bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Rådgiver

Teksten forneden er maskineoversat fra den tyske originaltekst.

  

RC motorbåde til begyndere og professionelle til modelbygning

RC motorbåde er en god hobby for børn, teenagere og voksne. Hvis du vil samle din egen model, har du brug for nogle manuelle færdigheder og en del tålmodighed. Samtidig er der næppe noget mere tilfredsstillende end at holde den færdige, selvfremstillede model i dine hænder. Nu begynder den virkelige sjov, fordi det at køre miniatureskibene på rolige farvande er en reel oplevelse for store og små. Hvis du vil undvære tinkering, skal du blot bruge en færdiglavet RTR-model. Du kan købe den rigtige båd til din smag i CONRAD online-butikken. Forsendelse er hurtig og ukompliceret.

  • Hvad er RC-motorbåde?

  • Hvilke forskellige fjernstyrede både er der?

  • Hvad skal man overveje, når man køber en RC-modelbåd?

  • Juridiske krav til RC-modelbåde

  • Konklusion: Sådan kan du finde en fjernstyret motorbåd efter din smag

Hvad er RC-motorbåde?

RC motorbåd

RC-modeller er små, funktionelle modeller, der kan styres med en fjernbetjening. RC står for radiostyret eller fjernstyret og beskriver radiostyringen af modellerne. Der er RC-biler, fly, helikoptere, skibe og både. RC-motorbåde er for det meste baseret på rigtige både i målestok. I CONRAD onlinebutikken finder du forskellige modeller, f.eks. Motorbåde, brandbåde, speedbåde eller sejlbåde. Produktsortimentet er enormt, så du er garanteret at finde en motorbåd efter din smag.

Tekkie-viden: Historien om modelbåde
Historien om modelbåde går flere tusinde år tilbage. Den ældste overlevende lermodel er endda 4000 år gammel. I lang tid blev skibsmodeller hovedsageligt brugt til at undersøge materialer, vandsituationer og sejladsadfærd. Modellsport fandt først vej ind i det kommercielle hobbyområde i løbet af den 20. århundrede. Modelfremstilling er nu blevet en populær hobby for unge og gamle.

Hvilke forskellige fjernstyrede både er der?

Man skelner mellem forskellige modeller af fjernstyrede skibe. Nogle modeller er allerede samlet og kan bruges med det samme. Med andre skibsmodeller skal den ene eller den anden komponent tilføjes. Afhængigt af hvor dygtig du er, kan du bestille et sæt og gøre det selv eller vælge en færdig RC-båd.

Fjernstyret båd

Byggesæt

Med et sæt modtager du din RC motorbåd i individuelle dele. Du skal selv samle den komplette model. Sådanne sæt er velegnet til alle dem, der allerede har fået erfaring inden for modelfremstilling. Begyndere har normalt brug for et stykke tid længere for at samle en sådan model korrekt.

ARR (næsten klar til at køre)

ARR-modeller er "næsten klar til kørsel". Her skal kun små, ukomplicerede konstruktionstrin udføres. Så det kan være, at du stadig skal installere fjernbetjeningen eller motoren. Som regel har du ikke brug for et veludstyret værksted til dette. ARR motorbåde er den perfekte introduktion for alle dem, der ønsker at gøre modelbygning til deres nye hobby.

RTR (Klar til at køre)

Forkortelsen RTR står for "Ready to run". Her skal kun batteriet oplades, og modellen er klar til at køre. Begyndere af modelbygning eller dem, der ikke har tålmodighed for håndværk i mindre skala, drager fordel af de fuldt monterede RTR-motorbåde.

 

Vores praktiske tip:
Vil du selv lave noget manuelt arbejde og købe et sæt eller en ARR-motorbåd? Afhængigt af hvor fragmenteret det bestilte produkt er, har du muligvis brug for specielle værktøjer til modelfremstilling. Du kan få dette i CONRAD online-butikken. Når du monterer modellen, skal du altid placere en måtte under modeldelene, ellers kan bordet eller arbejdsbænken hurtigt blive snavset. Malings- eller limrester er normalt relativt vanskelige at fjerne fra møbler.

 

 

Hvad skal man overveje, når man køber en RC-modelbåd?

Det væsentlige for at købe RC-motorbåde

  • RC-motorbåde er små, motoriserede og fjernstyrede modelbåde, der kan køres på roligt vand.
  • Der findes forskellige modelversioner, for eksempel sæt, RTR- eller ARR-modeller. Kits og ARR-modeller skal stadig samles. Her kræves en vis manuel færdighed. RTR-modeller er derimod "Ready to Run". Her skal kun batteriet oplades, og køreglæden kan begynde.
  • Ønsker du at købe en RC skibsmodel? Så er du kommet til det rette sted hos CONRAD, for her finder du en stor portefølje af forskellige modeltyper, fra lystbåde til speedbåde til fjernstyrede surfere. Når du køber, skal du overveje batteriets levetid, bådens størrelse, maksimale hastigheder og rækkevidde.

