binaries/content/gallery/ccpjunior-se/banners/landing-pages/spring-lifestyle/website-landing-page-se.png/website-landing-page-se.png/hippogallery:original

Forårets livsstil

Er du vild med den livsstil, der er forbundet med forårsmånederne? Aftenerne er stadig kølige, men hvad med at hente biografstemningen ind i din egen stue? Du kan nyde splinternye retter, der er tilberedt med dine smarte køkkenapparater. Men foråret er også lig med at afprøve nye ting: Kender du f.eks. alle fordelene ved smart home-teknologien?

Oplev biografstemningen i din egen stue

Forvandl din stue til din egen personlige biograf

Forårsaftenerne er normalt lidt for kølige til havefester, men de er til gengæld perfekte til hyggelige hjemmebiografaftener. Fordelene ved at have din egen biograf derhjemme er, at du selv bestemmer filmen, volumen, snacks, hvornår filmen starter, slutter, og hvornår der skal være pause. Det er dog vigtigt, at du tænker over følgende: Bruger du en projektor eller fladskærm? Hvilket lydsystem vil du bruge? Kan du bedst lide dine popcorn salte eller søde?
 

 

 

Grillsæsonen er nu åben!

Vi gør det nemt at grille, nyd duften af grill og nye fristelser

Forårets varme solskin byder grillsæsonen velkommen. Spørgsmålet er ofte: Hvad skal vi grille? Og svaret er alt fra kød til fisk, grøntsager, tofupølser og frugt til dessert. Næsten alt kan tilberedes på grillen, så der er noget for enhver smag. Grill, hvad der smager godt! Den elektriske grill er velegnet til brug på balkonen. Hvis du har en terrasse eller en smuk have, kan du også bruge en kulgrill.

 

 

Køkkenudstyr: De smarte hjælpere

Prøv nye opskriftsideer, og nyd hjemmelavede produkter

Skal du altid købe alt, når det nu er muligt for dig at lave din yndlingsyoghurt, have frisk brød hver dag eller selv lave de vildeste iskreationer? Stol på de smarte køkkenhjælpere, og bliv selv en aktiv deltager i køkkenet. Prøv nye yndlingsopskrifter, og lad dine madlavningsidéer løbe løbsk. Ud over den rigtige opskrift og de relevante ingredienser kan du også stole på den aktive støtte fra de forskellige køkkenapparater, der ælter, blander, rører, koger, damper eller friterer for dig.

 

 

Smart Home - support gennem smart networking

Foråret bringer nyt liv - giv dit hjem et løft

Tænk, hvis du kunne styre din teknologi hjemmefra fra én enkelt enhed, f.eks. din smartphone eller stemmeassistent, mens du stadig sparer strøm? Ville det ikke være nemmere, hvis du kunne styre og overvåge dine lamper, varmen eller alarmsystemerne, mens du er på farten? Velkommen til en tid med smart homes, hvilket indebærer, at du har mulighed for at sammenkoble din hjemmeteknologi og husholdningsapparater samt din underholdningselektronik.