Automatisering

Pålidelige komplette løsninger fra LAPP

Hvordan sikrer man sig en vellykket transformationsproces? Og hvordan kan forbindelsesteknologi opfylde de høje krav fra Industrial Internet of Things (IIoT)? Gennemsigtige processer og procedurer kræver et stort antal sensorer. Derudover skal kabler, stikforbindelser og aktiv netværksteknologi i det industrielle miljø pålideligt kunne overføre data til enhver tid, herunder i ekstreme temperaturer, under termisk, kemisk og mekanisk belastning eller i bevægelige applikationer. Kvalitet er afgørende. Et defekt kabel, der fører til produktionsstop, medfører enorme omkostninger. Modsætningsvis giver forbindelsesløsninger udviklet til krævende driftsbetingelser den højest mulige sikkerhed.

Den rigtige løsning til dine behov

LAPP tilbyder komplette løsninger, der er optimalt tilpasset og yderst modstandsdygtige, til fabrikker, maskiner og installationer. For dig som kunde betyder vores komplette sortiment ikke kun en enorm stigning i effektivitet, når det kommer til indkøb og logistik, men også sikkerheden om, at dine applikationer altid vil fungere pålideligt.

Producten  
UNITRONIC BUS®

UNITRONIC®-datakabler og feltbuskomponenter af høj kvalitet tilbyder løsningen på alle applikationer inden for maskin- og anlægskonstruktion. Fra overførsel af enkle styresignaler via sensor/aktuatorkabling til komplekse netværksstrukturer med bussystemer. Vi har en pålidelig kabelførings- og forbindelsesløsning til næsten enhver applikation.

ETHERLINE® Ethernet-baserede bussystemer spiller en stadig vigtigere rolle. LAPP har udviklet en bred vifte af kabler fra Cat.5 til Cat.7A med transmissionshastigheder på op til 100 Gbit/s.
EPIC® DATA Find det rigtige stik til hvert bussystem. Industrielle stik bruges overalt i mekanisk og fabriksteknologi, men også i drivteknologi, hvor måling, kontrol og regulering udføres. EPIC® er et fleksibelt system med huse, indvendige fittings og kontakter. Systemet er ekstremt robust, absolut sikkert og nemt at montere.
HITRONIC®

HITRONIC® tilbyder dig fiberglas-løsningen til alle typer glasfiber. Disse er velegnede til både industrielle applikationer og infrastruktur-relateret kabelføring.

Data i en håndevending: problemfri, beskyttet mod hacking og næsten med lysets hastighed. Selv elektromagnetisk stråling har ingen indflydelse på overførslen.