Hvis du vil købe en RC-båd, skal du først og fremmest beslutte, om du vil bestille en RTR-modelbåd eller foretrækker et sæt. Derudover er der et par andre kriterier, der skal overvejes, f.eks. Bådtype, rækkevidde, batterilevetid og modelens maksimale hastighed. Da CONRAD-modelbådserien er meget stor, er du sikker på at finde den rigtige model til din smag.

Bådtype

Båd

I CONRAD onlinebutikken finder du forskellige typer både, f.eks. Speedbåde med specialhastighedsmotorer, modelskibe eller lystbåde. Speedbåde eller racerbåde kan nå høje hastigheder og er populære blandt modelbyggere, der elsker højhastighedskøretøjer. Speedbåde er velegnede til roligt vand og bruges ofte til at køre mod hinanden. Fragtbåde, brandbåde eller fregatter er meget større end speedbåde og lystbåde og rejser normalt også meget langsommere. Disse modelbåde er ofte udstyret med fantastiske gadgets, for eksempel med funktionelle brandslukkere eller lydeffekter.

Rækkevidde

Rækkevidden af fjernstyrede både er begrænset. Hvis du vil køre din nye RC-motorbåd på store vandområder, skal du sørge for, at modellen ikke kommer uden for fjernbetjeningens rækkevidde. Læs det maksimale rækkevidde i betjeningsvejledningen, og det er bedre at holde sig lidt lavere, når du kører. Så snart modelbåden er uden for radioområdet, er det eneste, der virkelig hjælper, at svømme for at bringe RC-motorbåden tilbage på land.

Hastighed

Speedbåde kan nå mere end 20 km / t. Andre typer modeller er meget langsommere. Vær opmærksom på den maksimale hastighed, din RC-motorbåd kan nå. Begyndere skal hellere bruge en lidt langsommere model, fordi navigationen er lettere her.

Batteriets levetid og opladningstid

Batterilevetiden for RC-motorbåde er normalt kun et par minutter. Hvis du vil nyde længere køresjov, skal du købe flere udskiftningsbatterier, fordi batteriets opladningstid er relativt lang. Nogle batterier tager flere timer at genoplade. Sørg for at bringe din båd tilbage til land, før batteriet løber tør.

Størrelse (handsker)

Modelbåde er for det meste baseret på ægte skibe i målestok. I CONRAD-onlinebutikken er der for eksempel en Graupner Titanic-model, der gengiver det originale skib på en skala fra 1: 150. I vores butik finder du små RC-motorbådsmodeller med en længde på 20 centimeter samt store modeller, hvoraf nogle er mere end 1,5 meter lange.

Juridiske krav til RC-modelbåde

Lovkrav

RC-modelbåde må ikke køres overalt. For eksempel med private søer skal du først få tilladelse fra ejeren. Kørsel af RC-motorbåde er heller ikke generelt tilladt i naturreservater. Hvis der er eksplicitte tegn på en sø, der forbyder motorbåd, bør du hellere tage hensyn til dem. Ellers kan du blive bøder, hvis du bliver fanget i kørsel.

Der er ingen minimumsalder for at køre modelbåde. Selv små børn i en alder af fire eller fem år kan introduceres til at køre modelbåde. Specielle startbåde til børn er velegnet til dette. Vi anbefaler, at store speedbåde og RC-motorbåde til eksperter og eksperter kun køres af børn under opsyn af deres forældre eller en anden voksen.

Konklusion: Sådan kan du finde en fjernstyret motorbåd efter din smag

Rækken af forskellige motorbåde er enorm. Hvis du ønsker at købe en RC-motorbåd, har du normalt allerede en specifik idé om modeltypen. Den ene person ønsker en stilfuld yacht, den næste måske mere af en ildbåd med en vandsprayanordning. Gennemse blot det omfattende udvalg fra CONRAD, og læg den rigtige model i indkøbskurven. Vær opmærksom på, om det er et sæt, en ARR- eller RTR-båd. Kun RTR-skibsmodeller er allerede "Ready to Run" og kan derfor køres uden yderligere manipulation. Alle andre både kræver en vis manuel færdighed, når de samles. Når du køber din motorbåd, skal du overveje rækkevidden, den maksimale hastighed, batteriets levetid og størrelsen på båden. Alle detaljer kan findes i de detaljerede produktbeskrivelser fra CONRAD.