Moderne arbejdspladser er fælles arbejdspladser

Vores arbejdsmiljø har ændret sig natten over. Vi har måttet opgive visse rutiner for at tage nye veje. Det er op til virksomhederne selv at tage denne udfordring op og tilpasse arbejdskulturen til de nye forhold.

Vi kan nok godt antage, at hjemmearbejdspladser og fleksible arbejdsløsninger er kommet for at blive, selv når Corona-epidemien er et overstået kapitel. Derfor er mange virksomheder nødt til at opdatere deres teknologi, så de kan muliggøre deres netværk bedst muligt.

Da vores virksomhed blev grundlagt, var vi allerede en teknologisk pioner, og vi begyndte derfor ret tidligt med at omdanne vores virksomhed til det digitale univers. Den aktuelle og ret usædvanlige situation som følge af Corona-epidemien har understreget fordelen ved at iværksætte digitale arbejdsmetoder, da man her kan handle hurtigt og fleksibelt hvor som helst og når som helst. Denne digitale omstilling gjode det muligt for os at sikre, at 99,5% af vores internationale medarbejdere var i stand til at arbejde decentralt allerede 3 dage efter nedlukningen, helt uden at påvirke de igangværende processer og vores arbejdsmetoder. Vores kunder mærker ingen forskel, hvad enten vi arbejder på vores kontorer eller hjemmefra: Digitalt samarbejde, fleksibelt arbejde, videomøder og mobile enheder er vigtige elementer for Conrad-koncernen.

Ralf Bühler, Chief Sales Officer bi Conrad Electronic

Sammen med vores Google Cloud Premier-partner Wabion var vi en af de første virksomheder i Tyskland, der introducerede G Suite til hele Conrad-gruppen tilbage i 2016, og dette har vist sig at være en smart beslutning, nu mere end nogensinde. G Suite har hjulpet os med at accelerere digitaliseringen inden for samarbejde. Vi kan varmt anbefale enhver virksomhed, uanset størrelse eller kundemål, at tage skridtet mod de moderne og digitale arbejdsløsninger.

Aleš Drábek, Chief Digital & Disruption Officer bi Conrad Electronic

     

Større effektivitet og færre omkostninger med Google Cloud

Fordelene ved Google Cloud og G Suite:

  • Licens- og driftsomkostningerne fjernes for de lokale servere, hvorfor der ikke forekommer uforudsete reparationsomkostninger. Den interne IT-indsats reduceres dermed drastisk.
  • Der opstår en række forretningsfordele ved, at man med større præcision kan beregne de (væsentligt reducerede) omkostninger.
  • Ingen netværksforstyrrelser: Google Cloud er den eneste udbyder med egen infrastruktur. Du behøver således ikke at købe båndbredde fra eksterne udbydere og kan derfor få en garanteret driftstid på 99,99% (hvilket især er vigtigt ved hyppige videokonferencer).
  • Dine data omfattes af det højeste sikkerhedsniveau: dataene bliver hverken behandlet eller videresolgt til en tredjepart med henblik på marketingformål. Dataene krypteres endvidere i henhold til IETF-standarden.
  • Hvis det ønskes, kan du angive, hvor dine data er placeret (datacenter EU, USA, over hele verden).
  • Du får adgang til dine filer når som helst og hvor som helst, og takket være den høje grad af fleksibilitet tiltrækker du som arbejdsgiver nye unge talenter.

     

Hvad er G Suite, og hvad koster det?

G Suite er en samling af forskellige apps til klassiske kontorløsninger, herunder:

  • Kommunikation (mail, chat, videokonference)
  • Fillagring (drev)
  • Samarbejde i realtid (dokumenter, regneark, præsentationer osv.).

G Suite fås fra 5,20 EUR pr. måned/bruger (G Suite Basic). Den udvidede og mest populære udgave (G Suite Business) inkluderer også ubegrænset cloud-lagerplads og muligheden for datalagring i et datacenter i EU. G Suite Business koster 10,40 EUR pr. måned/bruger.

     

Rabatkode

Sammen med Wabion, den førende Google Cloud Premier-partner i DACH-regionen (Tyskland, Østrig og Schweiz), har vi taget vejen til skyen. Book en uforpligtende konsultation, og få attraktive rabatter ved oplæring af dine medarbejdere efter skiftet. Du skal blot anvende rabatkoden CONRAD2020.