Edge Computing og maskinlæring

Leder du efter løsninger til optimering af dine maskiner og anlæg og ønsker du at udnytte dine maskindata endnu bedre? Edge computing og maskinlæring tilbyder en bred vifte af applikationer og hjælper dig med at strømline dine processer. Vi tilbyder løsninger fra forskellige producenter, til implementering og eftermontering, til din industrielle automatisering gennem datadrevet optimering.

For at se Festos produktsortiment skal du være logget ind som erhvervskunde.

   

Festos automatiseringsplatform CPX

Smart I4.0-produkter giver data og merværdi

Hvordan kan du forbedre vedligeholdelse, tilstandskontrol eller forebyggende vedligeholdelse? Kan du forudsige kvaliteten af maskinerne i den nærmeste fremtid? Har du brug for at reducere forbruget og energiomkostningerne? Ønsker du at øge vigtige præstationsindikatorer som f.eks. OEE?

Data og viden om dem skaber denne merværdi. Kunstig intelligens (AI) sætter turbo på og forbedrer utvivlsomt selv de bedste systemer i dag.

Conrad og Festo tilbyder smarte produkter sammen

Energieffektivitetsmodulet MSE6-E2M, som bruger tryk- og flowmålinger til automatisk at lukke et anlæg ned, når det ikke producerer: tocifrede energibesparelser, tilbagebetaling på 6-18 måneder.

CPX-automatiseringsplatform. Dette tilbyder Ethernet-baserede feltbusnoder med omfattende diagnose og tilstandsovervågning via MQTT, grænseflader til den app-styrede Festo Motion Terminal og en CPX-CEC decentral styring, som allerede har integrerede OPC-UA-servere til I4.0-tilslutning.


Problemfri konnektivitet og artificial intelligence (AI)

Koncepter for konsekvent netværkssamarbejde mellem alle komponenter med moderne I4.0-kommunikationsstandarder som MQTT eller OPC-UA og evaluering af data med avancerede værktøjer som AI er afgørende. Festo tilbyder begge dele: tilslutningsmuligheder fra arbejdsemnet via mekaniske, pneumatiske og elektriske forbindelser til skyen. Og i Festo Automation Experience: IoT-netværk, digitale arbejdsgange og vedligeholdelsesstyring, datalogiske eksperter og forudtrænede AI-modeller som modulopbygget eller 100 % service. Valgfrit til installation i maskinen (on-edge), på fabrikken (on-prem) eller i skyen.


Yderligere løsninger og produktanbefalinger

Leder du efter flere måder at gøre dine processer i automatiseringssystemet endnu bedre på? Ønsker du at ændre eller bruge dine dataoverførsels- og databehandlingssystemer mere effektivt? Vi tilbyder mange andre løsninger til at implementere og udvide en lang række applikationer. Vores komponenter muliggør maskinadgang til sikker drift i et industrielt miljø eller kraftfuld maskinlæring hurtigt og nemt.