Beskyt vigtig data

Arbejdspladser har brug for særlig opmærksomhed. Der er ofte et behov for måleudstyr og håndværktøjer, men datasikkerheden er også af stor betydning. Et skrivebord virker som en ret almindelig standard arbejdsplads, men det er det ikke. Der er mange, mange forskellige typer arbejde udført ved et skrivebord med forskellige krav. Skriveborde på kontoret, på lageret, til MRO, F&U osv. I denne brugssag viser vi udstyr, der er uundværligt, uanset arbejde.

      

Seagate

Beskyt dit digitale liv med den fantastiske Seagate Backup Plus-serie af harddiske. Fra massive desktop-harddiske til slanke og stilfulde bærbare harddiske giver Seagate dig den pålidelighed og ydeevne, du har brug for overalt og når som helst.

Seagate Backup Plus HUB - Simpel data-backup med indbygget hub til organisering og opladning af enheder.

Moderne bærbare computere og ultrabooks er små og kraftfulde, men de mangler normalt vigtige forbindelser og praktiske hukommelseskortporte. De stationære harddiske i Backup Plus Hub-lagringsserien har kapacitet op til 14 TB og er den ideelle tilføjelse til moderne bærbare computere og fungerer også som et datacenter og en ladestation. Ved hjælp af de integrerede USB-porte foran kan du sikkerhedskopiere dine værdifulde filer, fotos og videoer og oplade din tablet, smartphone eller kamera på samme tid, selv når dit system er slukket eller i standbytilstand. Med kompatibilitet på tværs af platforme, fremragende pålidelighed og høj hastighed kan du sikkerhedskopiere næsten alt med lethed.

IronWolf® - den ultimative opbevaringsserie til NAS systemer

IronWolf-portfolioen inkluderer kraftfulde og yderst pålidelige harddiske og solid state-drev til NAS-miljøer med flere brugere og høj arbejdsbelastning. IronWolf og IronWolf Pro harddiske op til 16 TB sætter nye kapacitetsstandarder. IronWolf 110 og 510 SSD kan integreres som en cache-løsning i kompatible NAS-systemer. Kombinationen af HDD og SSD muliggør cache med maksimal kapacitet, minimale omkostninger og optimal ydelse.

IronWolf-harddiske, specielt optimeret til brug i NAS-systemer, giver dig den bedste beskyttelse af dine data, f.eks. i kombination med en Synology NAS og IronWolf Health Management integreret i Synology-operativsystemet (DiskStation Manager).

IHM viser brugerindstillingerne til forebyggelse, intervention og afhjælpning, forbedring af den generelle systempålidelighed gennem kontinuerlig overvågning og brugerunderretninger.

    

Cherry tastaturer og mus

    

Logitech tastaturer og mus