Stabil forbindelse? Kraftfuld hardware til din it-infrastruktur

Smart building- og netværksteknologi gør det muligt at forbinde forskellige enheder og funktioner i og uden for en bygning. Conrad leverer løsninger til din højtydende IT-infrastruktur, hvorigennem tekniske systemer og mennesker kan kommunikere og arbejde med hinanden.

   

Mesh-netværk med AVM

Mesh er en ny og innovativ teknologi, der bruges til at skabe en problemfri WIFI-forbindelse i bygninger eller på virksomhedens område. Ved individuelt at udstyre det med de relevante WLAN-repeatere og powerline-enheder kan WLAN-netværket tilpasses alle behov på stedet.

   

Udvidelse af WLAN og netværksudvidelse med Renkforce

   

Fremtidssikret og energieffektiv: Infrastruktur til struktureret kabling af bygninger

Struktureret kabling fra serveren via netværksbase til periferienhederne kan implementeres problemfrit med teknologi fra DIGITUS® - fordi de enkelte systemer er kompatible på tværs af alle områder. Kablerne er designet til store datamængder og er samtidig energieffektive.

Hvis netværksenheder som f.eks. IP-kameraer, adgangspunkter eller IP-telefoner skal forsynes med data og strøm samtidig via ét kabel, anvendes Power-over-Ethernet-teknologi. Dette sparer tid og omkostninger, da installationsarbejdet minimeres betydeligt.

Relevante tjenester: