bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Rådgiver

Texten nedan är maskinöversatt från tysk originaltext.

Interessante fakta om off-road-kompatible RC elektriske modelbiler

 • Hvad betyder RC elbil model offroad?

 • Hvilke off-road-kompatible RC elektriske modelbiler er der?

 • Hvad skal du passe på, når du køber en off-road-kompatibel RC elektrisk modelbil?

 • Børsteløse elektromotorer i off-road egnede RC elektriske modelbiler

 • Ofte stillede spørgsmål: De mest almindelige spørgsmål om off-road RC elektriske modelbiler

 • Konklusion: Sådan finder du den rigtige RC elektriske modelbil til terrænkørsel sjov

Hvad betyder RC elbil model offroad?

Forkortelsen RC står for Radio Control og betyder radio fjernbetjening. I overensstemmelse hermed skal RC elektriske modelbiler ofte skalere miniaturiserede modelbiler med elektriske drev, der er udstyret med radiobaseret fjernbetjening Suspension, store profilerede dæk og delvist firehjulstræk.

Hvilke off-road-kompatible RC elektriske modelbiler er der?

RC elektrisk modelbil

Klar til at køre (RtR)

RtR modeller er færdigmonterede modelbiler, der er klar til drift og leveres med alt det nødvendige tilbehør. Fjernbetjeningen inklusive sender, modtager og servo samt batteri og oplader er inkluderet i leveringsomfanget, så intet står i vejen for et spontant testkørsel.

Næsten klar til at køre (ARR)

ARR-modeller er delvist formonteret, men i modsætning til RtR-modeller leveres de uden fjernbetjening, servo, motor, batteri og oplader. 

Byggesæt

Sætmodeller består af adskillige individuelle dele, der først skal samles. De grundlæggende forudsætninger for dette er teknisk ekspertise og takt. Nogle nødvendige tilbehør er inkluderet. I de fleste tilfælde skal radio fjernbetjening, servo, motor og batteri og oplader dog købes separat.

Hvad skal du passe på, når du køber en off-road-kompatibel RC elektrisk modelbil?

Tekniske specifikationer

 • Tophastighed i kilometer i timen (km / t)
 • Drev: baghjulstræk, forhjulstræk, firehjulstræk
 • Elektrisk motor: børstet, børsteløs

Modelegenskaber

 • Skala: 1:32 til 1: 5
 • Modelversion: RtR, ARR, kit, 100% RtR
 • Type: buggy, crawler, monster truck og truggy

Off-road kapacitet

 • Robust chassis
 • Effektiv suspension
 • Profilerede dæk
 • Kraftig motor

Vores praktiske tip: Off-road passende RC elektriske modelbiler med firehjulstræk

Ligesom deres store slægtninge er mange af RC-bilerne i terræn udstyret med firehjulstræk. Denne type drev kaldes også i engelsktalende lande All Wheel Drive (AWD), Four by Four (4x4) eller Four Wheel Drive (4WD). Især leveres køretøjer, der er designet til brug i ujævnt terræn, med firehjulstræk som standard. Off-road passende RC elektriske modelbiler drager også fordel af den forbedrede trækkraft til firehjulstræk og kan ofte overvinde forhindringer i marken hurtigere end modelbiler med for- eller baghjulstræk.

  

Børsteløse elektromotorer i off-road egnede RC elektriske modelbiler

Konventionelle elektriske motorer (børstet elektrisk motor) bruger glidekontakter - såkaldte børster - for at etablere en elektrisk forbindelse mellem den stationære stator og den bevægelige rotor. På grund af den mekaniske slid og den såkaldte børstebrand er disse sliddele. Derfor bruges børsteløs elektriske motorer i stigende grad i RC elektriske modelbiler. Ud over den forlængede levetid er disse kendetegnet ved højere ydeevne og muliggør hurtig kørsel i vanskeligt terræn med tophastigheder på op til 100 kilometer i timen. 

Ofte stillede spørgsmål: De mest almindelige spørgsmål om off-road RC elektriske modelbiler

Hvilke hastigheder er RC-elbiler egnet til terrængående kørsel?

Med konventionelle elektriske motorer (børstet) kan maksimale hastigheder på op til 50 kilometer i timen nås. I vanskeligt terræn skal hastigheden dog ofte kompromitteres. Dette gælder naturligvis også for de mere kraftfulde børsteløse elektriske motorer (børsteløs), der giver særlige hurtige elbiler mulighed for at accelerere op til 100 km / t under ideelle forhold.

Er off-road egnede RC-elbiler egnet som børnetøj?

De fleste modeller i denne produktkategori er uegnet til mindre børn på grund af deres tekniske kompleksitet. Priserne gør det også klart, at de fleste RC-elbiler mere er et legetøj til voksne. Ikke desto mindre er mange modeller ifølge fabrikanten velegnet til ældre børn og unge fra 14 år.

Hvad koster en off-road passende RC elektrisk modelbil?

Generelt koster modeller af høj kvalitet ofte flere hundrede euro, mens specielle sæt til begyndere også er meget billigere. Dette er normalt RtR-modeller. Ambisiøse hobbyister på den anden side foretrækker ARR-modeller og skalakits af høj kvalitet, som i enkelte tilfælde endda kan koste over tusind euro.

Konklusion: Sådan finder du den rigtige RC elektriske modelbil til terrænkørsel sjov

Pak ud og forlade? Intet problem! De fuldt monterede RtR-modeller er straks klar til at køre og leveres med fjernbetjening, undertiden med batteri og oplader. Dette gør dem specielt velegnede til begyndere, der vil komme i gang med det samme.

Men hvis du allerede har flere modelbiler og det tilhørende udstyr (f.eks. Radiofjernbetjening), kan du falde tilbage på ARR-modeller (Næsten klar til at køre), der tilbydes uden tilbehør.

Erfarne hobbyister foretrækker ofte rigtige skala-sæt, der kan tilpasses. Imidlertid kræves tålmodighed her: Da monteringen kræver en vis erfaring og manuel dygtighed, kan det tage et par uger før det første testkørsel.