IT-infrastruktur: Fra hjemmekontor til intelligent arbejdsplads

De nye arbejdsformer, såsom hjemmekontor, kræver en fleksibel dataadgang fra enhver enhed og placering. Optimal netværksteknologi skaber intelligente arbejdspladser, der lever op til dine krav, forenkler det digitale samarbejde samt forbedrer kommunikationen. Et stabilt WiFi-netværk og nøjagtigt validerede og installerede telefon- og WiFi-access points er fundamentet. De følgende produkter forvandler enhver arbejdsplads til en intelligent arbejdsplads på et øjeblik.

  

DIGITUS: En opgradering til din arbejdsplads

10" netværksteknologi

Hvis du ønsker dig et fremtidssikkert netværk med en IT-infrastruktur samt netværkskomponenter af høj kvalitet har DIGITUS® udviklet en løsning, der med en størrelse på 10" lever op til kravene i et kompakt og samtidig avanceret netværk. Udstyr dit netværksskab med de rigtige komponenter, og udvid dit netværk, hvis det er nødvendigt, så du får det optimale netværk i netop dit arbejdsmiljø.

Forbindelse

Efterhånden som teknologien udvikles, falder det fysiske antal forbindelser til de nyeste enheder. Dockingstationer, adaptere og hubs hjælper med at forbinde moderne enheder med tidligere modeller samt til at udveksle data. DIGITUS® tilbyder dig det rigtige interface, så du når som helst kan forbinde alle slags enheder med hinanden.

Audio- og videoteknologi

Præsentér idéer og indhold i en høj opløsning med den bedste signaltransmission med audio- og videoløsningerne fra DIGITUS®. Del din skærm med andre under en konference, selv over lang afstand.

   

Ergonomi

Variation er et vigtigt element, også på arbejdspladsen. Hvis du vil arbejde stående, kan du justere højden på dit skrivebord individuelt med den justerbare bordramme fra DIGITUS® via touchskærm. Uanset om du vil vise dine kollegaer skærmen eller bruge din skærm lodret, kan de bevægelige beslag gøre det nemt at rotere og justere din skærm. DIGITUS® understøtter dig med forskellige systemer, der gør arbejdspladsen langt mere ergonomisk.

  

Et støjsvagt WiFi-netværk med AVM

Mesh-netværket

Af og til er et WiFi-netværk ikke stærkt nok til at dække alle områder af hjemmet eller kontoret. Det er her, WiFi Mesh kommer ind i billedet: Flere distribuerede enheder kombineres til et stort netværkslignende mesh.

Fordelene ved et mesh-system:

   

  • Én adgangskode og ét brugernavn til hele netværket
  • Mesh-kontrol: Optimering af WiFi-forbindelsen og brugen af WiFi-access points
  • AP-kontrol: Den bedst mulige forbindelse mellem de forskellige enheder
  • Båndstyring: Brug af den mest optimale radioforbindelse mellem systemkomponenterne og dermed den hurtigst mulige dataudveksling
  • Mesh Master: Administrerer forbindelsesoplysningerne for alle WiFi-slutenheder og beslutter, hvornår en trådløs netværksændring er nyttig for optimal forbindelse og brug af repeatere

Hvad er kravene?

  • WiFi-enheden skal være dobbeltbånd-kompatibel (2,4 og 5 GHz-bånd skal understøttes).
  • WiFi-standarderne 802.11k og 802.11v skal understøttes fuldt ud af WiFi-enheden.
  • Alle berørte FRITZ!-produkter skal integreres i meshet (kan kendes på mesh-symbolet).
  • Der skal anvendes en FRITZ! Box med WiFi AC eller Wi-Fi 6.
  • WiFi-modtagelsesnetværksnavnet (SSID) for begge frekvensbånd på Mesh Master skal være identisk (dette er tilfældet, når FRITZ! Box leveres).
  • På FRITZ!-produkter skal der som minimum være installeret FRITZ! OS 7.10.

  

Ideal Networks: Understøtter en hurtig og præcis kabeltest

Power over Ethernet – IDEAL Networks PoE Pro-kabeltester

For at kunne fremskynde reparationer, installationer og andre opgaver, siden PoE's fremkomst, har teknikere brug for en både effektiv og nøjagtig PoE-verificering. Dette hjælper med installationen af VoIP-telefoner, intelligente belysningssystemer, WiFi-access points, vedligeholdelse af CCTV og meget mere.

Den håndholdte tester understøtter PoE Pro

 • Bestemmelse af PoE-klasse, spænding/spændingsfald, effekt og injektortype
 • Påvisning af den tilgængelige mængde strøm.
 • PoE op til 90W (PoE ++), tester alle PoE-klasser (0-8) og typer (af/at/bt) samt verificerer pass/fail-indikationen af installationen i henhold til IEEE-standarderne