Drag fordel af bæredygtige energimuligheder

Brug energien fra sol, vind og vand, og få gavn af økonomiske og bæredygtige energimuligheder. Med vores brede udvalg af produkter kan du spare omkostninger og være med til at forme fremtiden for decentraliseret energiproduktion og -lagring og intelligente, innovative energinetværk.

Phoenix Contact

Generatorforgreningsdåser til solcelleanlæg

For at beskytte forskellige systemkomponenter i tagsystemer optimalt mod direkte lynnedslag og overspændinger, er det nødvendigt at bruge generatorfordelingsbokse. Phoenix Contact tilbyder et omfattende udvalg af forskellige generatorfordelingsbokse, der er klar til installation og kan tilsluttes direkte, til dine tagsystemer.

Dine fordele:

  • Alle sæt i støv- og eksplosionssikre kabinetter (IP65)

  • Hurtig installation og idriftsættelse takket være formonterede generatorfordelingsbokse

  • Vedligeholdelsesfri tilslutning af PV-strenge takket være SUNCLIX- eller push-in-tilslutningsteknologi

  • Standardkompatibel kombination af koblingsudstyr takket være anvendelse af DIN EN 61439

Helukabel

Højkvalitetsforbindelser til fotovoltaiske projekter

Afgørende for den effektive drift af solcelleanlæg er den sikre og holdbare kabling af de enkelte solcellemoduler til hinanden og til invertere og lagringssystemer. Det kræver kabler, der pålideligt kan modstå alle ydre påvirkninger. For kun på den måde kan den producerede energi nå derhen, hvor der er brug for den. Som førende producent og leverandør af elektrisk forbindelsesteknologi har HELUKABEL årtiers erfaring inden for solcelleindustrien og leverer de perfekte kabler og ledninger og det rigtige tilbehør til enhver anvendelse. HELUKABEL hjælper producenter, installatører og operatører af solcellesystemer over hele verden med at generere ren, vedvarende energi.

Vores hval

Topmærker

Vores tjenester