bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Rådgiver

Teksten forneden er maskineoversat fra den tyske originaltekst.

Ting, der er værd at vide om Philips Hue: 1000 smarte lysideer

Værdsætter du attraktivt lys på arbejdspladsen, eller ønsker du den rigtige belysningsatmosfære til enhver lejlighed og stemning? Når du vælger Philips Hue, vælger du et belysningssystem, der er lige så smart, som det er effektivt, intelligent og sofistikeret, og som kan gøre meget mere end bare "til" og "fra". Tænd for flere lamper på samme tid, skift lysfarve eller dæmp belysningen i henhold til lejlighed og rumbrug. Du har ikke brug for mere end en smartphone til dette, fordi Hue-lamperne og -lysene let kan betjenes i et rum via Bluetooth. For andre spændende funktioner såvel som lysstyring i hele hjemmet skal du forbinde dine Hue-lamper til Hue Bridge. 

Programmerbar belysningstemning til enhver lejlighed, øg koncentrationen under arbejdet, skab en behagelig atmosfære til samtale med varme toner eller gør folk vågen og opmærksomme med kølige farver. Ud over 50.000 hvide nuancer kan du også vælge mellem 16 millioner farver og designe dit opholdsområde, som du ønsker.

Og hvis ingen er i nærheden, afskrækker du potentielle ubudne gæster, fordi værelserne ser livlige ud takket være Hue.

Du kan indstille dine personlige lysindstillinger i den gratis Hue-app til Android og iOS eller ved hjælp af den trådløse Hue-switch. Trådløse bevægelsesdetektorer til indendørs og udendørs styring af lyset efter behov, så snart nogen nærmer sig.

De smarte Hue-pærer kan stadig tændes og slukkes ved hjælp af de eksisterende lysafbrydere. I Hue-appen angiver du, om lamperne skal lyse med den sidste lysindstilling, i en normal hvid tone eller i din ønskede tone, når strømforsyningen afbrydes. Der er også utallige Hue-belysningskontrolapps fra uafhængige udviklere - du kan få et overblik ved at søge efter "Hue" i appbutikken på din smartphone.

  • Dæmpning, skift af farver eller styring af alle lamper på én gang

  • Philips Hue er klar til brug med det samme

  • Hue og Hue tilbehør overblik

  • Hvordan finder jeg de rigtige Hue-lamper?

  • Det kan Hue-lamperne gøre

  • Automatiske lysscener og tilstedeværelse simulering

  • Hvordan kan jeg komme i gang med Hue Starter Sets med det samme?

  • Smart netværk med Conrad Connect

Dæmpning, skift af farver eller styring af alle lamper på én gang

LED-teknologien, der bruges af Hue-producenten Signify (tidligere Philips Lighting), sikrer energieffektive lyskilder. Disse forbruger kun et par watt og giver et mere behageligt lys end normale energibesparende lamper. Hvis du har flere Hue-lamper, kan du dæmpe dem sammen ved hjælp af et rum og en gruppeomskifter eller regulere deres farve og lysstyrke helt uafhængigt af hinanden.

Indstillingerne for de enkelte lamper, spotlights og lysstrimler er programmerbare, hvormed du kan oprette forskellige lysscener. Et tryk på fingeren i Hue-appen er alt, hvad der kræves for at kalde en bestemt lysscene op. Uanset om du vil styre en enkelt gulvlampe, er lyset i et rum, en gruppe af lys eller i hele huset nu helt op til dig, fordi Hue-systemet er skalerbart og vokser med dig. Hue-appen muliggør nem kontrol af disse forskellige muligheder. Det viser belysningen i alle rum, og du kan styre dit system med kun en strygning på skærmen.

Hue tilbyder en ubekymret all-round pakke, idet appen bruger smartphone-placering, alias geofencing, til automatisk at registrere, så snart nogen forlader eller kommer ind i bygningen og styrer dit lys i overensstemmelse hermed for dig. Alternativt kan du fjernstyre dit Hue-system, når du er ude.

