Købes oftest

    Meest gekocht

    Bedst bedømte produkter

    Best beoordeelde producten

    Rådgiver

    Teksten forneden er maskineoversat fra den tyske originaltekst.

    HiFi-komponenter til ethvert behov

    I guiden vil du modtage mange nyttige tip om køb og brug af hi-fi-komponenter. Du kan finde information om forskellige kombinationer og svar på de hyppigst stillede spørgsmål her.

    Værd at vide om HiFi-komponenter

    • Hvad er HiFi-komponenter?

    • Hvilke typer hi-fi-komponenter er der?

    • Hvad skal du passe på, når du køber hi-fi-komponenter?

    • Ofte stillede spørgsmål: De hyppigst stillede spørgsmål om hi-fi-komponenter

    • Konklusion: Sådan køber du de rigtige hi-fi-komponenter

    Hvad er HiFi-komponenter?

    Dit hi-fi-system skal opfylde dine personlige krav. Det store udvalg af hi-fi komponenter i Conrad online shop gør dette muligt. Takket være kitsystemet er hi-fi-komponenter let skalerbare og kan tilpasses enhver ny musiktrend. Et moderne hi-fi-system består oprindeligt af en forstærker og en inputenhed, såsom en CD-afspiller eller et båndoptager. Med de forskellige HiFi-komponenter kan du selv oprette en genial stereo- eller Dolby-surroundlydoplevelse.

    Hvilke typer hi-fi-komponenter er der?

    AV-modtagerAV-modtagere er multikanals hi-fi forstærkere, der kan skifte forskellige lyd- og videokilder til deres analoge og digitale udgange: typiske lydafspillere til cd'er og musikkassetter, videoafspillere til dvd'er og Blu-stråler, tv-apparater eller yderligere forstærkerudgangstrin . Der er også forskellige digitale lagringsmedier, der indeholder lyd- og videofiler. Hvis en AV-modtager har en netværksforbindelse, kan multimediefiler fra hjemmenetværket eller Internettet også afspilles. AV-modtagere har multikanalforstærkere med mindst 5 lyd- og en subwooferkanal (5.1-system) op til modeller med 11 lyd- og 2 subwooferkanaler (11.2-systemer). Du er i stand til at afkode forskellige surround sound-formater og konvertere dem til rumlig lyd. De forskellige AV-modtagermodeller adskiller sig primært med hensyn til antal og forskellige ind- og udgange og understøttede medieformater, effektforstærkere, antallet af understøttede højttaler- og subwooferkanaler, mulighederne for billedbehandling, billedforbedring og billedbehandling. skalering, netværksforbindelsen og internetfunktionen samt muligheden for at forbinde lagringsmedier.
    CD-afspillerEn cd-afspiller er en afspiller til lyd-cd'er. Mange mere moderne enheder er også i stand til at afspille andre formater som MP3, AAC og WMA. DVD- og Blu-ray-afspillere er normalt bagudkompatible og kan derfor også bruges som CD-afspillere. Nyere cd'er indeholder cd-tekst. Disse yderligere oplysninger om kunstneren og titlen kan vises af en passende udstyret cd-afspiller. De fleste cd-afspillere kan afspille blandede data-cd'er. Nogle cd-afspillere har problemer med at afspille kopibeskyttede cd'er korrekt. Nyere udvikling har ført til MP3- og DVD-afspillere, der ud over CD-afspilning også tillader afspilning af komprimerede lydformater.
    Radio, internetradio-tunerGenerelt er en tuner den modtagende del i fjernsyn eller radioer. Sendere sender fjernsyns- eller radiosignaler på samme tid, men på forskellige frekvenser. Tuneren er tilsluttet nedstrøms for antenneindgangen og filtrerer det ønskede signal ud. Med tunere slutter ansvaret. En forstærkerkomponent forbindes derefter nedstrøms for tuneren. Kombinationen af tuner og forstærker kaldes en modtager, den faktiske radiomodtagende del. Mange modtagere har en radiotuner. Hvis tuneren også har netværks- og internetforbindelser, er enheden kendt som en internetradio-tuner.
    StereomodtagerI 1954 lancerede det amerikanske elektronikfirma Harman / Kardon Festival D1000, verdens første modtager, der kombinerede en forstærker og tuner i en enhed. Det var en mono-modtager, dvs. det leverede kun en lydkanal. Den første stereomodtager kom ud i 1958, også fra Harman / Kardon. Festival TA230 var den første modtager, der aktiverede surround sound. I dag er stereofoni stort set standard. For at opleve et godt stereofonisk lydindtryk skal en række betingelser være opfyldt med hensyn til højttalernes placering, lytterens placering og rummets størrelse.
    BåndoptagereModerne digitale lagringsmedier og databærere som CD, DVD eller Blu-ray har længe erstattet analoge lydbærere som plader og musikkassetter. Og alligevel sværger mange hi-fi-entusiaster ved lyden af analoge lydbærere. Derudover har mange stadig gamle plader og musikbånd, som de vil fortsætte med at lytte til. Moderne bånddæk får det bedste ud af musikkassetter. Alle bånddæk har standardfunktionerne afspilning, optagelse, stop, frem og tilbage, pause, skubbe ud og et automatisk stop-system i slutningen af båndet. Derudover er der normalt en hovedtelefonudgang, en niveauindikator og regulator, en båndvælgerkontakt (til jern-, krom- eller metalbånd) og en forespørgsel om beskyttelsestappene på oversiden af kassetten. Afhængig af den tilsigtede anvendelse, prisinterval og æra finder du flere elementer og funktioner, f.eks. Optagelsestimer, stiloptagelse, automatisk søgning, automatisk omvendt system, automatisk gentagelse, bageste båndstyring gennem et ekstra båndhoved, støjreduceringssystem eller et oplyst kassetteafdeling.

