Nu hvor butikkerne og virksomhederne i stigende grad er begyndt at åbne op for offentligheden og kunderne, er det vigtigt at overholde de nye sikkerhedsforanstaltninger: Personlig hygiejne, tilstrækkelig afstand, en tydeligt angivet gåretning og beskyttelse af dine medarbejdere, herunder beskyttelsesvægge og skærme, er blevet vigtigere end nogensinde før. Bliv klar til at modtage folk med produkterne fra vores omfattende sortiment.

 
 

 

Hygiejniske foranstaltninger

Sørg for, at dine kunder kan træffe passende hygiejneforanstaltninger. Det vigtigste er, at de har mulighed for at vaske hænderne. Men engangshandsker, mundbind og næsebeskyttelse samt beskyttelsesvægge og skærme, der beskytter dine medarbejdere, er lige så uundværlige. Dette er de første forholdsregler, som du som butiksejer skal tage, inden du kan åbne dine døre på ny. Vi tilbyder tilstrækkelige løsninger i vores sortiment.

 
 

Produkter

 

Adgangskontrol

For at du kan åbne din butik/virksomhed - og forblive åben - skal du overholde en række forskellige regler. For eksempel er der regler for, hvor mange mennesker der må komme ind ad gangen, ligesom tydeligt markerede gåretninger er nødvendige, og du kan også blive nødt til at afspærre visse adgangspunkter. Vi tilbyder tællesystemer, der hjælper med at overvåge, hvor mange mennesker der er inde i butikken, såvel som barrierebånd og signalstolper ("trafiklys"), der på klar vis kommunikerer, når nogen må eller ikke må komme ind.

 
 

Produkter

 

Advarselsskilte

En klar vejmærkning inkluderer også advarselsskilte, skiltning og markering af jorden eller gulvet. Vi har tydeligt listet alle disse produkter til dig.

 
 

Produkter

 

Personlig kontrol

Hvis du atter åbner for offentlig adgang, er det vigtigt at vide, at dette indbefatter et vist ansvar, så du ikke spreder virussen. Ved at screene dine besøgende med for eksempel et IR-termometer eller IP-kamera med en indbygget termisk billeddannelse kan du lynhurtigt se, hvem der kommer ind i din bygning. Via bevægelsessensorer kan du ligeledes holde styr på, hvor dine besøgende er. Det gælder eksempelvis, hvis nogen går ind i et rum, hvor de ikke må være. Er din bygning stor, og vil du kommunikere noget hurtigt? Så er det altid praktisk at have en megafon lige ved hånden.

 
 

Produkter

 

Vidste du, at du med Conrad Connect nemt kan se, hvor mange mennesker der kommer ind?

Vores service Conrad Connect er lettilgængelig og derfor velegnet til en hurtig adgang til Internet of Things. Gør din virksomhed "smart" med færre indgreb, og brug de gratis værktøjer og platforme fra forskellige leverandører.

Læs mere om Conrad Connect ›