For belysningskomfort efter behov kan du styre dit Hue-system ved hjælp af stemmestyring via Alexa (Amazon Echo, Echo Dot), Google Assistant (Google Home) og Siri (Apple HomeKit). Sådan justeres lyset uden at løfte en finger. Aktivér operationen via stemmeassistenterne fra Amazon, Google og Apple i de respektive apps - og du er klar til at gå. Du skal blot sige "tænde lyset på kontoret", "dæmpe lyset i receptionen til 50 procent" eller "tænde mødelokalet orange". Værelser kan adresseres individuelt eller sammen, og du kan aktivere scener og dermed styre belysningen i flere rum på samme tid. 

Philips Hue
 
 

Philips Hue er klar til brug med det samme

En stor fordel ved Philips Hue er, at den er hurtig, nem og snavsfri at installere. Radiolyssystemet er strukturelt designet til at klare sig uden strukturændringer eller tekniske justeringer af eksisterende lys, indbyggede spotlights og den elektriske installation.

Nuance er klar til at gå om et øjeblik

Der er ikke sådan noget som klassisk samling, og du behøver ikke at være specialist. Opsætning af Hue kræver ikke, at der lægges kabler eller andet renoveringsarbejde: Du skal blot udskifte eksisterende lyskilder med smarte Hue-lamper. Alle linjer og de foregående kontakter forbliver upåvirket.

Blot at indsætte Hue-lamperne skaber et netværksbelysningssystem, som du når som helst kan udvide og tage med dig, hvis du bevæger dig. Takket være den nemme installation er Hue særligt velegnet til kommerciel brug i nye bygninger, gamle bygninger, kontorer, trapperum, udendørs områder og butikker.

Nuance til nye bygninger og renoveringer

Philips Hue-belysningssystemet tilbyder mange spændende muligheder, især når det gælder møblering eller renovering af værelser. Til nye bygninger, renoveringer eller renoveringer skal du blot vælge komplette LED-lys fra Hue-serien. Disse modeller arbejder med energieffektive lysdioder og er allerede udstyret med Hue-intelligens af producenten. Du kan vælge mellem elegante væglamper, loftlamper, loftslamper, dekorative lys, forsænkede lys, udendørs stativlamper og havespots. Lysdioderne er enten permanent installeret i Hue-komplette lys, eller der er allerede indsat en Hue-lyskilde. I begge tilfælde har du ikke brug for ekstra tilbehør.

En anden mulighed: du vælger de lys fra den ønskede producent, som du bedst kan lide, og bruger smarte Hue-lamper - og lamperne er smarte. Dette fungerer for alle modeller med de almindelige basetyper E27, E14 og spotlights med GU10-base. I Hue-netværket lytter alle lys til din kommando.

 

Smart Hue-pærer med to hjerter: Bluetooth og ZigBee

Hue-producent Signify tilbyder to Hue-serier, der adskiller sig med hensyn til deres trådløse standarder: modeller med ZigBee og Bluetooth og ZigBee-modeller.

Hue-produkter med ZigBee

Den trådløse ZigBee-standard, der er så smart, som den er sikker, understøttes af ethvert Hue-produkt. Den internationale industristandard ZigBee giver dig stor fleksibilitet og store radioområder til belysningskontrol i hele bygningen. Hue Bridge fungerer som kontrolcenter og ZigBee radiobase. Broen er forbundet til dit netværk eller WiFi-router som en gateway. Det styrer Hue-lamper, bevægelsesdetektorer, kontakttilslutninger og andet tilbehør.

Driften og automatiseringen finder sted via Hue-appen til Android og iOS. Hvis du ønsker det, kan du forbinde Hue-belysningssystemet til mange populære hjemmeautomatiseringsløsninger såsom HomeMatic IP, Magenta SmartHome og Bosch Smart Home via broen. Interaktionen med IoT-automatiseringstjenester som Conrad Connect og IFTTT løber også via broen.

Fuld radio rækkevidde: ZigBee fungerer som et mesh-netværk. Hvert tilsluttet Hue-lys øger automatisk rækkevidden. Dette er en stor fordel i forhold til systemer, der kun fungerer med WLAN eller Bluetooth. Takket være ZigBee behøver en Hue-pære længere væk ikke at kommunikere direkte med Hue Bridge, men sender i stedet til den næste lampe, som videresender signalet. Det betyder, at selv i lokaler og mindre virksomhedsbygninger kan du ofte komme af med kun en bro, som kan bruges til at styre op til 50 lamper og 12 tilbehør. For større lysinstallationer skal du blot tilføje flere broer.

