bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Rådgiver

Texten nedan är maskinöversatt från tysk originaltext.

Smartphones: de konstante ledsagere i hverdagen

Smartphones

Smartphones er nu blevet uundværlige ledsagere i hverdagen og på arbejdet. Uanset om det er til kommunikation, underholdning imellem eller for at tage billeder og videoer - smartphonen tilbyder alle funktioner og passer glat i en lomme.

  • Struktur og anvendelsesområde for smartphones

  • Hvad skal overvejes, når du køber en smartphone?

  • KONKLUSION

 

Struktur og anvendelsesområde for smartphones

Smartphones er ved at dreje udvielen verschiedenen Bauteilen zusammengesetzt, hver optager så lidt plads som teknisk muligt. De er dog meget ens i funktion og struktur som deres større kolleger, der er installeret i f.eks. Bærbare computere eller stationære pc'er.

 

Processor

Mobiltelefonets kontrolcenter er SoC-processoren. SoC står for„System-On-A-Chip“. Denne chip indeholder ikke kun smartphonens hovedprocessor (CPU), men også alle radio- og hukommelseskontrollere såvel som andre komponenter, såsom lydprocessoren og grænseflader, og danner således enhedens hjerte og rygrad. 

I lighed med bærbare computere og pc'er er der processorer med forskellige ydelsesniveauer. Næsten alle smartphones skaber en jævn skærm under normal drift, men de ønsker at spille komplekse spil, omarbejde billeder eller mere usædvanligt Ihr privates Gerät auch beruflich nutzen, er det værd at investere i en dyrere model.

En processor drager stor fordel afArbeitsspeicherder er bundet til ham. Også kaldet RAM, det indeholder midlertidigt filer, der kan åbnes med det samme. Jo større dette er, jo mere kan processoren gemme der. Så du kanmehr Apps parallel offen halten und eine flüssigere Bedienung garanti.

 

Radioudstyr

Radioudstyret på en moderne smartphone inkluderer en række forskellige standarder, der tjener kommunikationen af mobiltelefonen med omverdenen. For den hurtige internetforbindelse derhjemme og på hotspots er enWLAN-Modul ombord, mens du bruger dataforbindelsen mens du er på fartenMobilfunkhåndteres.

Mobilfunk
Der sondres i mobilradio mellem forskellige radiostandarder. UMTS, også kaldet HSPA, er den tredjeFunkstandard 3G. Bortset fra nogle billigere enheder understøtter de fleste enheder også den nuværende fjerde generations standard 4G, LTE hedder. Dette muliggør betydeligt højere transmissionshastigheder såvel som bedre netværksdækning generelt.

Bluetooth
Der er også en Bluetooth-radiochip til kommunikation med tilbehør eller andre mobiltelefoner. Bluetooth er især populær blandt lydenheder som hovedtelefoner, mobilkasser eller håndfri enheder.

Lær mere om Bluetooth-standarden

NFC
NFC-support har også bredt sig i de senere år. "Nær feltkommunikation" er baseret på det beviste RFID-Technik und ermöglicht schnellen, sicheren Datenaustausch über sehr kurze Distanzen. Det muliggør for eksempel betaling med en smartphone i supermarkedet eller enkel dataudveksling mellem mobiltelefoner.

Lær mere om NFC

GPS
De tæller også med radioteknologiOrtungssystemeder har smartphones ombord. Mens amerikansk GPS er et almindeligt udtryk, kan mange smartphones også bestemme deres position ved hjælp af det russiske GLONASS-satellitsystem.

Mere om GPS
 

Lagerplads

For at gemme filer permanent, gemmes de iinternen Speicher skrevet. Dette holder installerede apps, downloadet musik og billeder taget. Mere er altid bedre - moderne smartphones tilbyder derfor mere og mere lagerplads. Hvis den interne hukommelse ikke er tilstrækkelig, har nogle enheder et microSD-kortstik. I denne kan mankleine Speicherkarte einschieben, die den verfügbaren Speicher nochmals um bis zu 200 GB erweitert, så alle vigtige data kan gemmes. 

