bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Rådgiver

Texten nedan är maskinöversatt från tysk originaltext.

Interessante fakta om pc-opgraderingssæt

PC-opgraderingssæt er perfekt koordinerede hardwarekomponenter til eftermontering af funktioner på computere. Med et sådant opgraderingssæt kan du opgradere din eksisterende computer, som normalt er meget billigere end at købe en helt ny pc.
PC-tuningskomponenter er tilgængelige til spil-, medie- og kontorapplikationer. Disse er kombinerede komplette sæt bestående af flere koordinerede pc-komponenter.

  • Hvordan fungerer pc-opgraderingssæt?

  • Hvilke pc-opgraderingssæt er der?

  • Fordele ved pc-opgraderingssæt

  • Hvordan installeres pc-konstruktionssæt?

  • Sådan finder du det rigtige opgraderingssæt til din pc

  • En oversigt over komponenter og forbindelser

Hvordan fungerer pc-opgraderingssæt?

Et pc-opgraderingssæt kan bringe ældre pc'er til et markant højere ydeevne og tilføje moderne slots. Ved at udvide hardwarekomponenterne kan der for eksempel installeres mere RAM, bedre CPU-køling eller helt nye bundkort.

Kravene til pc'er overstiger hinanden med stadig kortere intervaller. For at holde sig ajour og kunne bruge den nyeste software til spil, multimedia og kontorprogrammer, er der ingen vej rundt om nye komponenter fra en bestemt pc-alder. Du kan få ny hardware enten ved at købe en helt ny pc - eller du kan sikre ydeevne boostet billigere og lettere med et opgraderingssæt, der kun opdaterer de berørte komponenter.

Ved at installere komplette sæt med den nyeste hardware fra mærkeproducenterne, kan du opgradere en eksisterende pc individuelt og fortsætte med at bruge den i lang tid ved hjælp af den nyeste teknologi.
De omfattende sæt til pc-tuning inkluderer ofte: 

  • Bundkort (ofte med ombord grafikkort)
  • Processor
  • Arbejdshukommelse
  • CPU-køler
  • Matchende kabelsæt
  • Driver

Da de individuelle komponenter er sammensat i et sæt af mærkeproducenterne til pc-komponenter i sig selv, er der en stor indsats involveret i valg af passende komponenter. Ikke desto mindre er der nogle udvælgelseskriterier, der skal overvejes med hensyn til de ønskede udvidelser.

Hvilke pc-opgraderingssæt er der?

Når du vælger det rigtige tuning kit til din pc, kan du indstille individuelle prioriteter for eftermontering af din pc.
Afhængigt af målet med opgraderingen er pc-tuning-sæt inddelt i sæt til spil, medier eller kontor.

Mens indstilling for spillere og multimediebrugere ofte handler om at øge ydelsen og bedre grafik, har kontorapplikationer undertiden brug for nye drivere og eksterne grænseflader.

Figur: Forlængelse af forbindelserne med et kontoropgraderingssæt

Figur: Mediesæt inklusive kølekomponent

Fordele ved pc-opgraderingssæt

  • De præfabrikerede sæt indeholder perfekt koordinerede hardwarekomponenter sammenlignet med eftermontering af grafikkort, RAM, processorer osv.

  • Eksisterende komponenter på pc'en (hus, drev ...) kan simpelthen fortsat bruges. 

  • Opgradering med et tuning kit er meget billigere end at købe en ny pc.

Hvordan installeres pc-konstruktionssæt?

Sådan opnås en individuel stigning i ydelsen på din pc:
Med opgraderingssættene er alle komponenter allerede samlet. Alt hvad du skal gøre er at indsætte det i din pc, dvs. tilslut det til de korrekte forbindelser i pc-huset.
De medfølgende konverteringsinstruktioner guider også ikke-professionelle trin for trin til en vellykket udskiftning af pc-komponenter med opgraderingshardwaren.
Driverne til de nye pc-komponenter installerer enten sig selv, når pc'en er tændt eller er tilgængelig på Internettet, når producenten downloader.

Bemærk:

Bemærk, at enhver garanti på din pc kan annulleres, hvis du udskifter komponenter.

