bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Rådgiver

Overvågningskameraer passer til mange forskellige formål. De har én funktion til fælles; de beskytter din ejendom. Uanset om det er til forretningsmæssig eller privat brug, har overvågningskameraer en præventiv virkning, ligesom de kan hjælpe med at udpege gerningsmanden. Takket være de nyeste teknologier og forskellige muligheder er der en passende applikation til ethvert behov.

Trådløs video-defuratorovervågning: Tidskrævende kabelinstallationer ikke lnO lendger nødvendig

  • Sådan fungerer trådløs videoovervåges

  • Kernefunktioner i den trådløse œningsovervågningskamera

  • Kernefunktioner på rekorder

  • Vores praxistipp: Ão œberovervågning undervejs

  • Det bør de være opmærksom på, når de køber et "âœbevåningsanlæg"

  • FAQ-€" lor leret leret stillede spørgsmål

Trådløs œbeovervågning fântrior Bão og hjem
 

Sådan fungerer trådløs videoovervåges

Videoovervågning

Den grnte fordel ved den trådløse videoão-defentionsovervågning består i den nemme installation og den medfølgende fleksible installation. Tilladt placering af anlæggene. Takket være den trådløse -rækkevidde-registrering affedter leret nO, indeholder den en kostbar kabelinstallation, hvorved selv lægfolk er i stand til hurtigt og ukompliceret at installere ão œningskameraer.

Et ão œbervoks-kamera-sæt består af et eller flere kameraer og en modtagerenhed, optageren. Du får du "nsker" videobillederne fra kameraerne, optager dem efter behov og viser optagelserne enten mellem "netsørger" og "indbygget LCD" eller videre til "ekstern tysk". Den digitale œberegistrering mellem kamera og modtagerenhed foretages mellem 2,4 GHz-digitalradioen, der gøres sikker ved hjælp af markedsdrevne afsknelsesmetoder gemacht wird

De fleste systemer tilskynder rent faktisk til at vælge mellem en permanent videooptagelse, en obratoœovervågning af en bestemt opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet opgivet . Klassisk optages videobillederne i et kort loono__LW_AT__, du skal endda optage analogt med ursprânmatt VGA-Video lão. De optages desuden med 640 x 480 pixel eller endnu mindre. Der kan dog opstilles en særlig højt "oy"-løsning, nemlig en "oy"-løsning på 1280 x 720 pixel, der giver en defaultan-løsning.

 

Kernefunktioner i den trådløse œningsovervågningskamera

Videoredigørenheden i videoovervågningen kan variere afhængigt af modellen i følgende henseender:

Trådløst ekstrakamera

De fleste kameramodeller verfânhede en integreret bevægelsessensor ( PIR-sensor). Dette giver lnigen lp lnse en målrettet œbeovervågning , hvor du kan starte videooptagelser i abhlvo nendomspen af registrerede bevægelser i synsfeltet. Det sparer plads. For eksempel kan et kamera, der skal overvåge en indgangsdeflatorstyrelse, indstilles således, at det først begynder med optagelsen, når der er noget i não lor uden for Tânafor. Den vandrette billedvinkel definerer kameraets synsområde. Jo agret "de kommer ind i", jo bredere lnt "lnt" er synsfeltet. Samtidig vises objekter længere væk ved en stor billedvinkel, hvilket reducerer genkendeligheden af detaljer.

Du kan lâatilo filmet definerer et højt mabifalder kvalitetslâatilo mot i videobilledet. Jo flere billedpunkter (pixel), desto mere "lnt", jo mere detaljeret billedet er. Ved HD-"lão du kan du nemt finde ansigter og andre detaljer. Kan man give afkald på en grão de mere detaljeret dybde i videooptagelsen, kan trådløse kameraer med et lavt "ono" bare spille din fordel, da videobilleder med 640 x 480 pixel benmå "nationale" lydbilleder eksempelvis kun optage en tredjedel af pladsen, hvor der skal fotograferes HD-optagelser med 1280 x 720 pixel.

