https://www.conrad.it/binaries/content/gallery/ccpjunior-it/banners/brandpage-header/makerfactory-1280x200jpg?x=410&y=234?x=410&y=234?x=410&y=234

Giv dine ideer liv!

Hver opfindelse begynder med en ide, som et billede i hovedet, med et ønske at blive levende. Dette giver dig ekstra lyst og aptit. Men tidligere har den afgørende komponent manglet for at kunne færdiggøre dit projekt. Siden den første udgivelse af Maker Faire for fem år siden har du inspireret os til at designe produktlinjen MAKERFACTORY. Denne produktlinje er oprettet for det du har brug for. Vi stræber efter at du skal ha adgang til præcis hvad du har brug for, så du kan realisere dine ideer.

Udvikle, bygge, prøv - der er noget for enhver smag!

MAKERFACTORY er en branded produktløsning beregnet til alle begyndere, skabere, opfindere, beslutningstagere og selvfølgelig også for de mest erfarne teknikere.

Produkterne inviterer alle aldersgrupper til digital kreativitet og giver dig mulighed for at eksperimentere med teknologivirksomheden ud fra enkle systemer - selv med kort som Arduino, BBC Micro:bit eller Raspberry Pi, alt er lavet for dette. MAKERFACTORY produkter er kompatible med disse systemer og tilbyder en serie der er specielt designet til de mest varierede applikationer.

MAKERFACTORY produkter er også nyttige til tekniske uddannelsesprojekter. Hvordan? Programmer og styr robotarme og robot edderkop ved hjælp af Arduino-sproget!

Leder du efter tekniske og innovative produkter til dine elektroniske og mekatroniske projekter?

Læs mere om MAKERFACTORY produkterne.

 

 

 

Topsælgere Makerfactory