Cirkulær økonomi og grønne produkter

Conrad støtter den cirkulære økonomi

Bæredygtig forretning er kun mulig, hvis vi i fællesskab reducerer vores ressourceforbrug ved at forebygge affald, bruge eksisterende produkter længere og konsekvent genbruge værdifulde råmaterialer. Conrad støtter aktivt overgangen til en cirkulær økonomi gennem egne initiativer og samarbejde med innovative partnere.

I vores produktsortiment finder du forskellige renoverede produkter. Og der bliver flere og flere af dem. Så du kan vælge mellem nye produkter og renoverede produkter, der er "så gode som nye". Fuldt rengjorte, istandsatte og optimerede til et nyt liv.

Det siger sig selv, at vi opfylder de lovmæssige krav i loven om elektrisk og elektronisk udstyr, batteriloven og emballageloven. Alle Conrad-leverandører er også kontraktligt forpligtet til at opfylde de tilsvarende krav.


Miljøvenlige produkter

Vi mærker bæredygtige produkter på en gennemsigtig måde med vores miljømærke. På den måde kan vores kunder se, om det er en miljøvenlig og ressourcebesparende løsning. Du kan finde dette ikon i produktlisterne og på produktoversigtssiderne.

Miljømærkede produkter har miljømæssige fordele i forhold til andre produkter i deres materialeklasse og har mindst en af følgende certificeringer: Blauer EngelEU EcolabelTCO Certified.

Ud over miljømærket bruger vi også mærket "Plastic free" til at vise det stigende antal produkter, der ikke bruger plastik i deres ydre emballage. I vores sortiment af egne mærker gjaldt det for eksempel næsten 90% af alle nye produkter, der blev føjet til sortimentet i 2020.Energimærkning: Identificer effektive produkter hurtigt

EU's energimærke giver kunderne mulighed for at se, hvilke produkter der er særligt energieffektive. Farveskalaer fra grøn til rød og en bogstavskala giver et overblik over energiforbruget i køleskabe, vaskemaskiner og lignende.

Energieffektivitetsklasser fra A til G giver ikke kun information om energiforbruget. Andre egenskaber ved apparatet, såsom vandforbrug eller volumen i brug, er også inkluderet i det samlede resultat. Disse faktorer er også vist på energimærket.

I vores produktsortiment finder du energimærket synligt ved siden af producentens navn. Du kan også bruge produktsammenligningen til nemt at sammenligne energieffektivitetsklassen og andre egenskaber ved produktet. På den måde vil vi gerne hjælpe dig med at finde energieffektive apparater og dermed hjælpe dig med at spare energi.