40 ÅR MED VOLTCRAFT - SPAR PÅ ENERGIEN

Måling af energiforbrug For at kunne foretage en sikker og præcis analyse af forbruget er der brug for præcise måleinstrumenter til at bestemme energiforbruget på en enkel og ligefrem måde. Tilslut og læs.

VOLTCRAFT har siden 1995 udviklet instrumenter til måling af energiomkostninger, der pålideligt og med laboratoriepræcision kan kortlægge ikke kun aktiv effekt, men også reaktiv effekt, tilsyneladende effekt og faseforskydning. Ikke kun elektrikere kan således få et fuldstændigt billede af det faktiske energiforbrug.

Forebyg varmetab på grund af utilstrækkelig isolering.

Den mest effektive måde at reducere energiomkostningerne på er at inspicere bygningens indkapsling omhyggeligt. Fokus bør være på isolering og lufttæthed. Fugtskader og kuldebroer kan også påvises.

Lommekamera

Passer i brystlommen på din arbejdsjakke og er let tilgængelig med det samme. Alarm for høj og lav temperatur

Smartphone-løsning

Varmebilleder kan kommenteres, arkiveres eller endda sendes, hvis det haster.

Den klassiske med pistolgreb

Forskellige temperaturområder er tilgængelige. Hver enkelt pixel lagres samtidig som en varmeværdi

Ventiler godt og spar energi

Ventilation i vintermånederne indebærer altid et vist varmetab. For at holde tabene så lave som muligt kan moderne måleteknologi bruges som et værktøj til at optimere stødventilationen.

Jo flere personer der er i et rum, jo hurtigere forbruges luften. Resultatet er, at CO2-indholdet stiger, og koncentrationen af alle tilstedeværende falder. Men ikke nok med det: Når andelen af udåndingsluft stiger, stiger også virus- og bakteriel belastning, hvilket øger risikoen for infektion fra luftbårne patogener.

Skift til LED-lys og spar energi

Måling af lysstyrke Rum- og arbejdspladsbelysning giver mulighed for yderligere energibesparende foranstaltninger. Ved at skifte fra lysstofrør eller halogenlamper til moderne LED-teknologi kan du effektivt reducere unødvendige eludgifter.

Men hvor meget lys er der behov for? Dette kan kun kontrolleres med et egnet LUX-meter. Hvis værdierne ikke er tilstrækkelige, skal der træffes yderligere foranstaltninger, f.eks. med hensyn til antallet og intensiteten af lyskilder.

Upload igen og igen i stedet for at smide det væk

Udskiftning af batterier med genopladelige batterier er bæredygtigt og sparer ressourcer og skadeligt affald. VOLTCRAFT har årtiers erfaring med at udvikle processorstyrede opladere til alle batterityper.

I dag kan moderne genopladelige batterier anvendes på samme måde som batterier. Endurence-teknologien gør dette muligt, idet den kombinerer fordelene ved batterier (lav selvafladning) med fordelene ved genopladelige batterier (altid genopladelige).

VOLTCRAFT rundcelleopladere er velegnede til alle batteriteknologier og batteristørrelser. Der er endda en passende oplader til genopladelige knapceller.

VOLTCRAFT 40 år