Lær mere om ZigBee-standarden

Hue-produkter med ZigBee og Bluetooth

Den nyeste generation af Hue-lamper har ud over ZigBee integreret den trådløse Bluetooth-standard. De kan let genkendes af Bluetooth-meddelelsen i produktbeskrivelsen og Bluetooth-symbolet på emballagen. Bluetooth-modellerne gør det lettere at komme i gang med smartbelysning og giver dig alle de muligheder, som Hue tilbyder.

Hue-lamperne kommunikerer direkte med din smartphone eller tablet via Bluetooth. Du har ikke brug for WiFi eller et netværk, så du kan komme i gang uden en Hue-bro.

Signify har udviklet sin egen Bluetooth-app til Android og iOS til Bluetooth-belysningskontrol. Til superhurtig idriftsættelse finder appen armaturerne automatisk efter tænding, og du kan starte med det samme. Du betjener op til 10 lamper i et rum via appen, vælger lysscener og regulerer lysfarven og lysstyrken efter lejligheden eller stemningen. Dette kan også gøres via stemme via Amazon Alexa og Google Assistant.

Med Bluetooth-appen kan du styre dine Hue-lys inden for en radius på op til 9 meter. Bluetooth er derfor nyttigt, hvis du kun ønsker at styre nogle få lamper eksternt. Lysindstillingerne og scenerne kan overføres til andre smartphones. Kollegaer kan også styre lyset via Bluetooth.

Lær mere om Bluetooth-standarden

Skift til broen når som helst

Hvis du har startet dit Hue-belysningssystem med Bluetooth, kan du nemt udvide det med Hue Bridge til enhver tid. Dine lysindstillinger kan overføres til den klassiske Hue-app til broen ved et tryk på en knap. Med integrationen af Hue Bridge gnister lamperne via ZigBee, og du kan styre op til 50 lamper i hele dit hjem og din have. Ved at oprette forbindelse til Hue Bridge kan du nyde yderligere funktioner såsom indstilling af timere, fjernadgang mens du er på farten eller synkronisering med musik, spil og film. Disse funktioner understøttes ikke eller ikke fuldt ud af Bluetooth-appen. Lysstyring via Bluetooth er den nemme måde at komme i gang med smart hjemmebelysning og giver dig mulighed for at styre op til 10 Hue-lamper i et rum.

 

Hue og Hue tilbehør overblik

Udvalget af intelligente Hue-produkter er enormt. Det rigtige produkt kan findes til enhver belysningssituation og ethvert belysningskrav indendørs eller udendørs. Det omfattende Hue-sortiment inkluderer LED-lamper med E27- og E14-skruegevind, spotlights med GU10-baser og slanke LightStrips / LED-strimler til indirekte belysning af møbler, borde, borde, nedhængte lofter og nicher.

Med Hue White Filament med E27 stilk er der smarte vintage pærer med et retro look. Filamenterne, der er baseret på traditionelle Edison-lamper med synlige filamenter, ser godt ud i lys uden en lampeskærm.

Dæmper (værdi.1392710)

Philips Hue fjernbetjening
 

Model GU10

Philips Hue gu10
 

Edison-model

Philips Hue Edison
 

Globus model

Philips Hue Globe
 

Hue Bridge

 

Mellemstikdåse

 

Gulvpletter, forsænkede pletter, monterede pletter, badeværelseslamper, bærbare lamper med integrerede genopladelige batterier, udendørsspotter, sti og havelygter er tilgængelige. Philips tilbyder også komplette væg-, bord-, loft-, vedhængs- og dekorative lys samt fritstående søjlelys i Hue-familien. Hue Play Lightbars projekterer individuelle lysstemninger på væggene.

Med Smart Plug fra Hue bliver lys uden Hue-lamper også en del af belysningssystemet. Indsæt blot det trådløse smarte stik mellem stikkontakten og lyset, og lyset kan styres via Bluetooth eller Hue Bridge.

Andet tilbehør inkluderer lysdæmpere, bevægelsessensorer, udendørs bevægelsessensorer og en smart knap til betjening af lamper med et enkelt klik. Yderligere tilbehør til Hue-belysningssystemet fås under navnet Friends-of-Hue, såsom smarte kontakter fra Busch-Jaeger.

 

Hvordan finder jeg de rigtige Hue-lamper?

