Professionel loddeteknologi til forskning, udvikling og undervisning

Veludstyrede klasseværelser og velfungerende udstyr er en vigtig forudsætning for vellykkede projekter. Med vores udvalg af professionel loddeteknologi finder både kommende ingeniører, forskere og udviklere det rette udstyr.

Vi andas teknik ›

Weller WT-serien - Høj fleksibilitet til alsidige applikationer

De er skabt for hinanden. Wellers kompakte, brugervenlige WT-serie af lodde- og efterbehandlingsprodukter passer godt sammen og giver dig præcis den plads på arbejdsbordet, som du har så desperat brug for. Stabelbare, intelligente forsyningsenheder. Drejelige sikkerhedshylder, der kan forbindes med hinanden. Praktisk og sikker opbevaring af loddespidser. Passive loddekolber. Hybrid-loddekolber. Micro-loddekolber. Bagudkompatibilitet for mere end 1.000 spids- og værktøjskombinationer.

Weller Erem - Præcisionsværktøj til elektroniske komponenter

Weller Erem®-værktøj er designet specielt til elektronik med kompromisløs schweizisk kvalitet og tilbyder den ultimative holdbarhed. Med over 1 million konsekvente, præcise og nøjagtige åbnings- og lukkecyklusser definerer disse højtydende skærere branchestandarden. Med de nyeste funktioner som Magic SpringTM, det selvlåsende skruesystem og Maximum Opening Stop Technology tilbyder Weller Erem-fræsere verdens længste levetid, højeste præcision og bedste kvalitet.

Toolcraft loddeteknologi - alt fra en enkelt kilde til professionelle og nybegyndere.

TOOLCRAFT TPS-900 Repair Station har endnu en gang bevist, at topteknologi kan tilbydes til rimelige priser. TPS-900 er en professionel loddestation til industriel brug. Ud over loddekolbe, loddepincet, loddepistol og varmluftsjern er der også indbygget en vakuumpipette til SMD-komponenter. Alle parametre kan nemt overføres til loddestationen via USB og separat software.

Men det er ikke kun professionelle, der finder det, de søger hos TOOLCRAFT, producenten tilbyder også et bredt udvalg til begyndere. Fra ekstra loddepladser til hver enkelt bruger til loddetråd, aflodningsspidser og udskiftningsspidser - alt sammen fra en enkelt kilde.

Sikkerhed på arbejdspladsen - med det rigtige tilbehør

For at sikre sikker lodning bør man ikke undvære en kraftig belysning på arbejdspladsen og god synlighed af loddepunktet og loddespidsen. Begge forhold kan f.eks. sikres ved hjælp af drejelige emhætter med integreret belysning. Et almindeligt hjælpemiddel er den såkaldte "tredje hånd": en lille enhed med låsbare krokodilleklemmer, f.eks. til sikker fastgørelse af printplader eller komponenter under lodningsprocessen.

Da de fleste elektroniske lodninger i praksis indeholder en kerne af flusmiddel, f.eks. kolofonium, vil der uundgåeligt blive dannet dampe under lodningen. Set ud fra et sundhedsmæssigt synspunkt er dette ikke helt uproblematisk. Desuden kan loddampene sætte sig fast på komponenter og printplader og føre til funktionsproblemer. Det anbefales derfor at anvende udsugningsanordninger med filtre direkte over arbejdspladsen. I erhvervslivet er disse anordninger obligatoriske i henhold til VBG 15. For at sikre et effektivt arbejde og en pæn arbejdsplads findes der også loddepladser med integreret udsugning, f.eks. loddepladserne TOOLCRAFT LSL-951 med LED-belysning og udsugning af loddamp.

Top mærker

Produkte für leichtes Löten