bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Rådgiver

Teksten forneden er maskineoversat fra den tyske originaltekst.

 

Med en bluetooth®Opret adapter trådløse lydsystemer

Find ud af i vores guide omfattende oplysninger om, hvordan Bluetooth®- HiFi-adaptere kan bruges. Brug de mange tip om grænseflader og anvendelsesområder for de praktiske enheder.

  • Hvad er en Bluetooth®Adapter?

  • Hvilke grænseflader har bluetooth®Adapter?

  • Hvad skal man se efter, når man køber en Bluetooth®Adaptere?

  • Ofte stillede spørgsmål: De mest almindelige spørgsmål om Bluetooth®Adaptere

  • Konklusion: Sådan finder du passende Bluetooth®adapter

Hvad er en Bluetooth®Adapter?

Bluetooth®HiFi-adapter styret af smartphone

Med en bluetooth®HiFi-adaptere kan bruges til at omdanne eksisterende hi-fi-systemer eller andre aktive højttalere til et trådløst lydsystem. Kontrollen kan derefter udføres bekvemt via smartphones, computere eller tablets. Disse fungerer også som kilde til de forskellige musikfiler. Via Bluetooth®data overføres trådløst, fordi denne type forbindelse allerede er tilgængelig på de fleste kontrolenheder. Hvis en pc eller bærbar computer ikke har denne funktion fra starten, kan en såkaldt Bluetooth bruges billigt®Modtagere kan eftermonteres.

Ud over Bluetooth®Mange enheder har ekstra grænseflader, der er multikompatible som input eller output med cinch, jack, USB eller en klemforbindelse. Hvis Bluetooth®Hvis HIFI-adapteren allerede er udstyret med NFC-teknologi, kan den f.eks. Forbindes med en smartphone med ringe anstrengelse.

Enheder med forskellige serier er tilgængelige fra forskellige producenter. Modellerne adskiller sig med hensyn til deres ydelse, deres pris og detaljer såsom betjening eller display.

Modtager:

Udstyrer stereoanlæg med Bluetooth®til
Anvendelse: fx overførsel af musik fra en smartphone til et stereoanlæg

SenderUdstyrer tv med Bluetooth®på
Anvendelse: f.eks. Med Bluetooth®- hovedtelefoner, der ser tv

Hvilke grænseflader har Bluetooth®Adapter?

Apple 30 pin

Bluetooth®HiFi-adaptere med grænseflader til Apple-enheder er velegnede til de tilslutninger, der er unikke fra denne producent. Sådanne adaptere fungerer trådløst med forskellige generationer af slutenheder og kan bruges sammen med en Apple-dockingstation. Du kan nemt styre musikafspilningen via det tilsluttede højttalersystem ved hjælp af din smartphone, tablet eller iPhone.

Phono (stereo)

Udtrykket cinch beskriver en stikforbindelse, hvormed lydsignaler transmitteres over et eller to kabler i både analogt og stereoformat. Moderne hi-fi-adaptere er i stand til at forbinde de delvist forældede enheder, såkaldte passive højttalere, med moderne musikkilder som smartphones eller tablets og garanterer moderne trådløs musikoplevelse.

Klemtilslutning

Denne grænseflade er også velegnet til at forbinde forældede højttalere med moderne former for gengivelse til musik. Adaptere, som ofte er meget kompakte, er forbundet som modtagere af data fra tablets og smartphones til passive højttalere med klemmeforbindelser og fungerer undertiden også som forstærkere. Dette forbedrer lydkvaliteten kraftigt mellem digitale data og analoge højttalere og forhindrer baggrundsstøj.

Jack

Et såkaldt jackstik er et lydstik, der bruges som transmissionsmedium til hi-fi-enheder, mikrofoner eller hovedtelefoner. HiFi-adaptere er normalt udstyret med de almindelige grænseflader med en diameter på 3,5 mm og kan tilsluttes adskillige afspilningsenheder via denne stikforbindelse, såsom en ældre bilradio.