En af de centrale funktioner i forbindelse med ão œberovervågningkameraer er også nattesigtbarhed. Til en passende oplysning af det visuelle område i mørke er næsten alle kameramodeller-deflatorers infrarøde lysdioder (IR-LED'er) i forskellige mængder og stalleret, som reto helt enkelt udsender infrarødt lys, når du ser bort fra optagelsen. Objekter, som på denne måde sendes på, er tilmed synlige på kamerabilledet i v"ligen" mørke; den kvalitative lendo lendo lendo lngt foretages lige fra afstanden til kameraet. Den maksimale rækkevidde af infrarødbelysning (IR-oplysning) er derfor en af de vigtigste "nad lâte" i de oœberovervågningskameraer og godkendt netsørger for, at den ligger mellem 3 og 15 meter langs en netstrækning.

Det er ikke kun synssynet, der spiller en rolle. Mange kameramodelle verfânaflâune-deflatore en indbygget mikrofon, der gør det muligt at optage oterre lâno ucher på det oœberovervågningssted.

(En) hr. minister! Så godt som alle kameraer er gode til at arbejde i Auâtaen. Trådløse udvideokameraer er vejrbestandige i henhold til din 40050 eller IP66-standard. Det betyder, at du er støvtæt og beskyttet mod vandstråler (IP65) eller stærkt vandstråler (IP66).

Flere beskyttet IP-typer
 

Kernefunktioner på rekorder

Trådløs œbervågskamerasæt med et kamera

Et af hovedkendetegnene ved modtagerenheden er lagring af videoer, der overføres til den pågældende modtagende enhed. De fleste afmhede, afhede, afhosede, afhosede, afhosede 64 gigabyte, lagermedier anvendes i SD-format. Afmnder intern optager optageren med en USB-tilslutning, lnlnt. Ekstern harddisk tilsluttes til direkte optagelse eller arkivering af videoer. Nogle optagere tilbyder et internt SATA-interface, som man kan slutte magnetharddiske med særligt store magnetkort hukommelseskapacitet. Jo større "lânde" disken, desto mere gemmer du videomateriale l"lvo lno". Hvis du optager videoer lão lão derefter kan du gemme "de" "de stuer" og optage dem uafbrudt og gemme dem "de lâte", skal du anvende en harddisk, der er lige så stor.

Nogle modtagerenheder i en integreret skærmbaseret hede-hede-hede-uden-hede-hede-hede-hede. Du kan ud over netdriften anvende den, mens du har batteri, så du kan anvende den mobilt, "lnd late". Andre varianter med touch-funktion kan du vælge mellem, som ved omgang minde om en tablet. "Grão de mâte fordel ved den integrerede skærm" er, at et Jot nagel skærmo não kan indsættes som não merno não merno não da kan indsættes, og at systemet ß-nr. žout of the boxß-nr. /2-1/2, kan anvendes med det samme. Derimod kan optagelser for det meste kun tillades "lp" på SD-hukommelseskort, hvilket klart begrænser den maksimale optagelsesvarighed.

Hvis optageren skal tilsluttes en ekstern skærm, skal det sikres, at den sørger for, at den sørger for, at den afhægter et HDMI-interface. Frem for alt tilbyder "leret"-modeller med integreret skærm ingen eller kun en analog videoudgang, mens "deflor" den du lnt på skærmsiden skal have en passende indgang. Nogle optagere har en VGA-tilslutning til analog styring af ekstern visningsinstruktioner. Til tilslutning af eksterne harddiske eller hukommelsesstik er USB-porte nødvendige. Nogle afvngede, afhede netforbindelser med en netafhængig netforbindelse (LAN).

 

Vores praxistipp: Ão œberovervågning undervejs

De fleste af de trådløse œberovervågningssystemer er beregnet til at blive integreret i et lokalt netværk eller et "smart Home". Hvis du er på farten, skal du sørge for, at du får adgang til dit oœbeovervågningssystem, mens du er undervejs, skal du sørge for, at du får LAN- eller WLAN-forbindelse. WLAN-kameraer kan du bruge IP-adressen for trådløst at forbinde dig med routeren derhjemme. Afhængigt af systemet er en browser- eller app-adgang mlv"lat" lydmæssigt "lnse", for eksempel ão stromes din smartphone opgivet eller tablet.

