Conrad igen sponsor for Delft Hyperloop

Også i år er vi som Conrad stolte partnere af Delft Hyperloop. Vi støtter Delft Hyperloop med produkter fra vores hjemmeside. Delvis takket være disse produkter kan teamet arbejde meget hårdt for at udvikle den nyeste hyperloop. Vi er glade for, at vi kan hjælpe Delft Hyperloop på denne måde.

Hyperloop er en ny form for transport, hvor en kapsel flyder gennem et vakuumrør drevet af magneter. Det betyder, at der ikke er nogen rulle- eller luftmodstand, og at den kan nå hastigheder på op til 1.000 kilometer i timen. Det giver mulighed for hurtige og energieffektive rejser. Som et drømmehold fra TU Delft har de siden 2016 arbejdet på en hyperloop-prototype hvert år og konkurreret med studenterhold fra hele verden. På den måde bruger de nye teknologier og viden til at stimulere udviklingen af et hyperloop-netværk.

Sidste år vandt det sjette Delft Hyperloop-hold fra Delft Complete Pod Design Award under European Hyperloop Week. I år tager det syvende hold også afgørende og udfordrende skridt for at udvikle teknologien og bevæge sig mod sejren igen. For første gang planlægger holdet at svæve helt og holdet vil eliminere al kontakt med banen. Desuden er holdet ved at skabe et helt nyt fremdriftssystem, som aldrig før er blevet fremstillet i verden i denne skala. Dette fremdriftssystem sidder på kapslen, hvilket gør infrastrukturen meget enklere og dermed mere anvendelig i stor skala. Da dette nye fremdriftssystem sidder på kapslen, skal der også udvikles et nyt kølesystem, der fungerer i vakuum.

I år består Delft Hyperloop af 41 motiverede studerende, som arbejder på at nå ovenstående mål. Conrad er stolt af at hjælpe disse studerende i dette forehavende ved at forsyne dem med forskellige materialer og dele.