 

Vores praktiske tip:

PC-opgraderingssæt

Hvis du ønsker en generel opgradering eller gerne vil spare dig tid til at behandle detaljeret kompatibiliteten med de enkelte komponenter, er et opgraderingssæt lige det rette for dig. I nogle tilfælde er det alternativt tilstrækkeligt at udskifte kun individuelle komponenter, såsom en arbejdshukommelse eller et grafikkort. Du kan finde separate pc-komponenter her i vores butik

Sådan finder du det rigtige opgraderingssæt til din pc

Brug disse spørgsmål til at finde ud af, hvilket sæt du har brug for:

1 hvad er dit mål?

Er det indbyggede grafikkort særligt vigtigt for dig, eller skal der alligevel monteres yderligere grafikkort? Vil du skifte processortype fra AMD til Intel? Hvor mange kerner, og hvilken tid skal det være? Hvor meget præstation ønsker du? Har du brug for yderligere forbindelser til multimedia, kontor eller spil tilbehør?

2. Hvor meget præstation ønsker du?

Hvor meget strøm du har brug for og ønsker, skal ikke kun bestemmes baseret på de andre pc-komponenter og din applikationsprofil, men også med hensyn til omkostnings-fordel-effektivitet.

Følgende gælder for alle komponenter: Fra begynderniveau til luksusklasse er der alt. Opgraderingssæt er forskellige i mainboard, processor type (Intel eller AMD), ur, antal kerner og meget mere.

3. Holder dine eksisterende komponenter følge med?

Kontroller på forhånd, om komponenterne i pc-opgraderingssættet passer ind på din pc:

  • Er der nok plads i pc'ens hus til de nye komponenter?
  • Passer hovedkortets størrelse (formfaktor)?
  • Er alle nødvendige tilslutninger og plug-in-kortspalter (især PCI-grænseflader til grafikkort) tilgængelige til opgraderingssættet?
  • Holder skærmen og anden input / output-hardware stadig med, og har de de rigtige forbindelser?
  • Leverer pc'ens strømforsyning tilstrækkelig strøm til alle komponenter?
  • Arbejder alle komponenter problemfrit med dit operativsystem?

Servicetips: Er du usikker på, hvilket pc-kit du skal vælge? Bare rolig, det er, hvordan mange mennesker gør med kompleks teknologi. Vi forlader dig ikke alene. Kontakt vores serviceteam online, eller besøg specialistrådgiverne i en af vores filialer på stedet. Sammen med din betroede it-konsulent kan du vælge de rigtige eftermonteringskomponenter til din pc.

En oversigt over komponenter og forbindelser

CPU

Bestem dig for et system med en Intel- eller AMD-processor, og vælg, hvor mange processorkerner dit nye system skal arbejde med, fra enkelt kerne til hexa-kerne, har du alt at vælge imellem.

 

Tilslutninger

Der er USB-, PS2-, SATA-, IDE-, LAN- og lydforbindelser på hver mainboard. Afhængigt af indstillingssættet kan der også være eSATA, USB 3.0, FireWire, DVI, VGA og HDMI-forbindelser på bundkortet.

 

Grafik:

Afhængig af modellen er der allerede en integreret indbygget grafik, som du kan bruge til at forbinde din skærm direkte til bundkortet. Hvis der ikke findes grafik ombord, skal du blot montere et grafikkort via et PCI-Express x16-slot.

 

Tavler, CPU'er

Lille formfaktor - fuld ydelse
Ydeevne og energieffektivitet i det mindste rum! Den eneste 17 x 17 store mainboard er den pladsbesparende all-round løsning til din multimedia, kontor, multitasking, internet og spilapplikation.

 

spillemaskiner

Udvid dit system med plug-in og grafikkort via mainboard slots. Hvert tuning kit indeholder mindst en PCI Express x16 og en PCI slot.

 

Skræddersy processorens ydelse til dine nøjagtige behov. Vælg mellem allerede indbyggede Intel Atom-processorer, der er blevet testet og testet tusinder af gange i mini-notebooks, eller bare udstyr dit mini-ITX-kort til den processor, du vælger. Afhængig af versionen kan der hurtigt installeres hurtigklokket pc eller notebook-RAM.

En grafik er allerede ombord og kan opgraderes yderligere med et mere kraftfuldt grafikkort på Mini-ITX-kort med PCI-Express x16 slot. For at bruge Mini-ITX bundkort så pladsbesparende som muligt er der endda specielle Mini-ITX kasser til rådighed. Du kan også nemt fortsætte med at bruge din eksisterende pc-taske, designet til ATX eller Micro-ATX.