Micro USB & USB

Strømforsyningen fra Bluetooth®HiFi-adaptere garanteres ofte via USB- eller mikro-USB-grænseflader. De fleste adaptere har et integreret batteri, hvis levetid kan variere meget fra producent til producent. Med USB-grænsefladen kan enhederne genoplades hurtigt og nemt ved hjælp af en pc, tablet, notebook eller oplader og bruges fleksibelt uden en permanent strømforbindelse.

S / PDIF eller Toslink

Bluetooth®HiFi-adaptere med en S / PDIF bruger elektrisk eller optisk transmission af digitale stereosignaler eller multikanals lydsignaler mellem forskellige enheder. Udtrykkene S / PDIF og Toslink bruges synonymt og går kun tilbage til meget detaljerede forskelle mellem de respektive originale udviklere som Sony eller Toshiba. Musiksignalerne transmitteres for det meste som optiske signaler, for eksempel fra en notesbog til en MP3-afspiller.

Hvad skal man se efter, når man køber en Bluetooth®Adaptere?

Før du beslutter dig for en bestemt Bluetooth®HiFi-adapteren skal bestemmes, hvilke enheder der skal forbindes til hinanden, så afspilningsmediet derefter kan styres og forsynes med data via mobile enheder. De forskellige indgange og udgange fra adapterne, de såkaldte grænseflader, er af stor betydning. Grænsefladerne til de passive højttalere eller stereoanlægget skal være kendt, og der skal vælges en hi-fi-adapter designet til dem. For at sikre fleksibel brug bagefter skal adapteren være kompatibel med kildeenheden til musikfilerne. Forskellige producenter af smartphones og tablets forhindrer undertiden universel brug. Dette skal tages i betragtning inden køb, så venner og familie også kan streame deres musik via afspilningsenheden.

Vores praktiske tip

Bluetooth®HiFi-adapter, aptX®-Teknologi, modtag musikdata i tabsfri, ukomprimeret CD-kvalitet i modsætning til A2DP-teknologi, hvor data komprimeres igen inden transmission. 

  

Ofte stillede spørgsmål: De mest almindelige spørgsmål om Bluetooth®Adaptere

Bluetooth®-HiFi-adapter til musiksystemet

Kan jeg bruge mit ældre musiksystem med en bluetooth®Brug en HiFi-adapter?

Find ud af, hvilke grænseflader dit eksisterende system har, og vælg en Bluetooth®HiFi-adapter med en passende grænseflade såsom stik, cinch eller klemforbindelse. Hvis du ikke er sikker, skal du tage et billede af bagsiden af dit musiksystem og tale med en ekspert i en Conrad-afdeling, der kan hjælpe dig og rådgive dig om købet.
 

Hvordan ved jeg, om Bluetooth®HiFi-adapter opfylder mine krav?

Med de forskellige filterfunktioner i Conrad Online Shop har du den praktiske mulighed for at skræddersy de viste resultater til dine behov. Filtrer de enheder, der lever op til dine forventninger, baseret på tekniske detaljer, grænseflader og priser.

Konklusion: Sådan finder du passende Bluetooth®adapter

Der er adskillige enheder at vælge imellem for at omdanne ethvert konventionelt hi-fi-musiksystem til et trådløst lydsystem med streamingmulighed. De eksisterende grænseflader på din afspilningsenhed og kompatibiliteten med softwaren til din datakilde er altid vigtige. Især med Apple-produkter er der ofte isolerede løsninger, der ikke kan opnås med andre smartphones eller tablets. Afklare, om du har brug for en enhed til mobil eller stationær brug. Der er specialister blandt hi-fi-adaptere, som op til otte enheder kan forbindes med. Derudover skal afstanden, der skal broes mellem senderen og modtageren, overholdes. Medarbejdere i Conrad-filialerne hjælper dig gerne i udvælgelsesprocessen.