Moderne konferenceudstyr, der sikrer den bedste kvalitet samt en optimal skalerbarhed.

De seneste måneders hændelser har ført til, at videokonferencer er blevet mere almindelige i alle virksomheder såvel som inden for uddannelsesområdet. Potentialet i moderne videokonferencesystemer er enormt og en fordel for alle brugere. Virtuelle møder kendetegnes nemlig ved en større effektivitet og fleksibilitet. Derfor tilbyder vi dig alt det tekniske udstyr, du behøver, når du skal udstyre dit mødelokale til perfektion, især med hensyn til udvidelse og skalerbarhed.

      

Logitech konferenceudstyr

Videokonference-systemer skal opfylde alle kravene til interaktiv videokommunikation, men hver virksomhed stiller forskellige tekniske krav. Logitech tilbyder derfor en skræddersyet konferenceteknologi, uanset om du har brug for helt nyt udstyr til udskiftning eller udvidelse.

Logitech konferencekamera Rally

Logitech Rally-produkterne muliggør videooverførsel i en studiokvalitet samt en uovertruffen klarhed og RightSense™-automatisering, der bidrager til bedre møder og videokonferencer, hvad enten vi taler om Google Meet, Skype® for Business, Microsoft Teams eller Zoom. Takket være en modulær lyd, intelligent kabelforvaltning og et førsteklasses design passer Rally ind i mellemstore til store rum. Rallys Ultra HD-billedbehandlingssystem leverer skarpe videoer, en sublim farvegengivelse samt en bemærkelsesværdig og levende billedgengivelse med opløsninger op til 4K.

 • Understøtter Ultra HD-billedsystem: 4K, 1440p, 1080p, 900p, 720p

 • Avanceret modulær lyd, lydområde op til 4,5 m radius

 • Automatisk kamerakontrol

 • Enkelt, sikkert og fleksibelt monteringssystem

Logitech Mic Meet up-mikrofon

Med Logitechs ekstra mikrofon kan MeetUp bruges fleksibelt i mødelokaler, der har forskellige størrelser. MeetUps integrerede stråledannende mikrofoner er optimeret til en rækkevidde på op til 2,4 meter. Tilføjelsen af en ekstra mikrofon udvider dette interval, så det bliver op til 4,2 meter. Det betyder, at uanset om mødedeltagerne sidder ved et konferencebord, læner sig ind mod væggen eller står andetsteds i rummet, er de stadig forståelige for de andre deltagere.

 • Arbejder med MeetUp

 • Forbindelsestype: Plug & Play

 • Mikrofontype: Mono, bredbånd, med støjdæmpning

 • Længde på ledning: 6 m

    

Sennheiser højtalere

Med den stigende betydning af virtuel kommunikation er kvaliteten og pålideligheden af dine lydenheder vigtigere end nogensinde. En lydløsning i høj kvalitet er derfor et grundlæggende krav for et vellykket samarbejde mellem lokationer og tidszoner.

Sennheiser Speakerphone SP 30 + konferencehøjtaler

Du får her en krystalklar stemmeoptagelse og fremragende lydgengivelse, så alle deltagerne kan deltage i konferencesamtaler med den samme selvtillid og klarhed. Eksperterne fra Sennheiser, Epos og Microsoft Teams har udviklet SP30 + konferencehøjtaleren til dette formål. Resultatet er en bærbar og trådløs højtalertelefon til dagens mobile medarbejdere. Takket være valget mellem Bluetooth®- og USB-C-forbindelser kan du frit vælge forbindelsesindstillinger. SP30 + tilbyder en fremragende kommunikation. Både for dem, som ringer op, og for dem, som lytter, der oplever en mere naturlig interaktion, hvilket gør konferencesamtaler mindre stressende og mere produktive.

 • Håndfrit system - trådløst takket være Bluetooth

 • Lydspecifikationer - frekvensområde 100-20.000 Hz

 • Certificeret til Microsoft Teams og Skype Business