Højeffektive strømforsyningsserie WAGO Pro 2

Conrad Elektronik har føjet den teknologisk avancerede strømforsyningsserie Pro 2 fra den tyske producent WAGO til sit B2B sortiment. WAGO Pro 2 har en række attraktive, unikke salgsargumenter. Intelligente overvågningsfunktioner sikrer gennemsigtighed i anvendelsen. 

Med en effektivitet på op til 96,3 procent* og digital styring reducerer den højeffektive strømforsyning WAGO Pro 2 energi- og driftsomkostningerne betydeligt inden for effektelektronik. Den konfigurerbare overbelastningsadfærd kombineret med TopBoost (multi-rate-strøm i 15 ms) og PowerBoost (150 % udgangseffekt i 5 sek) garanterer en pålidelig forsyning i kritiske driftssituationer.

De enfasede strømforsyninger med jævnstrømsudgang på 24 V og 10 A, 20 A og 40 A, visuelt statusdisplay og betjening med funktionstaster kan bruges parallelt og i serie. Udgangsspændingen isoleres galvanisk vha. plug-in-tilslutningsteknologi (SELV/PELV i henhold til EN 61010/UL61010). Vandret montering sikrer selvkøling via konvektion.

Strømforsyningen WAGO Pro 2 indfører nye benchmarks for kommunikationskapacitet og parameterisering for en specifik strømforsyning til individuelle systemer. Strømforsyningen kan betjenes med en industriel PLC eller via en IoT-gateway. Dette er baseret på et valgfrit digitalt plug-in-kommunikationsmodul, der oprindeligt blev udviklet til tilslutning til IO-Link, og som også snart fås til Ethernet-baserede protokoller såsom Modbus TCP, Ethernet IP og PROFINET. Pro 2-strømforsyningens funktionelle design er derfor specifikt rettet mod de strenge krav fra brugere, der arbejder inden for maskinteknik, procesteknologi og produktionsautomatisering inden for bilteknik.

Stefan Wagner, der er Product Manager Power Supplies hos WAGO, understreger, at "disse industrielle brugere især lægger vægt på de intelligente overvågningsfunktioner i vores Pro 2-serie, hvor aktuelle data og data fra de tilsluttede belastninger lagres digitalt med henblik på energioptimering. PLC'en kan slukke for de decentraliserede strømforsyninger til individuelle systemkomponenter med et hardwaresignal eller en buskommando og skifte dem til standbytilstand."

"WAGO Pro 2's høje effektivitet er meget attraktiv for energibevidste brugere", forklarer Kilian Braun, Product Manager hos Conrad Elektronik. "Strømforsyningerne genererer betydeligt mindre spildvarme. På trods af deres høje effekttæthed er de designet meget smalle og kræver mindre plads i kontaktskabet. En digital tvilling forenkler planlægning og installation."

Den "elektroniske afbryderfunktion" giver mulighed for individuel konfiguration. Dette gør det muligt for brugeren at slukke pålideligt for output efter en forudbestemt tidsperiode, hvis en angivet overbelastningsgrænse overskrides.