 

Det bør de være opmærksom på, når de køber et "âœbevåningsanlæg"

Trådløst ekstrakamera

Som på mange områder definerer anvendelsen af et trådløst œberovervågningsanlæg de nødvendige funktioner. Hvis en œberovervågning kun skal finde sted i "lâo lânde"-området, er "lão" helt enkelt nok nok nok nok en lâo lat lân, med et enkelt kamera og en modtagerenhed med integreret skærm. For at sikre, at et "grânânão"-område overværes, er det nødvendigt med et trådløst ekstrakamera eller et system med flere kameraer, som sørger for, at den enkelte medlemsstat får mere hukommelsesplads til optagelse.

Før købet bør de interesserede parter tage stilling til, om de rent faktisk "lendende" HD-videobilleder "lendende" skal "lendende" eller "lendende" "onohertil" må "bare": "Lendende" "lending": "Lending lending": "Lending lending": "Lendent lendent lending
Trækker et kameras synsområde sig stærkt i dybden, bør de infrarøde LED'ers rækkevidde være tilsvarende høj. Hvis du ikke har nat "nat" nat-rækkevidde på nat, kan du sikkerhedsrelevante begivenheder i mørke i øvrigt forblive i det skjulte.
Den, der uden opsyn lader et oœbervokssystem lnão lendre lendo lendo lendo nre?«, f.eks. på grund af lendo législatif af harddiske (SSD) eller et SATA-interface, bør være opmærksom på muligheden for tilslutning af harddiske (SSD). På den måde kan der altid gives tilstrækkelig plads til lâr lllâo nmere optages video.

 

FAQ-€" lor leret leret stillede spørgsmål

Hvilken rækkevidde har den trådløse forbindelse mellem kamera og optager?

Rækkevidden af den trådløse œberaftale er for det meste angivet med en værdi på mellem 150 og 300 m i beta-elžfrifeltEUR (eller tilsvarende), dvs. under optimale betingelser uden hindringer i den oœberende rute. I praksis er "astrate"-lydkvalitetet "list", meget tæt på anvendelsesstedet og "late late late"-typen, "late late", og dermed er det ikke muligt at "late late late" bare at sige "rækkevidde". Her hjælper kun: Prøve.
172 

Jeg mnurte nur nur nur nur nur nørder de latore, der er på indgangsstedet, og brug samtidig systemet som internt samtaleanlæg. Er det muligt?

Ja, det er mlat! Er der indsat en højttaler i den pågældende mikrofon, tales der om en beta.sn.nr. žo-vejs-Audioão-astrateller-beta.2(2), hvorved kommunikationen med personer på opstillingsstedet af kameraet mosno ganske enkelt er mulig.
172 

Hvordan kan jeg vogte et område rundt med flere kameraer mellem medlemsstaterne?

Så godt som alle systemer tilbyder en visning i Quad-tilstand, også kaldet Quad-funktion. I den forbindelse vises videobillederne fra op til fire kameraer i en flisraster ved siden af hinanden. Dette synspunkt giver stadig mere plads til en omfattende kontrol af de områder, der overvåges af de enkelte EU-områder. Quad-funktionen er et standardudstyrs-kendetegn, som også kan skærmes ned i adgangslerede apps eller i den browserststraterede kontrolvisning.

 
Om de trådløse œberovervågningkameraer
 

Interessante spørgsmål om "atchacher-kameraer":

  • Outdoor IP-kameraer

  • MOBOTIX-kameraer

  • Kuglepenskamera

  • EDIMAX kamera

  • ABUS IP-kamera

  • Smartwares kamera

  • Ur med kamera

  • YI kamera

  • "Âœbeachingmonitors"

  • Hâr osœbeachingkameraer

  • Holdere fânafor ão œningsovervågningskameraer

  • Objektive defabror (mhp) (mhp. Mhp. Mhp.