Mål strømforbruget med SEM-5000 Pro

Hold styr på hjemmets strømslugere!

Med en "strømforbrugsovervågningsenhed" har du altid styr på dit forbrug og de eventuelle omkostninger, det medfølger – så det er en fornuftig investering til hjemmet.

Strømforbrug måles og tolkes af SEM-5000 PRO på en central plads. Dette giver dig et godt overblik over forbrugsforholdene for alle elektriske apparater i dit hjem. Det kan hjælpe dig med at opdage den type strømforbrug, som er aktivt om natten, og som derfor egentlig ikke er nødvendigt.

Ved hjælp af en webserver kan du holde øje med dit strømforbrug, uanset hvor du befinder dig. Dataene lagres lokalt på et SD-kort i enheden. Du kan eksportere dem i et CSV- eller PDF-format. Og det stopper ikke her; SEM-5000 PRO tilbyder mange andre funktioner:

  • Omfattende grafisk aflæsning
  • Overblik over de målte værdier via et webinterface
  • Sortering af visse strømforbrug baseret på deres omskiftningsforhold
  • Med SEM-5000 PRO kan strømforbrugere måle den overordnede belastning, separat strømforbrug samt det totale strømforbrug af eksempelvis køleskab, lamper etc.

Tilslut SEM-5000 PRO i elskabet og tilslut energimotoren direkte til de tre faser.

> Til produktet

De målte værdier kan vises i kWh, danske kroner eller CO2, og du kan se alt hurtigt og nemt i webbrowseren på din smartphone, tablet eller bærbare computer. Den software, som er installeret på din enhed, tilbyder også muligheden for at sammenligne forskellige grafer, f.eks. ”skal være/er faktisk” eller for at vise effektsammenligninger.

Omkostningsanalyser og udelukkelser fra de indlærte strømforbrugere er også mulige. Ud fra dine skiftende forhold kan strømforbrugere såsom vaskemaskine, komfur og fryser deles op i forskellige kategorier. Tænk på: Køle, varme, vask, lys og medier. Disse navne forenkler mål- og displayprocessen og giver dig et endnu bedre overblik.

Eftersom de målte værdier ikke vises via en app, men en webbrowser, kan du se resultatet fra SEM-5000 PRO på mange enheder; på din smartphone, tablet, bærbare computer eller computer – uanset hvilket operativsystem du anvender.

Voltcraft SEM-5000 PRO

  • Forventede data/faktiske data sammenligner strømforbruget
  • Mulighed for automatisk e-mail
  • Mulighed for individuelle prisfastsættelser
  • Mulige opdateringer

> Til produktet