11.300 nye produkter, 4 nye mærker

11.300 nye produkter, 4 nye mærker

4 apr. 2019

 

I de kommende måneder udvider vi vores samarbejde med flere førende leverandører. Hver måned vil forskellige virksomheder blive præsenteret med meget forskellige produkter og komponenter. Vi har oprettet særlige aftaler med virksomheder, der vil gavne dig som kunde. Forestil dig gode prisaftaler, hurtige leverancer, mulige delleverancer og altid de nyeste produkter til rådighed med det samme. Denne måned kan vi præsentere mere end 20.000 nye produkter fra nedenstående mærker.

 

Nyhed hos Conrad: Cisco

Cisco, et nyt mærke hos Conrad. Den globale markedsleder inden for netværksløsninger er mest kendt for sine routere og switches.

Du kan finde 316 produkter fra Cisco i vores sortiment.

Se alle Cisco-produkter >>

Eller gå til vores dedikerede Cisco-side >>

Cisco

Phoenix Contact: 5000 nye produkter

Når vi taler om Phoenix Contact, taler vi om førende produkter, systemer og løsninger relateret til elektrisk teknologi og automatisering. Phoenix Contact bruger innovative produkter til at forberede din produktion og processer til Industry 4.0.

Se alle nye produkter fra Phoenix Kontakt >>

Se alle produkter fra Phoenix Kontakt >>

Du kan finde produkter fra Phoenix Contact i følgende kategorier:

Phoenix Contact

 

Voltcraft: 22 nye produkter

Førsteklasses produkter i måle- og opladningsteknologi, strøm og forsyningsspænding. Passion for teknologi og genial og innovativ teknologi med høj kvalitet skelner produkterne fra vores eget mærke Voltcraft. Oscilloskoper, funktionsgeneratorer og spektrumanalysatorer er nu blevet udvidet med 22 nye produkter. Disse omfatter oscilloskoper med 14-bit AD-omformere, multi-touch-skærme og CAN bus-dekodning.

 

Kalibreringsservice

Vælg pålidelige, præcise måleresultater med en kalibreret enhed. Fabrikskalibrering med eller uden certifikat eller måleinstrument med ISO- eller DakkS-kalibrering? Alt det er muligt.

Se vores kalibreringstjeneste >>

Se nye produkter fra VOLTCRAFT >>

Se alle produkter fra VOLTCRAFT >>

Voltcraft

Wera: 794 nye produkter

Denne innovative udvikler tilbyder de rigtige værktøjer til enhver opgave. I Conrad-serien finder du mere end 2800 produkter, der hjælper dig med at udføre dit arbejde hurtigere og mere effektivt.

Du kan finde Wera produkter i følgende kategorier:

Se nye produkter fra Wera >>
Se alle produkter fra Wera >>

Wera