtigt og nemt nå ud til nye målgrupper og markeder via vores markedsplads. Private kunder nyder også godt af professionelle produkttilbud og tjenester. Som en attraktiv partner tilbyder vi alle elementer til større økonomisk succes.

Hvad Conrad-brandet vil stå for i fremtiden

Conrad reagerer altid på den teknologiske udvikling og på samfundets behov. Vi er opfindsomme og finder altid den rigtige løsning for vores kunder. Vi tænker iværksættermæssigt og gør købet af tekniske produkter endnu mere fordelagtigt for vores erhvervskunder. Vi handler proaktivt og tilbyder altid alternativer eller forbedringer. Vi handler med omtanke, og som familievirksomhed står vi for kvalitet, pålidelighed, langsigtede partnerskaber og bæredygtig og omhyggelig brug af ressourcerne.