+22.000 nye produkter i juli

+22.000 nye produkter i juli

3 jul. 2019

 

Stor udvidelse af vores sortiment: Vi har tilføjet 22.000 produkter og to mærker, Esylux og Obo Bettermann, til vores sortiment

 

Phoenix Contact (1.825 nye produkter)

Global markedsleder inden for innovative produkter og løsninger til industriel forbindelse og automationsteknologi. Med et konstant innovativt sortiment ligger Phoenix Contact foran sine konkurrenter på markedet. Oplev de nyeste og mest populære produkter fra dette mærke:

 

Se nye produkter fra Phoenix Contact >>

Phoenix Contact

OBO Bettermann (nyt mærke)

Obo Bettermann står for netværksløsninger som skaber elektriske infrastrukturer til bygninger. God gennemtænkt udvikling af højeste kvalitet gør installationen nemmere for fagfolk og øger installationshastigheden.

Se alle produkter fra Bettermann>>

Obo Bettermann

 

Esylux (nyt mærke)

Intelligente automatiserings- og belysningsløsninger. Esylux udvikler, producerer og sælger intelligente automatiserings- og belysningsløsninger, der forbedrer livskvaliteten og energieffektiviteten af kontorbygninger, træningsfaciliteter og plejefaciliteter.

Gå direkte til:

Se alle produkter fra Esylux >>

Esylux

TP-Link: 35 nye produkter

TP-Link er nummer 1 blandt WIFI-udbydere med en markedsandel på mere end 40 procent af det globale WIFI-marked for forbrugere, der tilbyder en bred vifte af netværksløsninger.

Se nye produkter fra TP-link >>

Se alle produkter fra TP-link >>

TP-link