bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Rådgiver

Teksten forneden er maskineoversat fra den tyske originaltekst.

Ting at vide om USB-switche

  • Hvad er en USB-switch, og hvordan konstrueres den?

  • Er der forskellige typer USB-switche?

  • Find den rigtige USB-switch

  • Vores praktiske tip: Separat korrekt

  • Hvad skal du overveje, når du installerer USB-switche?

Hvad er en USB-switch, og hvordan konstrueres den?

Forkortelsen USB står for "Universal Serial Bus" og beskriver en computergrænseflade, der skal forenkle virvaret af de tidligere mange forskellige grænseflader. Stationære pc'er og bærbare computere har normalt flere USB-porte, så lagermedier som USB-pinde og forskellige USB-enheder kan tilsluttes på samme tid, for eksempel en mus, tastatur og printer. Disse styres med en USB-controller. Den type ID, der bruges af controlleren, giver mulighed for at oprette forbindelse til op til 127 enheder. Dette er dog kun en teoretisk værdi.

De perifere enheder (tastatur, printer, USB-sticks osv.) Har normalt kun en USB-port. Hvis en sådan enhed skal gøres egnet til almindelig brug på flere computere, skal der oprettes en forbindelse, der kan ændres så let som muligt. Dette gøres ved hjælp af en USB-switch, også kendt som en USB-switch eller hub. Som en omskiftelig USB-switch forbinder den flere computere med de relevante USB-enheder såsom printere, mobile datalagringsenheder eller webcams, som således er tilgængelige for mere end en bruger.

Til dette formål er USB-indgange og -udgange, såkaldte porte, indbygget i en hub i en kasse eller et hus, som kan tilsluttes eller frakobles med en switch. Bedre udstyrede switche har hotkey-skiftemuligheder, dvs. en tastekombination på computertastaturet, eller de genkender automatisk, hvilken forbindelse der skal bruges. I princippet fungerer det hele som en switch, hvis position bestemmer, hvor toget skal. I stedet for signalet på ruten signaliserer et LED-display på nogle af disse fordelingsbokse den aktuelt aktive retning, dvs. de USB-porte, der i øjeblikket er i brug.

USB-omskifter

4-port USB 2.0-switch til f.eks. En delt printer

Nogle USB-switche bruger den spænding, der findes i USB-porten til strømforsyning. Enheder med mange forbindelsesmuligheder har ofte deres egen strømforsyning via en plug-in strømforsyning. En USB-forbindelse er ikke bundet til et operativsystem eller speciel software. Kabler, stik og switche fungerer med Windows-, Linux-, Mac OS- eller Sun-styrede computersystemer.

Er der forskellige typer USB-switche?

USB var oprindeligt beregnet som en forenkling inden for computergrænseflader, men i løbet af tiden er der udviklet forskellige standarder, som hovedsagelig er relateret til transmissionshastigheden. Siden USB 3.2 er overførselshastigheder på op til 20 gigabit per sekund mulige.

Ud over de forskellige USB-versionsnumre suppleres USB-forbindelserne med yderligere bogstavidentifikatorer “-A”, “-B” eller “-C”, som angiver designet. Dette skal tages i betragtning, når du køber en USB-switch.

USB-omskifter

USB-switch med LED-statusvisning til den aktive USB-port

Mini- og mikrodesign inden for versionsnumrene og bogstaverne giver ekstra forvirring. Fordelen er, at de mekaniske versioner er designet på en sådan måde, at forkert forbindelse ikke er mulig. Derudover er USB 3.0 nedadgående kompatibel med de identiske tidligere versioner. Den nye USB 3.1 Type-C matcher ikke andre tidligere USB-stik. Dette kan kun gøres ved hjælp af en adapter. Denne variant tilbyder højhastighedstransmission til dette, og stikket kan indsættes roteret 180 grader.

En speciel switch er en KVM-switch. Den engelske forkortelse for Keyboard Video Mouse, på tysk noget som tastatur-skærm-mus-switch. Dette gør det muligt at styre flere computere med kun en mus, tastatur og skærm. De enkelte enheder er forbundet til systemet, der skal styres med en USB-switch.

Hurtige USB-varianter bruges i stigende grad ikke kun til at kontrollere printere, men også til at implementere netværks- og / eller HDMI-forbindelser.

Find den rigtige USB-switch

I vores online-butik er USB-hubber med forskelligt udstyr tilgængelige, som tager højde for de forskellige stikkontakter og USB-specifikationer.

Du kan vælge produkterne i henhold til USB-specifikationer, antallet af udviklingsstadier og filtrere dem efter grænseflader (output og input).

Antallet af indgange og udgange, der er tilgængelige, og, hvis relevant, antallet af omskiftelige pc'er er også vigtig. Et andet kendetegn er USB-switches strømforsyning, og hvordan skiftefunktionen mellem portene implementeres. Ved hjælp af valgmulighederne i vores butik kan du hurtigt finde den rigtige USB-switch.

Vores praktiske tip: Afbryd USB-switche korrekt

Strømforsyningen behøver ikke at være slukket for at tilslutte og afbryde USB-forbindelser. For at undgå muligt datatab, skal funktionen "Skub ud" (Mac OS) eller "Sikker fjernelse af hardware og skubbe medier" (Windows) altid bruges.

    

Hvad skal du overveje, når du installerer USB-switche?

USB-omskifter

USB-kabler, stik og stik er elektriske produkter, der skal håndteres med forsigtighed. Undgå bøjningsradier, der er for små eller klemmer sig for at forhindre kabelbrud.

Støv er den naturlige fjende af elektriske forbindelser. Hold stikket og kablet fri for snavs. Ubrugte forbindelser kan lukkes med låg.

På grund af USB-kablers bølgeimpedans bør forbindelser ikke overstige en kabellængde på fem meter. Hvis der skal tilbagelægges længere afstande, skal der bruges aktive USB-hubs, som behandler signalet og normalt også giver yderligere porte.

Såkaldte repeaterkabler er en anden måde at øge rækkevidden på. De bruges på USB-porte, der selv kan levere mindst 500 milliampere strøm.