Hvis du sætter pris på særlig belysningskomfort i dine rum og gerne vil nyde alle fordelene ved Hue-systemet med hensyn til hvid og farve, er lamperne fra Hue White og Color Ambiance-serien det bedste køb. White Ambiance-lamperne er et godt valg, hvis en stemningsrelateret belysningsatmosfære er vigtig for dig, hvor du foruden lysstyrken kan indstille lysfarven fra kold til varm hvid. Hue White-pærerne giver dig behageligt varmt hvidt LED-lys, der kan dæmpes som du ønsker.

 

Det kan Hue-lamperne gøre

Hos Hue har du valget mellem tre grundlæggende lampevarianter:

Philips Hue White 

Hue White LED-lamper udsender et varmt, hvidt lys af høj kvalitet (2700 Kelvin) og er velegnede til hele opholdsområdet. Med den automatiske lysstyring via Hue-appen kan du ikke kun tænde og slukke for dit lys, men også dæmpe det, som du ønsker. Med adskillige tilbehør, såsom Hue-dæmpningskontakten, kan du nyde praktisk og fleksibel betjening. 

Philips Hue White Ambiance 

De dæmpbare Philips Hue White Ambiance LED-lamper tilbyder en bred vifte af hvide varianter fra varm hvid til neutral hvid til kold hvid. Vælg mellem 50.000 nuancer af hvidt og har altid perfekt koordineret hvidt lys til enhver lejlighed: hvad enten det er et middagsfest eller en afslappet afslutning på dagen, skab den ideelle rumatmosfære med Philips Hue.

Philips Hue White and Color Ambiance

Med Philips Hue White & Color Ambiance LED-lamper kan du vælge mellem 16 millioner farver eller et bredt udvalg af hvide toner, fra varm til kold hvid for at give dit opholdsrum den rigtige atmosfære. Dæmp lyset, som du vil, indstil færdige lysscener eller synkroniser det med film, musik og spil. Nyd den fulde smarte hjemoplevelse til dit hjem med Hue White & Color Ambiance, og opdag mange andre funktioner.

 

Automatiske lysscener og tilstedeværelsessimulering

En bred vifte af automatiseringsmuligheder er tilgængelige for dig i Hue-appen under "Rutiner". Her finder du foruddefinerede handlinger for "Hjemme og ude" og "Gå i dvale". Hvis du trykker på "Flere rutiner", kan du oprette tidsprogrammer og timere og også oprette en tilstedeværelsessimulering for at afskrække indbrudstyve.

Ved hjælp af et tidsprogram tændes og slukkes lyset på et bestemt tidspunkt eller ved solnedgang. Du kan angive, hvilke rum eller grupper der skal inkluderes i indbrudssikringen, på hvilke ugedage rutinen skal gælde, hvordan lysene skal dæmpes, og hvornår de skal slukke igen. På grund af den justerbare afvigelse er det automatiske lys ikke så let at genkende for udenforstående.

Du kan også oprette praktiske kortsigtede timere. Når tiden udløber, blinker Hue-systemet derefter i de ønskede rum.

 

Hvordan kan jeg bruge Hue Starter Set med det samme 

Philips Hue

komme i gang?

Den nemmeste måde at oprette et app-styret Hue-belysningssystem med en bro og flere lamper på er med Hue-startsæt. Startersættene til begyndere fås i tre farvespektre til stikkontakterne E27 og GU10. Ud over LED-lamper (E27 eller GU10) indeholder de en trådløs lysdæmperkontakt og Hue Bridge.

 

Vores praktiske tip: Brug Meethue

For at fjernstyre dit personlige Hue-system, når du er på farten, skal du oprette en gratis online-konto på det officielle Hue-websted på http://www.meethue.com. Her kan du også se lysscener fra andre brugere. Alt hvad du behøver for at komme i gang er et brugernavn og en adgangskode.

 

Smart netværk med Conrad Connect

Vil du gerne netværke dit eget smart home-system, men har enheder fra forskellige producenter? Vi hjælper dig med at integrere dine enheder i et smart home-system!

Smart home-udbyderen Philips Hue & Hue Living Colors har en grænseflade til vores IoT-platform Conrad Connect. Oplev klar-til-brug-projekter, som du kan kombinere dine enheder med eller oprette dine egne individuelle projekter efter dine behov!