Sommeren har meldt sin ankomst, og det samme gælder for insekterne. De kan være dybt irriterende, når man vil nyde en drink i haven eller en middag med familie og venner. Søvnen kan også blive forstyrret af de summende insekter, der natten lang sværmer rundt om ens hoved. Vi tilbyder en løsning med forskellige produkter, der sikrer, at du kan spise ude og slappe af, uden at invitere insekterne med til bords.

 
 

 

Fluer & Myg

Du kender godt følelsen. Den kløe, der pludselig spreder sig på dine arme og ben, når du sidder ude i haven. Den summen, du hører på en varm sommeraften, eller når du ligger i sengen midt om natten... det er alt sammen fortid med en fluefælde, et fluegitter eller mygbeskyttelse. Beskyt dig selv mod uønskede gæster!

Se sortimentet ›

 
 

Produkter

 

Bekæmp hvepse

Hvepsefælderne trækker hvepsene væk fra området omkring dig. De fanger hvepsene i en beholder, hvorfra de ikke længere kan undslippe. Og det fungerer virkelig godt! Glem alt om insekter, der går til angreb på din mad og drikkevarer.

Se sortimentet ›

 
 

Produkter

 

Ikke-dødelig insektbekæmpelse

De fleste insekter har en nyttig funktion, og der er virkelig ikke behov for at dræbe insekter, selvom de måske plager dig i sommermånederne. Vi tilbyder insektmidler og insektfælder, så du ikke længere bliver forstyrret, og produkterne har den fordel, at dyrene får lov til at leve. Win-win for alle!

Se sortimentet ›

 
 

Produkter

 

Insektlamper

Fluer i huset... nu hvor vinduer og døre står på klem grundet sommervarmen, finder du dem overalt. Det er ikke særligt hygiejnisk og ret ubehageligt, hvis du vil se TV uforstyrret eller læse en bog. Måske laver du mad og er altid nødt til at jage fluerne væk fra maden. En insektlampe er den ideelle løsning. Fluerne tiltrækkes af lyset og elimineres, så nu kan du roligt lade dine vinduer og døre stå på klem, uden at blive omringet af fluer.

Se sortimentet ›

 
 

Produkter

 

Insektnet og -skærme

Er du også plaget af insekter i dit soveværelse? Ikke overraskende, når man tænker på, at fluer og myg går efter varmen fra dit (sove)værelse om aftenen. Undgå dette med et beskyttelsesnet eller -skærme. Flueskærme beskytter også din stue mod ubudne gæster om sommeren, uden at dræbe dem. Vi håber, at du får en både afslappende og varm sommer.

Se sortimentet ›

 
 

Produkter