Vi er Conrad. I mere end 90 år har vi været den mest innovative leverandør af elektronik og teknik. Via et alsidigt og komplet sortiment i hele Europa kan du være sikker på, at du finder det du søger her hos os. Vi henvender os til alle, der har en forkærlighed for teknik, lige fra nybegyndere til fagmænd. Opdag hvad Conrad kan gøre for dig.

Bredt udvalg og pålidelig kvalitet

Vores store sortiment tilbyder alt inden for teknik. Vi leverer mere end 750.000 forskellige produkter, fordelt på mere end 4000 varemærker. Fra måleteknik og komponenter til værktøj, byggesæt, elektronik og meget mere – hos Conrad finder du alt, hvad du søger. Hele sortimentet overvåges nøje af vores kvalitetskontrol, så du kan være sikker på at opnå en optimal kvalitet inden for alle prisklasser.

Al information inden for rækkevidde

Hos Conrad får du adgang til Europas mest alsidige og komplette tekniske sortiment med transparente priser uden at skulle logge ind. Du kan desuden anvende vores enorme database med teknisk information. Eksempelvis er alle manualer og tekniske datablade tilgængelige helt uden omkostninger. Du finder dem på produktsiderne og i vores omfattende Conrad Download Center.

Conrad Business Supplies – din tekniske partner til uddannelse, reparation, vedligeholdelse og FoU

Teknik er fremtiden. Derfor støtter vi udviklingen af ny teknik og viden. Gør dig bekendt med vores specialuddannelsesprogram for uddannelsesinstitutioner og vores workshops til undervisning i praktisk kunnen. Vi tilbyder også en udskriftstjeneste, en 3D-udskriftstjeneste og et kalibreret målesortiment. Find ud af, hvorfor vi er din ideelle partner.

Alsidige og tilpassede tjenester

Vi skræddersyer vores sortiment helt og holdent efter dine ønsker og tilbyder mange tjenester, som gør det nemt for dig. Med vores praktiske indkøbsløsninger kan du skabe en direkte kobling til vores system. Dette gør indkøb hos Conrad utroligt nemt og hurtigt. Hvis du ønsker et skræddersyet tilbud, kan du anvende vores tilbudsværktøj eller kontakte vores salgsteam. Som virksomhed har du desuden mulighed for at handle mod faktura. Kort sagt, vi gør alt for at give din virksomhed en optimal støtte.

Pålidelig og erfaren kundeservice

Hos Conrad mener vi, at det er vigtigt at holde, hvad man lover. På den måde ved du præcis, hvad du kan forvente dig af os. Har du tekniske spørgsmål, eller ønsker du yderligere information om dine bestillinger eller anmodninger, står vores erfarne og dygtige kundeservicemedarbejdere til din disposition.