Større belysningskomfort med sikkerhed og effektivitet

Conrad Elektronik udvider sit varesortiment fra den tyske LED-leverandør Ledvance med de sensorstyrede lamper Surface Circular og dermed også udvalget af professionel bygningsteknologi.

”I tider med stigende energiomkostninger er det et krav, at man kan reducere energibehovet i bygningssystemer i både privat og offentligt regi, og naturligvis skal man her også tænke på miljøet. LED-lamper er yderst velegnede, så længe de opfylder kravene til stemning, design og komfort,” forklarer Bettina Junge, der er produktmanager hos Conrad Elektronik. ”Med den sensorstyrede Surface Circular fra Ledvance udvider vi vores udvalg med nye professionelle og højkvalitetsløsninger inden for bygningsteknologi fra en tysk udbyder, der er kendt på det internationale marked.”

Hjertet i de nye Surface Circular-lamper er den højtudviklede sensorteknologi, som muliggør individuelle indstillinger af bevægelsessensorelementet (detekteringsområde på op til 8 m og 110°), skumrings- og dagslysdetektion (grænseværdi: 25 lx) samt belysningsvarighed (fra 5 sekunder op til 10 minutter). 

Surface Circular kan anvendes som både lofts- og væglampe og har en høj lyseffekt på op til 80 lm/Wu, en lysstrøm på op til 1.920 lm og en belysningsvinkel på 120°. Dette gør den velegnet som erstatning for traditionelle områdelys. Sammenlignet med almindelige kompakte lysstofrør kan energibehovet reduceres med op til 55%.

Det enkle, men førsteklasses design samt det varm-hvide farveområde fra 3.000 til 4.000K gør det muligt at anvende lamperne i alle former for indendørs rum – fra kontoret til butiksområdet til trappeopgange og receptioner. Den nødvendige robusthed til de fleksible anvendelsesmuligheder dokumenteres med beskyttelsesklassen IP44 mod vandstænk og slagstyrkeniveauet IK03.

Til produkterne