 

SIM-kort

De fleste af SIM-kortspalterne er placeret direkte ved siden af microSD-pladsen. Udbyderens SIM-kort placeres i dette. Nogle smartphones tilbyder den specielle funktion, atmicroSD-Slot auch alternativ mit einer zweiten SIM-Karte besetzenblade. Dette gør smartphonen til en enkel enDual-SIM-Handy, med hvilken du kan nås samtidigt under to forskellige telefonnumre. Dette betyder, at en enhed kan fungere på samme tidsowohl als Arbeits- als auch Privathandy tjene.

 

Display

Smarttelefonen betjenes naturligvis viaTouchscreen-Display. Skærme har normalt en meget høj opløsning for deres størrelse, som nu er blevet standarden Full-HD håndhæves. Nogle topmodeller overskrider imidlertid dette og tilbyder op til WQHD oder sogar 4k-Auflösung. Hovedsagelig adskiller skærmene sig også med hensyn til deres størrelse - dette varierer normalt mellem 5 og 6 tommer.

 

Kamera

Med hensyn til kameraerne adskiller mange enheder sig meget fra hinanden. Mens de fleste enheder leveres med et acceptabelt primært kameraHandys mit zwei oder mehr Megapixel-Kamerasvirkelig trendy. Det andet kamera påtager sig specielle opgaver, der enten involverer kameraetSonderfunktionen wie Tiefenschärfe oder besonders gute schwarz-weiß-Aufnahmen udvide eller arbejde uafhængigt og tilbyde ca.Weitwinkelobjektiv. På denne måde kan der tages meget specielle fotos med dobbeltkameraer.

 

Hvad skal overvejes, når du køber en smartphone?

Indsats

Det vigtigste beslutningskriterium er den ønskede anvendelse. Er brugen tilKinder und Jugendliche ønsket er en billigere model tilstrækkelig, der dækker de vigtigste funktioner og alligevel opfylder de aktuelle tendenser. 

Også i rein privaten Gebrauchafgørelsen afhænger af, hvordan mobiltelefonen bruges - er bærbare computere, tablets eller pc'er stadig tilgængelige, eller skal den nye smartphone erstatte alle disse enheder?

Hvis enheden også er iberuflichen Bereich det tilrådes at vurdere nøjagtigt, hvad det bruges til. Har du brug for meget lagerplads? Har du brug for den dobbelte SIM-funktion?

Hvis enheden er iOutdoor-Bereichrobuste ærmer eller endnu bedre en udendørs smartphone skal bruges. Det er smartphonenauch auf der Baustelle bestens geschützt.

 

Operativsystem

Valget af operativsystem er vigtigt. Beslutningen ligger mellemApples iOS, som kun bruges på interne iPhones ogGoogles Android, som er langt den mest almindelige og installeres på næsten alle andre enheder.

Imidlertid adskiller mange Android-smartphones med hensyn til version og producentens overflade. Enhederne leveres altid med enaktuellen Version des Betriebssystems. Enheder med Android One kører på ren Android og modtager en opdateringsgaranti fra Google, mens mange producenter i stedet stoler på deres egne versioner af operativsystemet med deres egne brugergrænseflader ogdiese selbst mit Updates versorgen.

 

Egnet skærmstørrelse

Dernæst skal størrelsen på skærmen tages i betragtning. Phablets mit um die 6 Zoll Displaygrößeer mere praktiske at bruge, men passer ikke i enhver lomme eller hånd. De kan derfor være lidt uhåndterlige.

Med de fleste mobiltelefoner falder displayet med cirka 5 Zolllidt mindre. Den aktuelle tendens mod randlosen Displaysafhjælper problemet noget, men det er stadig værd at overveje dimensionerne på mobiltelefonen og skærmen, når du tager en købsbeslutning.

 

Nyttigt tilbehør til din smartphone: privatliv og skærmbeskyttelse

Beskyt din smartphone mod uønskede sider med en skærmbeskyttelse til beskyttelse af personlige oplysninger. Vores 3M produktsøgning vil guide dig til den rigtige beskyttelse af dit produkt med bare et par klik.

 
 

KONKLUSION

Mobiltelefoner er blevet absolutte allroundere og har endda udskiftet små digitale kameraer og notebooks fra tid til anden. De fleste smartphones er udstyret med Googles Android, og deres konstruktion adskiller sig især med hensyn til deres specielle udstyr såsom et andet kamera, især stor RAM eller processoreffekt.