bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Rådgiver

Teksten forneden er maskineoversat fra den tyske originaltekst.

Interessante fakta om urmagerværktøjer

  • Urmagerværktøjer til professionel præcisionsmekanik

  • Hvilke urfremstillingsværktøjer tilbydes af Conrad?

  • FAQ - ofte stillede spørgsmål om urmagerværktøjer

Urmagerværktøjer til professionel præcisionsmekanik

Urmagerværktøj

Når det kommer til ure, drejer alt om at sikre, at de krydser korrekt - i ordets rigtige forstand. Mekaniske ure er mesterværker inden for præcisionsteknik og kræver test, vedligeholdelse og undertiden reparation. Ud over det nødvendige instinkt kræves der præcise og holdbare fine mekaniske værktøjer af høj kvalitet. Dette er den eneste måde, hvorpå man hurtigt og effektivt kan udføre alt arbejde, f.eks. Udskiftning af batterier, fastgørelse af armbånd og rengøring af huset.

Værktøjernes kvalitet skal altid være i forgrunden. Hvor let ødelægges værdifulde ure ved håndtering af utilstrækkelige værktøjer? Professionel kvalitet har sin pris. Hvis du kun ønsker at skifte urremme ind imellem, er et solidt fjederbordsbestik tilstrækkeligt. Men hvis du ønsker at udskifte batterier eller rene ure, så er værktøjssæt med flere dele i forskellige designs og størrelser det bedre valg.

Gode værktøjer bidrager også til arbejdssikkerheden. Den høje materialekvalitet og den tilhørende holdbarhed sikrer, at udgifterne til anskaffelse af værktøjerne hurtigt kan genimporteres.

Valget inden for urværktøjer er meget forskelligt. Nogle værktøjer kan bruges universelt. Deres konstruktion muliggør en tilpasning til forskellige størrelser af urmodellerne. Andre er skræddersyet til specifikke urkomponenter.

Egnede forstørrelsesglas, pincet, børster, handsker og specielle olier og fedtstoffer skal være tilgængelige til arbejde på ure. Disse artikler er tilgængelige i de sæt, der er anført her, og i andre produktkategorier i Conrad-shoppen.

Hvilke urfremstillingsværktøjer tilbydes af Conrad?

I menuen i Conrad professionelle butik kan du vælge urmagerværktøjer i henhold til kriterierne pris, nyhed og tilbud, tilgængelighed i Conrad filialer og mærket. Skruetrækkere kan også vælges fra den tilgængelige bladbredde på 0,8 til 3,5 millimeter og fra fire standardstørrelser, der er almindelige i urindustrien.

Urmagerværktøj

Række af sæler

Efter åbning af et urdæksel skal der som regel indsættes en ny tætning for en tæt lukning. Sættet med en tætningsringstykkelse på 0,7 millimeter indeholder 7 til 8 tætningsringe med en diameter på 18 til 30 millimeter.

Fjeder bar rækkevidde

Dette giver dig 900 søjler til fastgørelse af urremme til uret i længder på 7 til 24 millimeter og en stiftdiameter på 1,5 millimeter.

Rullebælteforkortelsessæt

Dette giver dig mulighed for pålideligt at forkorte metalarmbånd. Sættet består af båndholderblokken (lavet af plastik) til forskellige båndtykkelser med opsamlingshuller til stifterne og stiftudsugeren med stans fra 0,6 til 0,8 og 1,0 millimeter til at drive metalarmbåndstifterne ind og ud. Udtrykket punch her henviser til et slående værktøj til behandling af metal og læder med definerede diametre.

Silikone pad

Væsentlig beskyttelse til reparation og vedligeholdelse af ure. Den fleksible, skridsikre og bløde silikonehylde fungerer som en base for at beskytte overfladerne mod ridser.

Pen pushers

Praktisk værktøj til hurtig skift af led på ledarmbånd i op til 20 mm bredde. Med ejektorstifter i diameter 1,0 og 0,8 mm. Med den ekstra næse kan båndstifterne trykkes ind igen.

Ur fjeder bar bestik

Bruges til at fjerne og genindsætte fjederstænger, når du skifter urremme.

Urkapselåbner

På den ene side et præcisionsværktøj, der kan justeres i flere dimensioner og derfor er egnet til skruede og derfor vandtætte husdæksler i forskellige størrelser. Dette inkluderer de almindelige bits i sættet.
Det andet design er forsynet med en speciel klinge til åbning af den pressede husbase.

Se skruesæt

Et skruesortiment med 240 urskruer i almindelige størrelser, nogle med matchende møtrikker i en plastikæske med rum til størrelserne og justerbar åbning.

Urmagerværktøj

Se emneholder

Fungerer som en "grænseflade" mellem den klassiske skruestik og uret. Aluminiumsholderen er velegnet til urkasser med en diameter på 10 til 42 millimeter.

Urglas og bundindsatsklemme

Universal klemme med kraftoverføringshåndtag. Kan bruge urbagsiden fra 20 til 40 mm i diameter på en lang række urformer. Der findes 12 trykplader af plast som formadaptere.

Urglas sæt

En samling urbriller lavet af krystalklart, ridsefast polycarbonat. Buede briller i seks diametre fra 20,0 til 32,4 millimeter.

Urmagerens ambolt

Lille ambolt til urmagere (og juvelerer) med en hærdet og poleret overflade.

Urmagerhammer

Speciel hammer til urmagerens handel, der er udstyret med en slående overflade af plast og metal.

Urmagerens tang

Til stansning af urremme. Tangen er lavet af trykstøbt aluminium og åbner sig selv. Tilbehøret inkluderer tre slag i størrelserne 1 / 1,5 / 2 millimeter.

Urmager skruetrækkere og sæt

Disse specielle skruetrækkere har hærdede knive for præcis, ikke-destruktiv indgreb i skruespalten. Udstyret med en drejelig fingerhætte og delvist med farvekodning af bladbredden.

Urmager værktøjssæt

Komplet udvalg af alle nødvendige urmagerværktøjer individuelt eller i et sæt med forskellige størrelser.

FAQ - ofte stillede spørgsmål om urmagerværktøjer

Hvad skal du passe på under vedligeholdelse / reparation af ure?

  • Ure er præcisionsprodukter med en høj andel fine mekaniske komponenter. Arbejdet med det kræver solid viden, stor omhu og en systematisk tilgang. Urmagerens erhverv er en krævende læreplads.
  • Vær opmærksom på producentens garantibetingelser og perioder. Under visse omstændigheder kan et sådant krav udløbe, hvis uret er manipuleret med det.
  • Udfør altid arbejde på de ure, der er betroet dig på en blød, ridsefri overflade. Brug kun fejlfri, uskadede værktøjer.
  • Sørg for, at hverken værktøjet eller materialet er vippet, når du sætter kabinetets ryg og urbriller i.
  • Bemærk, at åbnede vandtætte ure har brug for en ny tætningsring, når de skrues sammen for at forhindre risikoen for lækager.
  • Udladte urbatterier hører ikke hjemme i husholdningsaffaldet, men i separate opsamlingsbeholdere (i supermarkeder eller isenkræmmere) eller det kommunale affaldsbortskaffelsesfirma.