WiFi-højttalere – lyt til musik via WiFi

Trådløse højttalere  - fremtidens musik

Én ting er helt sikkert, og det er, at trådløse højttalere  er fremtiden, når det kommer til afspilning af musik. Der findes ingen forbrugere, som ligefrem insisterer på at trække ledninger, hvis lydkvaliteten fra en trådløs løsning er lige så god. 

Via en enkelt opsætning med en sender og en højttaler som modtager kan du nemt nyde din yndlingsmusik i alle rum. Den eneste ulempe er, at senderen er koblet til din musikenhed. Sendere tilslutter man ofte til headsetudgangen på mobilen, radioen eller anden musikenhed. Så på den måde er man altid koblet til en sender, når man vil streame musik trådløst. Men hvorfor ikke anvende en sender, når der er WiFi? Det må være noget, som flere forskellige producenter også har tænkt på, da de opfandt WiFi-højttalere n. Hos Conrad finder du allerede nu et stort udvalg af denne nye musikoplevelse.

> Se vores udvalg af WiFi-højttalere

WiFi-højttalere  – spiller trådløst musik fra din smartphone

Store navne som Philips, Sony og Pioneer er allerede begyndt at introducere WiFi-højttaleren. Men det forventes, at andre mærker ikke er sakket langt bagud. Det er nærmest en selvfølge, at man nu til dags skal kunne afspille musikken trådløst – og man kan ej heller forestille sig en tilværelse uden smartphones. I dette tilfælde er det jo netop smartphones, som fungerer som afsender af musikken. Man kan sende musik til en WiFi-højttaler via WiFi og nogle via LAN. Højttalerne er tilgængelige via DLNA-standarden og endda også via Airplay. Eftersom DLNA benytter sig af UPnP-protokollen (Universal Plug and Play) kan næsten alle netværksenheder anvende WiFi-højttalere . De nyeste smartphones har ofte en allerede forudinstalleret mediestreamingfunktion via DLNA. For de smartphones, som ikke har denne funktion, findes der selvfølgelig apps fra hver producent, der kan tilbyde dette. De fleste højttalere  er helt stand-alone. Det betyder, at de fungerer på egen hånd og ikke behøver en ekstra modtager, da den allerede er indbygget. Det eneste, du skal gøre, er at tilslutte højttalere n til dit hjemmenetværk, og herefter kan alle enheder, som har internetforbindelse, streame musik til højttaleren.

Også perfekt til dit HiFi-system eller computer

Eftersom din computer eller bærbare computer er tilsluttet dit hjemmenetværk, kan du spille musik direkte med en WiFi-højttaler. Perfekt, når du vil lytte til din yndlingsmusik, eller når du vil høre internet-radio. Selv din HiFi-modtagere kan fungere som musikkilde til WiFi-højttalere  med hjælp fra en WiFi-tilslutning. Med f.eks. HiFi Link fra Philips kan du streame musik fra alle enheder, som har en AUX-udgang. Dette er ideelt, når du vil lytte til lyd fra dit HiFi-sæt via WiFi-højttalere n. Overtal dig selv og tjek udvalget af WiFi-højttalere hos Conrad.