Fjernvedligeholdelse og industriel Ethernet

Fjernvedligeholdelse giver dig overblik og sparer ressourcer. Fejl opdages pålideligt på afstand og kan korrigeres med det samme, afhængigt af applikationen. Alt sammen på afstand uden dyre og tidskrævende ture frem og tilbage.

For at dataene kan være tilgængelige i realtid, er det nødvendigt med passende kabler og signalfordeling på stedet. Industrial Ethernet er vigtigt for mange applikationer. Det adskiller sig fra konventionelt Ethernet ved højere datahastigheder, udvidet kommunikation på styrings-, overvågnings- og sensorniveau. Desuden er komponenterne mere robuste og mindre følsomme over for snavs.

  

Fjernadgang og vedligeholdelse

At have et overblik

På grund af de rejsebegrænsninger, der er forbundet med Corona, er der mere fokus på fjernvedligeholdelsesløsninger end før pandemien, ikke kun blandt maskinbyggere, men også blandt anlægsoperatører.
Ewons effektive og bæredygtige løsning til fjernvedligeholdelse giver dig mulighed for at etablere en enkel og sikker VPN-forbindelse til enhver PLC, når og hvor du vil. Dette giver maskinbyggere og maskinoperatører hurtig adgang til statusoplysninger og et overblik over deres maskiner. Realtidsdata fra PLC'en eller HMI'en kan hentes med få museklik, hvilket giver mulighed for hurtig fejlfinding uden at skulle være på stedet.

Nøgle KPI'er for dine maskiner og dit udstyr kan overvåges og analyseres, f.eks. for at reagere proaktivt og udføre forebyggende vedligeholdelse. Via lokale eller cloud-baserede dashboards kan du få adgang til en række nyttige KPI'er, så du kan træffe endnu mere velinformerede beslutninger. Alarmer udløses, når der er behov for handling.

Ewon-løsninger er styret af en lagdelt tilgang til sikkerhed, er ISO 27001-certificeret, NVISO-auditeret og IT-sikkerhedsstandarder er fuldt integreret.

  

Industriel datakommunikation fra LAPP

Den rigtige løsning til enhver anvendelse

Digitaliseringen fører allerede nu til en støt stigning i mængden af data i produktionshallerne. Derfor bliver Ethernet, som allerede er standard i kontormiljøer, også stadig vigtigere i industrimiljøer. Udfordringen for industrielle datakabler er at sikre stadig højere datahastigheder på pålidelig vis i krævende industrielle miljøer.

Kabler bliver ofte bøjet millioner af gange i trækkæder eller udsættes for aggressive medier og høje temperaturer. Gennem vores integration i vores kunders automatiseringsprocesser bliver vi konstant udfordret til at levere innovative løsninger på fremtidens vigtigste spørgsmål. Vi tilbyder derfor vores kunder et bredt udvalg af komponenter og systemløsninger til fabriks-, bygnings- og procesautomatisering.
Vores automatiseringsteknologiske løsninger omfatter komplette kabler og tilslutningssystemer til et kontinuerligt netværk fra sensor/aktuator og styringsniveau til materialehåndteringssystemet.