Optimal forberedelse til energiomstillingen

Forbered dig på alle fremtidige udfordringer i forbindelse med energiomstillingen med vores brede udvalg af elektroniske komponenter. Gør din virksomhed konkurrencedygtig og klar til fremtiden ved at skabe de nødvendige tekniske forudsætninger for en effektiv udnyttelse af energiressourcerne.

BJZ

Kvalitetsprodukter til elektronikproduktion

BJZ har i mere end 40 år været en pålidelig og kompetent partner for elektronikindustrien inden for ESD-beskyttelse, klargøring og afrensning af komponenter. Omhyggeligt udvalgte markedspartnere med produkter af høj kvalitet og egen innovativ udvikling har givet virksomheden en solid markedsposition i de senere år. Førende virksomheder i elektronikindustrien verden over stoler på deres ekspertise og kvaliteten af deres produkter.

  • Pålidelig og ukompliceret beskyttelse af elektroniske komponenter og dele

  • ESD-kompatibel beskyttelse og kvalitet i henhold til ESD-standardspecifikationer

  • Vedligeholdelsesfri tilslutning af PV-strenge via SUNCLIX- eller push-in-tilslutningsteknologi

  • Enkel og intuitiv betjening (f.eks. til teststationer og måleinstrumenter)

Picotronic®

Højkvalitetslasere i certificeret kvalitet

Picotronic® kan se tilbage på en virksomhedshistorie på mere end 15 år og har i løbet af denne tid udviklet sig til en af de førende leverandører af lasermoduler og integrerede løsninger med de højeste kvalitetsstandarder. I dag arbejder omkring 50 medarbejdere passioneret for at forsyne utallige kunder fra forskning, industri og handel med perfekt passende lasere fra deres produktsortiment eller individuelle specialløsninger. På den måde fokuserer de på konsistens og fungerer som en pålidelig partner og leverandør.

Picotronic® står for produkter af høj kvalitet, effektive proceskæder og fremragende service. Det opnår de gennem den såkaldte Picotronic® Circle, hvormed de regelmæssigt evaluerer og optimerer deres handlinger.

Vores valg

Topmærker

Vores tjenester