©Siemens 2021. Alle rettigheder forbeholdes.

SENTRON-sikkerhedsafbryder med måle- og kommunikationsfunktion

Mere gennemsigtighed i energidistributionen gennem digital dataindsamling og analyse

En elektrisk installation skal være beskyttet mod kortslutninger, overbelastninger og fejlfunktioner. Digitaliseringen af bygninger og systemer medfører f.eks. nye udfordringer, men også nye muligheder. SENTRONs sikkerhedsafbrydere med måle- og kommunikationsfunktioner er designet præcist til disse krav. De er en smart løsning til omfattende beskyttelse af mennesker, faciliteter og systemer og er samtidig en effektiv metode til at forhindre nedlukning af anlæg baseret på gennemsigtighed i strømfordelingen.

SENTRONs switche med måle- og kommunikationsfunktion omfatter 5SL6 COM miniature switche og 5SV6 COM AFDD/LS switche. Med et pladsbehov på kun én fordelingsenhed (HP) kan eksisterende afbrydere nemt erstattes med de nye enheder med måle- og kommunikationsfunktion.

Ved eftermontering i stedet for udskiftning kan 5ST3 COM-hjælpe-/fejlkontakterne med en samlet bredde på 0,5 HP monteres på standard SENTRON-kontakter for at udvide eksisterende enheder med måle- og kommunikationsfunktioner. Der kræves kun én ekstra fordelerenhed til 7KN Powercenter 1000-datatransceiveren, som kan indsamle data fra op til 24 SENTRON-sikkerhedsafbrydere med kommunikationsfunktion. De målte værdier gemmes i 7KN Powercenter 1000 i op til 30 dage. Dataen fås på stedet via Bluetooth med en mobilterminal eller sendes til systemer på højere niveau via Modbus TCP.

©Siemens 2021. Alle rettigheder forbeholdes.

  

Afbryder 5SL6 COM

AFDD/LS omskifter 5SV6 COM

Datatransceiver 7KN Powercenter 1000

©Siemens 2021. Alle rettigheder forbeholdes.

De nye sikkerhedsafbrydere med afbrydelses- og kommunikationsfunktion - en oversigt over højdepunkterne

  • Pålidelige sikkerhedsafbrydere med ekstra funktioner
  • Indsamling, overførsel og analyse af data i elsystemet
  • Advarselsmeddelelser, når grænserne overskrides, eller når enhedernes restlevetid er nået, for at sikre forebyggende vedligeholdelse og dermed høj systemtilgængelighed.
  • Fordeling af energiforbruget i bygningen op til det endelige kredsløb.
  • Nem og hurtig integration i nye og eksisterende systemer takket være den lille installationsbredde på 1 hk og nem udvidelse af standardudstyret. 
  • Trådløs overførsel af måledata fra op til 24 kommunikationsdygtige enheder til 7KN Powercenter 1000-datatransceiveren

  

Videoer om idriftsættelse af SENTROM COM-sikkerhedsafbrydere

Idriftsættelsen af kommunikationsdygtige sikkerhedsafbrydere er hurtig og nem med SENTRON powerconfig, enten som en mobil app eller som konfigurationssoftware. I de følgende videoer forklares det, hvordan appen og integrationen af enhederne fungerer.

Hvordan fungerer powerconfig-appen?

Hvordan tilslutter jeg 7KN Powercenter 1000?

Hvordan kan jeg visualisere data med powerconfig-appen?