Felttjeneste og mobilt arbejde

Kundesupport på stedet er en vigtig ting for mange i hverdagen. Dette kræver dog specielt udstyr, som skal være robust, let og pålideligt for de medarbejdere, der anvender det i forbindelse med kundekontakt. Mobilt arbejde og dét at kunne være fleksibel er et vigtigt element, lige fra at styre nøglekonti, arbejde hjemmefra, i virksomheden og ude hos kunden til medarbejdere, der har brug for at være mobile i en fabrik/et lagermiljø og altid skal kunne tage deres udstyr med sig. Små, lokale virksomheder har behov for udstyr, som de kan bruge i deres forretning, men også når de er sammen med deres kunder.

      

CAT-telefoner - støvsikker, stødfast og vandtæt

CAT S31 outdoor smartphone 16 GB 4,7 tommer (11,9 cm) Dual-SIM Android™ 7,0 Nougat 8 megapixels

Cat S31-smartphonen er bygget til at holde. Takket være de førsteklasses robuste materialer kan telefonen både tåle at blive tabt, blive snavset og nedsænket i vand uden at gå i stykker. Den er udstyret med funktioner, der er tilpasset barske eller udendørs miljøer, for eksempel gennem skærmoptimering ved direkte sollys eller under våde forhold, samt med et langtidsholdbart batteri. Hvis du vil have en robust udetelefon, bør du kort og godt vælge CAT S31.

CAT S41 outdoor smartphone 32 GB 5 tommer (12,7 cm) Dual-SIM Android™ 7.0 Nougat 13 megapixels

Denne robuste smartphone med et ekstra kraftigt batteri kan også oplade andre enheder via funktionen ""batterideling"". Den klarer nemt ekstreme situationer på arbejdet eller i fritiden. Situationer, som du er nødt til at håndtere dag efter dag. Tab den, gør den våd, glem at oplade den - det gør ingenting: CAT® S41 svigter dig aldrig.

CAT S52 outdoor smartphone 64 GB 5,65 tommer (14,4 cm) Dual-SIM Android ™ 9,0 12 megapixels

Telefonen har et nyt elegant design, men er udstyret med de samme robuste militærstandarder. CAT S52 en genfortolkning af de robuste smartphones. Den er elegant og praktisk, men alligevel kan den modstå selv de hårdeste forhold.

    

Fejlfinding på en PoE-installation (Power-over-Ethernet)

Smart-bygninger indeholder i stigende grad forskellige IoT-enheder, der skal drives via Ethernet (PoE). PoE er lynhurtigt blevet standarden for smart-bygninger med IoT-udstyr. PoE kan transmittere elektrisk energi og netværk via et kabel (CAT6, CAT6A eller CAT5e). Samlet reducerer PoE antallet af kabler og fører til lavere omkostninger, en forenklet infrastrukturstyring, lettere vedligeholdelse, færre driftsstop, større installationsfleksibilitet samt et lavere energiforbrug.

Fluke Networks MS-POE audio/video, kabelmåler og netværk

Microscanner™ PoE muliggør en hurtig og nem PoE-verificering. Testeren viser den tilgængelige PoE-klasse (0-8) på 802.3at, .3af og .3bt-enheder samt spændingen fra passive PoE-kilder. Der tilbydes ligeledes tilgængelige tjenester (op til 10G), kabellængde, kabelkort, kabel-ID, intelligent toning og afstand fra fejlen.

Fluke Networks MS-POE-KIT kabelmåleretværk, telekommunikation

  • Microscanner™ PoE muliggør en hurtig og nem PoE-verificering.
  • Testeren viser den tilgængelige PoE-klasse (0-8) på 802.3at, .3af og .3bt-enheder samt spændingen fra passive PoE-kilder.
  • Der tilbydes også tilgængelige tjenester (op til 10G), kabellængde, kabelkort, kabel-ID, intelligent toning og afstand fra fejlen.

    

Har du brug for udstyr, når du er på farten - og til en knivskarp pris?

Se, hvad vi kan tilbyde under vores eget brand VOLTCRAFT.