    Hvad skal du passe på, når du køber hi-fi-komponenter?

    Velegnet til formålet

    • Type lyd- og databærere, der skal afspilles
    • Brugervenlighed og fjernbetjening
    • Størrelsen på de enkelte moduler til en meningsfuld struktur
    • Antal værelser, der skal dækkes
    • Strømforbrug og output
       

    De rigtige egenskaber

    • God teknisk og kvalitativ koordinering af hi-fi-komponenterne
    • Funktionel rækkevidde for de enkelte hi-fi-komponenter
    • Tilbehør af høj kvalitet (f.eks. Højttalerkabler)
    • Blyindhold: blyfrit eller indeholdende bly
    Hi-Fi-komponenter

    Vores praktiske tip

    HiFi-systemer har en bred vifte af funktioner. Med hi-fi-moduler opfylder du dine individuelle krav, fordi du med hi-fi-moduler kan sammensætte dit eget komplette system. En integreret USB-port gør det også muligt at afspille lydfiler på en USB-lagerenhed. Moderne AV-modtagere gør et simpelt fjernsyn og et musiksystem til en ægte hjemmebiograf. En sådan modtager forbereder lyden optimalt til DVD-, Blu-Ray- eller MP3-afspillere og giver et passende billedsignalkredsløb, der matcher lyden i stereo eller surround. Start filmen!

      

    Ofte stillede spørgsmål: De hyppigst stillede spørgsmål om hi-fi-komponenter

    Hvordan finder jeg den rigtige kombination af hi-fi-komponenter?

    Først og fremmest bestemmer brugen selvfølgelig typen af hi-fi-komponenter. Selvfølgelig, hvis du ikke har musikkassetter, har du ikke brug for et bånddæk. Hvis du ved, hvilke komponenter du har brug for til din personlige lydoplevelse, kan du nemt bestille alle hi-fi-komponenter i Conrad online-butikken. Du finder en detaljeret produktbeskrivelse for hvert produkt. Vær opmærksom på den kvalitative balance, når du kompilerer. Den bedste cd-afspiller nytter ikke, hvis en ringere forstærker ikke kan behandle signalerne. Prisen giver selvfølgelig en indledende indikation af kvalitetsstandarden for hi-fi-komponenter. I Conrad online-butikken kan du også få foreslåede hi-fi-komponenter til hver enhed.

    Hvad skal jeg gøre, hvis lydresultatet fra hi-fi-komponenter ikke lever op til forventningerne?

    Lydresultatet af HiFi-afspilningen består af cirka en tredjedel af kvaliteten af hi-fi-komponenterne og højttalerne, en tredjedel af rumakustikken og en tredjedel af opsætningen og tilbehør. Hvis du har sat dine hi-fi-komponenter sammen på en fornuftig måde, men lyden ikke lever op til dine forventninger, skal du først overveje de andre faktorer: Rumakustikken afhænger af rummets størrelse og væggenes, gulvets og loftets beskaffenhed. Optimering af "lytterummet" ved at flytte nogle møbler og lægge en tæppebro kan gøre underværker. Lytteafstanden er også afgørende. Test andre positioner i dine højttalerkasser. Højttalernes egnethed og korrekte størrelse i forhold til lytterummet er meget vigtig. Intet er værre end en højttaler, der er for lille i et stort rum. Hvis disse foranstaltninger ikke virker, kan du selvfølgelig udveksle dine hi-fi-komponenter i Conrad online-butikken.

    Konklusion: Sådan køber du de rigtige hi-fi-komponenter

    Når du vælger hi-fi-komponenter, er lyd- og databærere, der skal afspilles afgørende. Derudover er der spørgsmålet om andre nødvendige funktioner: radio- og tv-modtagelse, netværk og internetkompatibilitet. Rummets størrelse bestemmer niveauet for effekt fra hi-fi-komponenter og højttalerbokse. Til sidst beslutter du selv kvaliteten af lydoplevelsen, fordi høreindtrykket er lige så subjektivt som den kulinariske sans for smag. Hør selv og lad ikke andre beslutte for dig. Læg ikke for meget vægt på testrapporter, anbefalinger og udtalelser i forskellige HiFi-fora og specialmagasiner. Test lydoplevelsen selv og tag din egen beslutning.