Bedre sikkerhed?

Intelligente netværkssystemer til hver enkelt bygning giver dig det

Med overvågningskameraer kan du overvåge din bygning og dine værelser 24 timer i døgnet. Sensorerne med høj opløsning leverer skarpe, levende billeder i HD-kvalitet, og takket være lydtransmissionen kan du også høre, hvad der foregår indenfor og udenfor. Modeller, der kan drejes på afstand og zoomes ind, viser yderligere detaljer. Takket være natsynsfunktionen og LED-belysningen giver HD-kameraerne et klart billede ikke kun om dagen, men også i skumringen og om natten.

   

Video dørtelefon og IP-kameraer i 1 system

Din vareindgang er ubemandet, og leverandørerne må ikke komme ubemærket ind? Vil du gerne kunne holde øje med alt ved personaleindgangen? ABUS ModuVis videodørstationen overvåger den ene indgang, et IP-kamera tilsluttet via LAN overvåger den anden via en enkelt app. Har du en lille virksomhed eller et hjemmekontor? Brug dørtelefonisystemet til at åbne døren for pakkeleverandøren sikkert og kontaktfrit. Overvåg sideindgangen, carporten osv. med yderligere kameraer.

 

  

IP-kameraer: Øjnene i dit overvågningssystem

Det rigtige kamera til alle formål.

Med ABUS IP-overvågningskameraer kan du stole på moderne, netværksbaseret teknologi i en sammenhængende samlet pakke. Kameraerne, som fås i forskellige konfigurationer, registrerer begivenheder i billeder med høj opløsning, så hændelser hurtigt kan opdages. Baggrundslys eller utilstrækkeligt lys, f.eks. ved indgangen eller udenfor, er ikke et problem. De er også velegnede til overvågning af store områder. Kombiner forskellige modeller med hinanden og med ABUS-optagelsessystemer (netværksoptagere) for at opnå det bedste resultat.

Mere fleksibilitet og brugervenlighed takket være internet/app-adgang

Nem installation via eksisterende netværksinfrastruktur

Lavt hukommelsesbehov takket være VCA-funktioner i kameraet

Klarer udfordrende belysningssituationer takket være True WDR og Ultra Low-Light-funktionen

Flere detaljer til identifikation af personer, nummerplader osv. med høj opløsning på op til 4K

  

Mobil betjening med den gratis ABUS Link Station Lite-app til smartphones og tablets

Top mærker

Relevante tjenester: