bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Rådgiver

Teksten forneden er maskineoversat fra den tyske originaltekst.

Interessante fakta om DIN-skinnehuse

Fleksibel at bruge og hurtig at installere: Robuste plastikhuse til montering på monteringsskinner fås i mange forskellige designs. Du kan finde ud af, hvad du skal være opmærksom på, når du køber top-hat rail huse i vores guide.

  • Anvendelsesområder til tophat rail huse

  • Størrelse, certificeringer, materiale - vigtig information, når du køber top-hat skinner

  • Vores praktiske tip: enkel fastgørelse med universalholderklemmer

  • FAQ - Ofte stillede spørgsmål om DIN-skinnehus

 

Anvendelsesområder til tophat rail huse

Top hat skinner, der også kaldes monteringsskinner, fås i forskellige former og størrelser. I elektroteknik anvendes standardiserede profilskinner generelt til fastgørelse af forskellige komponenter og hus. De er installeret i distributionskasser eller kontrolkabinetter og bruges primært inden for strømforsyning eller måling, kontrol, regulering og datateknologi. Tophat-skinnen fungerer som bærer for de enkelte elektroniske komponenter, hvis følsomme elementer er beskyttet af robuste, ofte grå huse.

Plastikhuse specielt designet til montering af skinner muliggør hurtig og ukompliceret installation. Valget af DIN-skinnehus i henhold til DIN-standarden er enormt og spænder fra individuelle komponenter til komplette sæt i forskellige størrelser og farver. I vores online butik finder du den rigtige DIN-skinnebolig eller husdel til enhver applikation. Kundespecifikke ønsker kan realiseres når som helst med den modulære kombination.

 

Størrelse, certificeringer, materiale - vigtig information, når du køber top-hat skinner

Inden du køber et top-hat skinnehus, skal du kontrollere dimensionerne på monteringsskinnen, som beskyttelseshuset er beregnet til. Dette er den eneste måde at sikre, at du hurtigt kan finde en passende komponent til din DIN-skinne. Nedenfor viser vi de vigtigste indkøbskriterier for DIN-skinnehus til dig:

 

Hus type: basiselement, side- og øverste del, mellem- og endestykke, afdækning, nedre del eller monteringsfod - de fleste DIN-skinnehuse til DIN-skinner kan samles i moduler. Dette bringer en afgørende fordel for dig: Takket være det modulopbyggede design er det let at sammensætte individuelle løsninger til dine personlige behov. Præfabrikerede hussæt kan ikke bruges fleksibelt og kræver i nogle tilfælde efterfølgende justeringer. For at undgå dette problem kan du uafhængigt designe sæt top-hat skinnehus i en serie. For et gennemtænkt og pladsbesparende resultat med det modulopbyggede design kræves det dog en vis planlægning.

Dimensioner: Afhængigt af monteringsskinnen og det herskende rum er specielle boligtyper nødvendige. Under alle omstændigheder skal du kontrollere højden, bredden og dybden på de enkelte modeller.

Materiale: Plasthus er ikke det samme som plastikhus. Foruden modeller fremstillet af ABS er der adskillige huse fremstillet af polyamid eller polycarbonat tilgængelige. Afhængig af anvendelsesområdet og personlige præferencer er den anvendte plast et vigtigt købskriterium. 

Farve: Fra grå til gennemsigtig til grøn, orange og sort - i vores online shop kan du forvente et bredt udvalg af DIN-skinnehus i forskellige farver. Forskellige husfarver kan bruges til let at skelne mellem forskellige typer moduler. Dette giver et bedre overblik.

Certificering og grad af beskyttelse: Ved køb skal du være opmærksom på certificeringer og alle nødvendige typer beskyttelse. For eksempel leveres beskyttelsesklasse IP20 til kontrolkabinetter.

 

Andet: Nogle husdele kommer til dig med integrerede printkortstifter eller skrueforbindelser til printkort. Dette sikrer hurtig montering og installation af de enkelte komponenter. Andre elektronikhuse er udstyret med specielle klemmer, universelle fødder eller monteringsflanger til direkte montering på væggen. Ventilationsspalter er også tilgængelige på nogle modeller og er nødvendige i mange applikationer.

Før du køber, skal du kontrollere, om de påkrævede varer er inkluderet i leveringsomfanget, eller om de kan eftermonteres.

 

Vores praktiske tip: enkel fastgørelse med universalholderklemmer 

Top-hat skinnehus kan fastgøres til monteringsskinner ved hjælp af specielle holderklip. Beslaget med klemmer senere gør det lettere at let fjerne individuelle samlinger fra skinnen uden værktøj.

 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om DIN-skinnehus

Hvor meget kan et elektronikhus normalt modstå i gennemsnit?

I princippet er husene meget robuste. Hvor ofte de kan installeres og fjernes igen, afhænger af din tilgang og de anvendte materialer.

Kan display eller kontrolelementer i fordelingsbokse og kontrolkabinetter også monteres på monteringsskinner?

Skærme til overvågning eller analyse kan integreres når som helst. For at displayet skal være tydeligt synligt, skal der anvendes et passende hus med en tilstrækkelig stor udsparing eller for eksempel et gennemsigtigt dæksel.

Hvor mange komponenter kræves for et komplet system? 

Det varierer også individuelt. Generelt skal enhver følsom elektronisk komponent beskyttes af et passende hus. Det anbefales generelt at opbevare yderligere bygningsmoduler såsom mellem- og slutstykker på lager. Så du har altid en passende reservedel klar og kan nemt udvide eksisterende systemer med passende elementer.