YOUR SOURCING PLATFORM.
Til alle tekniske driftsbehov.

Verden ændrer sig med hastige skridt: Det er vigtigere end nogensinde at være effektiv. I den digitale tidsalder er det desuden ultravigtigt at forhindre nedetid. Det er netop her, at Conrad Sourcing Platform tager et vigtigt skridt i den rigtige retning. Med høj produkttilgængelighed, hurtige levering og individuelle indkøbsløsninger fremskynder vi din indkøbsproces, så du kan være fleksibel i forhold til dine daglige udfordringer. Vi leverer det rigtige produkt på det rigtige tidspunkt.

YOUR SOURCING PLATFORM. Du finder altid det produkt, du har brug for.

Takket være Conrad Sourcing Platform kan vi tilbyde dig en høj produkttilgængelighed. Du får adgang til mere end 750.000 produkter.

Hvorfor vælge Conrad?

  • Stort lager af Conrads egne mærker
  • Unikt og bredt udvalg inden for kategorier, der opfylder alle tekniske driftskrav

Dine fordele:

  • Med vores hurtige levering kan du holde lageromkostningerne nede.
  • Du binder mindre kapital og får lavere omkostninger.
  • Uanset om efterspørgslen er lille eller stor, garanterer vi, at du får dækket dine tekniske forretningsbehov.

Hurtighed, tilgængelighed af varer og leveringspræcision

Har du brug for en vare her og nu? Du finder det i vores omfattende sortiment. Vi leverer ikke kun pålideligt og til tiden, men også hurtigt og sikkert, både individuelt og i store mængder. Takket være vores moderne og fuldautomatiske logistikcenter, der ligger centralt i Europa, er vi altid på farten.

Din merværdi:

  • Fleksible ordrekanaler
  • Mere end 260.000 produkter på lager på stedet
  • Opbevaring af selv større efterspurgte mængder
  • Sikrer hele forsyningskæden gennem gode partnerskaber med leverandører

Optimerede indkøbsprocesser takket være de nyeste e-indkøbsløsninger

Vores skræddersyede eProcurement-løsninger hjælper dig med at optimere din indkøbsproces. Dette sparer tid og penge, og du har altid et overblik over hele din digitale indkøbsproces. Vi har den rigtige løsning til alle virksomheder, uanset størrelse og krav: Conrad Smart Procure, OCI/PunchOut eller eCatalog.

Uanset hvad du har brug for, har vi det.

Your Sourcing Platform. Mere end bare indkøb.

Vi har alle de produkter, der dækker dine tekniske driftsbehov. Med mere end 750.000 produkter - fra reservedele til ordrer i større mængder - finder du alt, hvad du har brug for til din virksomhed. Det er endda hurtigt, nemt og pålideligt.