Professionelt udstyr og pålideligt måleudstyr? Alt til vedligeholdelse og service fra en enkelt platform.

Udvendigt eller indvendigt arbejde til vedligeholdelse af bygninger, industrianlæg og maskiner kræver det bedste udstyr.
Conrad Sourcing Platform tilbyder innovativ, professionel test- og måleteknologi til dette formål. Med vores sortiment dækker vi hele området for elektriske installationer, maskinvedligeholdelse og vedligeholdelse af maskiner og anlæg. Vores udvalg af udstyr i de forskellige CAT-kategorier supplerer vores portefølje inden for sikkerhed.   

Chauvin Arnoux Metrology - Forebyggende vedligeholdelse og service

Da afbrydelser i industriprocesser kan påvirke produktiviteten alvorligt, er det nu vigtigt at kontrollere elektriske installationer, udstyr og maskiner regelmæssigt som en del af forebyggende vedligeholdelse.

Ud over installationstesteren C.A 6117, apparattesteren C.A 6108 og maskintesteren C.A 6165 tilbyder Chauvin Arnoux derfor et bredt udvalg af andre måle- og testinstrumenter, der hjælper vedligeholdelsesteknikere med at opdage fejl.

For at undgå at lukke et anlæg ned på grund af utilsigtet udløste RCD'er kan isoleringsfejl lokaliseres ved at måle lækstrømmene under drift med F65-lækstrømtangklemmen.

Varmekameraer som C.A 1950 eller C.A 1954 giver mulighed for tidlig registrering af overophedning eller varme punkter på både elektriske og mekaniske komponenter.

Ved servicering af elektroniske styringer og styresystemer til maskiner er det ofte nødvendigt at foretage målinger med forskellige referencepotentialer. De nye håndholdte oscilloskoper med isolerede kanaler C.A 922 og C.A 942 er særligt velegnede til dette formål. De indeholder alle multimeterets funktioner, herunder effektmåling, og en 2-kanals harmonisk analysator.

   

Fluke Networks Test og måling - LinkIQ™ - Kabeltest, du kan stole på

LinkIQ™ validerer kablets ydeevne (op til 10 Gig) ved hjælp af frekvensmålinger og giver oplysninger om fejlafstanden og et trådkort over det testede kabel. LinkIQ™ udfører også efterfølgende switchdiagnostik for at opdage vigtige netværksproblemer og validere switchkonfigurationen, hvilket eliminerer behovet for en ekstra enhed. Yderligere funktioner omfatter analog og digital toning, portblink, 802.1x-godkendelse, fjernkontorplacering og mulighed for at administrere resultater via LinkWare™ PC.

LinkIQ™ kan måle afstande på op til 1000 m og viser afstande til fejlpunkter som f.eks. afbrydelser, kortslutninger og ukonfektionerede kabler. Brugen af fjern-ID giver mulighed for fuldstændig kortlægning af kabelpar og identificerer forkert tilsluttede og splejsede par. LinkIQ's primære kabeltestfunktion er kabelpræstations-testen, som kvalificerer kabelbåndbredde fra 10BASE-T til 10GBASE-T (10 Mbit/s til 10 Gbit/s).

Ud over robuste kabeltestfunktioner giver LinkIQ også detaljerede oplysninger om den nærmeste tilsluttede switch og IP-ping-forbindelsestestest. LinkIQ taler med switchen for at bestemme den annoncerede datahastighed (op til 10GBASE-T), halv/fuld duplex-identifikation, switchnavn og IP-adresse, portnummer og VLAN-oplysninger.

For at forenkle PoE-installation og fejlfinding viser LinkIQ de par, som strøm strømmer i, inklusive forskellige effektniveauer og par til applikationer med dobbeltsignatur.

Installation og fejlfinding er let.
Fluke Networks LinkIQ™ kabel- og netværkstester.

    •  Den gennemprøvede løsning til kontrol af kabelydelse og problemer med netværksforbindelser.
    • Udfører også ping-tests for at kontrollere forbindelsen.
    • Giver diagnostik for den nærmeste switch.

Andre funktioner omfatter: kabeltone, portblink, lokalisering af fjernkontorer og mulighed for at administrere resultater via LinkWare PC.

   

testo: effektiv forebyggelse af produktionsstop - testos måleteknologi opdager fejl under drift hurtigt og pålideligt

I produktionsanlæg er antallet af målepunkter med elektrisk eller mekanisk belastede komponenter normalt trecifret. Udfordringen er at opdage potentielle fejlkilder på et tidligt tidspunkt ved hjælp af termiske kameraer, overvåge elektriske parametre med det rigtige måleudstyr og holde øje med klimaparametre med multifunktionsmåleren. Hvis maskinerne går i stykker eller produktionen afbrydes på grund af defekte dele i et anlæg, har det vidtrækkende økonomiske konsekvenser for en virksomhed. Regelmæssige undersøgelser med Testo måleinstrumenter bidrager - med forebyggende vedligeholdelse - til en løbende optimering af processerne og til at spare ressourcer.

Testo termiske kameraer - til forebyggende vedligeholdelse

Testo termiske kameraer er specielt udviklet til vedligeholdelse, ejendomsadministration og energirådgivning i bygninger. Testo 883 termisk billedkamera er en pålidelig partner til dine termiske måleopgaver. Takket være den bedste termiske billedkvalitet med en IR-opløsning på 320 x 240 pixel (med testo SuperResolution 640 x 480 pixel), manuel fokusering og en meget god NETD på 40 mK sparer du tid og sikrer perfekte arbejdsresultater.

   

VOLTCRAFT - 40 år med måleteknologi til vedligeholdelse

Maskinstop koster tid og penge og er en økonomisk katastrofe. Ordrer med frister kan ikke gennemføres til tiden, og der kan påløbe potentielle kontraktmæssige sanktioner. Med forebyggende vedligeholdelse kan begyndende skader opdages i forvejen og behandles planmæssigt. Når der først er sket en skade, skal reparationen være særlig rettidig. Med VOLTCRAFT har du en stærk partner ved din side, som kan forsyne dig med det nødvendige udstyr.

 

Præcis skræddersyede løsninger til praktisk brug og innovative udviklinger til brugervenlig betjening muliggør en effektiv anvendelse af produkterne. Så du kan koncentrere dig om dit arbejde.

Se flere temaer

Varemærker

Vores bedste udvalg af produkter til metrologi

Dette kunne være interessant

Alt i forbindelse med metrologi

Find den helt rigtige måleteknologi til dine individuelle krav.

40 år med VOLTCRAFT: måle- og testteknologi til laboratorier

Vi tilbyder dig nem og hurtig indkøb uden lange ventetider, fordi vi har mange kalibrerede måleinstrumenter på lager inden for multimetre og strømtænger.
Vi har imødekommet denne efterspørgsel i mere end 40 år med vores VOLTCRAFT-mærke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, tilbud og højdepunkter hos Conrad.