I vores store og brede sortiment af produkter til installationsteknik og belysning finder du produkter til din elinstallationenergibesparende produkterbelysningvandinstallationsteknik og meget mere. Takket være vores store lager og skarpe aftaler med producenterne leverer vi din ordre hurtigt og til den bedste pris.

✓ Direkte fra lager ✓ Gratis returret ✓ Altid originale produkter 

Købes oftest

Meest gekocht

Bedst bedømte produkter

Best beoordeelde producten

Populære mærker

Rådgiver

Bestil produkter til installationsteknik og belysning fra Conrad

 • De rigtige materialer til dit projekt 
 • Konkurrencedygtige priser på store og små opgaver 
 • Personlig support til projektforespørgsler 
 • Direkte kontakt med en af vores account managers

Tilgængelig og pålidelig for alle iværksættere

Vi er glade for at kunne hjælpe dig med dit projekt. Fra store multinationale selskaber til små installatører, du er velkommen som kunde hos os. Personlig kontakt og en lav tærskel er af afgørende betydning for os. Det er ikke for ingenting, at vi har været den tilgængelige totalleverandør af elektronik og teknologi i over 90 år.

 • Er du på udkig efter specifikt installationsmateriale til dit projekt? Vi hjælper dig gerne med at træffe det rigtige valg.
 • Har du brug for et konkurrencedygtigt tilbud? Vi tænker aktivt sammen med dig og giver dig de skarpeste priser og leveringstider.

Kort sagt, vores forretningsteam står til din rådighed.  Kontakt os i dag og lær vores tilgængelige og kundevenlige tilgang at kende....

Hvad er installationsteknik?

Markedet for "installationsteknik" spænder vidt. Det består af installationer i alle former og størrelser. Tænk på varmeinstallationer og elinstallationer, men også på VVS- og kloaksystemer. Hos Conrad fokuserer vi primært på el-installationsteknik. Vi installerer ikke selv installationer. Det overlader vi til de professionelle. Men vi hjælper dig gerne med pris og udvalg i vores rolle som teknisk totalleverandør.

Hvilke produkter fører vi inden for installationsteknik?

Vores installationssortiment er bredt og dybt. Vi tilbyder alt, hvad elinstallatøren har brug for i sit daglige arbejde. Fra koblingsudstyr til værktøj til at få arbejdet gjort. Du kan også nemt bestille alle forbrugsvarer (f.eks. WAGO svejsetape) via Conrad.

Noget af vores sortiment:

Belysning og lamper

Til både indendørs og udendørs brug finder du et bredt udvalg af lamper og belysning. Fra de velkendte LED-lamper, lavenergilamper, halogenlamper og lysstofrør til speciallamper, metaldamplamper og lamper med stort volumen. Alle vores lamper er fra de velkendte A-mærker, hvilket sikrer dig den bedste kvalitet. 

LED-belysning

LED-belysning har vundet stor popularitet i de senere år. Conrad tilbyder dig tusindvis af LED-lys til enhver tænkelig anvendelse. For eksempel:

 • LED-lamper SceneSwitch, så du selv kan indstille farvetemperaturen

 • LED-lamper, der skifter farve

 • Dæmpbare LED-lamper

 • LED-lamper med bevægelsesdetektor (til udendørs brug)

 • LED-lamper med fjernbetjening

 • LED-pærer med glødetråd / Retro

 • LED-lamper med dagslyssensor

 • LED-lamper, der kan styres via app

 • LED-lys, der ikke kan skelnes fra rigtige lys

 • LED-loftslamper

Smart Lighting

Smart Lighting er de såkaldte "smart bulbs". Disse lamper eksploderer i popularitet, fordi de giver mere komfort, kan fjernstyres og ofte kan sammenkobles og programmeres. Du kan også købe Smart Lighting hos Conrad fra kendte A-mærker.

Udendørs belysning

In ons assortiment buitenverlichting vindt u alle denkbare verlichting voor buiten. Denk bijvoorbeeld aan tuinlampen, vijververlichting, schijnwerpers, maar ook Plug&Shine verlichtingssystemen en verlichting specifiek voor vochtige ruimtes vindt u bij Conrad.

I vores sortiment af udendørsbelysning finder du alle tænkelige former for belysning til udendørs brug. Tænk for eksempel på havelamper, dambelysning, projektører, men også Plug&Shine-belysningssystemer og belysning specielt til fugtige områder kan findes hos Conrad.

Anden belysning

Udover "fast" belysning kan du også få pandelamper, arbejdslamper, lystransformere, fakler og endda juledekorationer hos os. Lad dig overraske af vores omfattende sortiment.